După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Nicolae Geantă - Lansare de carte la Biserica Creştină după Evanghelie Dărmăneşti, judetul Dâmboviţa

Sursa: AICI

Pastor Relu Bahnaru la Biserica Râul Trezirii Arad


Florin Ianovici - Doar pentru tine

Psalmii 40:17 "Eu sunt sărac şi lipsit, dar Domnul Se gândeşte la mine. Tu eşti ajutorul şi izbăvitorul meu: nu zăbovi, Dumnezeule! "
Să nu te gândești că acest crâmpei de primăvară e pentru alții. Dumnezeu ți-l dăruiește chiar ție.
Să nu te gândești că bucuria e doar pentru cei cărora le merge bine. Dumnezeu are porția Lui de bucurie pregătită doar pentru tine.
Să nu te gândești că ziua de azi e o zi bună doar pentru alții. Dumnezeu a creeat această zi de izbăvire special pentru tine.
Să nu te gândești că Dumnezeu privește doar la alții. Chiar cum El privește spre tine cu dragostea unui Tată care te cunoaște pe nume.
Indiferența, tristețea, descurajarea, neîncrederea sunt otravă zilnică a celui rău.
Tu ridică-ți ochii și privește: verdele crud al primăverii, soarele blând de aprilie, verdele adolescentin al frunzelor, dar mai ales privește chipul Tatălui tău care te iubește…!
O zi specială pentru un om special, de la un Tată extraordinar!
Trăiește, bucură-te și pășește cu încredere.

Știri creștine: Mapamond creștin (26 aprilie 2015)


Din sumarul editiei:
  • Președintele Obama susține acordul nuclear cu Iranul
  • Implicarea Iranului în conflictul din Yemen ar putea duce la un război regional mai mare în Orientul Mijlociu
  • Legislatorii sunt de partea capelanului Marinei
  • O lecție de coexistență în una dintre universitățile israeliene de top
  • Biserica în acțiune: Organizația LOVE INC împlinește nevoilor săracilor din orașul Boise, SUA
  • Seria ''The Bible Continues'' aduce la viață cartea Faptele Apostolilor
  • Fundatia RCE - speranta copiilor din Arad

Viorel Iuga - Sunt conservator, dar nu „conservat” în timp sau în tradiţii (Interviu)

Sunteţi cunoscut în ţară şi în străinătate ca soţ, tată, păstor, predicator, scriitor de carte creştină, consilier, om de radio şi televiziune, conferenţiar pe diferite teme cu precădere pe tema relaţiilor premaritale şi a relaţiilor de familie. Pentru că cei de la NewsNet Creştin ne-au luat-o înainte şi v-au intervievat în 11 martie cu privire la lucrare şi viziune, am decis să aleg dintre întrebările culese de pe teren, câteva mai diferite. Aşa cum veţi observa, unele întrebări au de-a face cu slujirea, iar altele sunt mai personale, sunt întrebări care au de-a face mai mult cu omul Viorel Iuga.

 Î. Multă vreme aţi fost hotărât să nu acceptaţi candidatura la funcţia de preşedinte. Ce v-a determinat să vă schimbaţi?

R. Schimbările produse de Dumnezeu! După Congresul de la Timişoara, am decis că nu mă voi mai implica oficial în viaţa Uniunii decât dacă Domnul va face „o minune.” Multă vreme, Domnul nu a făcut-o, aşa că atunci când am fost întrebat, repetam acelaşi lucru: „dacă Domnul nu mă schimbă, nu mă voi implica!” În ultima perioadă însă, Domnul a schimbat lucrurile, mi-a îmbunătăţit starea de sănătate şi mi-a schimbat inima. Drept urmare, când am fost solicitat, am acceptat gândul implicării în această slujire, cu sacrificiul pe care îl implică. Pentru că îmi place să fiu onest, am discutat aspectul acesta cu comitetul bisericii, ne-am rugat şi ei mi-au dat un răspuns favorabil. Apoi, am discutat aspectul acestei slujiri în Adunarea generală a bisericii „Speranţa” Arad. Înţelegând nevoia implicării la nivel naţional, fraţii şi surorile mi-au dat votul pentru implicare. În contextul acesta, primind libertate din partea familiei şi a bisericii şi având inima schimbată, am decis să accept provocarea pentru această slujire. Sunt convins că nu este uşoară, dar sunt sigur că, dacă Domnul mă vrea acolo, îmi va da şi puterea şi înţelepciunea necesară pentru a-L onora pe El şi pentru a-i sluji pe fraţi. În concluzie, schimbarea de atitudine a urmat schimbării produse de Domnul în inimă şi în gândire.

Î. În scrisoarea de intenţie trimisă unor colegi păstori, precizaţi dorinta dumneavoastră de a investi spre a „întoarce inima păstorului către biserica locală şi inima bisericii către păstor, inima pocăiților către lumea pierdută şi inima celor pierduţi spre Dumnezeu.” Aceasta mi se pare o cauză pentru care merită să trăiţi şi să luptaţi, nu doar 4 ani, ci 8 sau chiar o viaţă. Misiunea aceasta de a întoarce inima spre..., m-a dus cu gândul la Ilie / Ioan Botezătorul, despre care scrie Maleahi că va întoarce inima copiilor spre părinţi şi inima părinţilor spre copii. Cred că misiunea aceasta cere sacrificiu... Întrebarea este: Cum veţi putea face aceasta în biserica locală? 

R. Aşa cum menţionam, dacă Domnul va decide să fiu ales în slujirea aceasta, lucrarea din biserica „Speranţa” va fi făcută în primul rând de fraţii mei colegi. Eu voi sluji primordial Uniunea, participând în măsura posibilităţilor şi la slujirea de acasă. Sunt sigur însă că, dacă vom fi în voia Domnului, toţi vom câştiga, deci şi Biserica „Speranţa”. Dacă vorbim despre celelalte biserici, lucrarea din ele o poate face Domnul în primul rând prin slujitorii lor.

Î. Sunteţi pregătit să călătoriţi mult?

R. Am făcut-o şi o voi face când va fi necesar. Voi încerca însă să folosesc cât mai eficient metodele de comunicare oferite de lumea în care trăim.

Î. A fost uşor să luaţi decizia de a renunţa la lucrarea cu familiile şi cu tinerii?

R. Cine a spus că am luat decizia aceasta? Eu nu am acceptat slujirea aceasta pentru a fugi de oameni, ci pentru a fi mai aproape de ei. Mă caracterizează aglomeraţia şi folosirea cât mai eficientă a timpului. Când plec într-o misiune, vreau să fac în zona respectivă cât mai multe lucruri posibile. Aşa intenţionez să fac şi în continuare. Nu văd nicio problemă să mă întâlnesc cu colegii de slujire în timpul zilei, iar seara să am întâlnire cu familiştii sau cu tinerii. Dacă tot merg, să zicem, până la Suceava, Brăila sau Constanţa, nu voi merge pentru o zi. Îmi voi planifica să merg mai multe zile şi îi voi ruga pe colegii de acolo, să organizeze lucrurile în aşa fel ca să putem sluji în cât mai multe domenii. De regulă, eu îmi începeam ieşirile misionare de miercurea şi slujeam până duminica seara. Dacă voi continua să fac aşa, ceea ce intenţionez, se pot face multe lucruri frumoase.

Î. Cum văd copiii şi soţia decizia de implicare în acest domeniu?