După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 aprilie 2015

☉ Conferinţă pentru familii cu Nelu Poenar la Biserica Sfânta Treime Sibiu


☉ Conferinţa "Ucenicia după Isus" cu Marius Sabou la Biserica Baptistă Biruinţa Londra


☉ Conferinţă de tineret cu Jean Chiforeanu la Località Hameau Ponteil, Italia


Ordinarea pastorului Florin Făt la Biserica Baptistă Gemeindeberg Viena

Într-o atmosferă de mare sărbătoare, la Biserica Baptistă Română nr 1 Gemeindeberg din Viena, a avut loc ordinarea ca pastor (responsabil cu lucrarea de tineret) a fratelui Florin Făt
Comisia de ordinare a fost formată din: prof. Dr. Otniel Bunaciu, președinte al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, președinte al Federației Baptiste Europene și pastor al Bisericii Baptiste Providența din București; Dorel Moga, vicepreședinte al Uniunii Baptiste din Austria și pastor al Bisericii Baptiste Române Emanuel din Graz, Austria;Florin Iosub, secretar al Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara și pastor al Bisericii Baptiste Române nr 1 Gemeindeberg, Viena și al Bisericii Baptiste Harul din Cărpiniș, Timiș; Johan Almajan, presbiter al Bisericii Baptiste Române nr 1 Gemeindeberg, Viena.
Sărbătoarea a fost împodobită de slujirea corului și a corului de tineri, de mesajele fraților păstori, iar părtășia din timpul programului din biserică a continuat și după program cu o masă de dragoste la care au fost invitați să rămână toți cei prezenți la sărbătoare. Ne bucurăm de felul minunat în care Dumnezeu a rânduit toate detaliile acestei sărbători si ne rugam ca Dumnezeu să îl întărească pe fratele Florin Făt ca și păstor în lucrarea pe care El i-a încredințat-o.
Pastor Florin Iosub

☉ Conferinţă pentru familii cu Iosif Anca la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Dr. John Hannah la Institutul Teologic Baptist şi la Biserica Agapia Bucureşti


Campionatul Național de Fotbal al Liceelor Creștine Evanghelice din România


Serată cu ceai, fursecuri și..."cuvinte potrivite" la Biserica Betel București

Proverbele 25:11 "Un cuvânt spus la vremea potrivită este ca nişte mere de aur într-un coşuleţ de argint."
Niciodată nu m-am gândit la mere ca la niște mici comori de aur. Dar în obișnuitul vieții, în lucrurile mici poți aduce măreția, bogăția înțelepciunii dumnezeiești.
Niciodată nu m-am gândit la un coș ca la un mic tezaur dar înțeleg că nu doar adevărul ci și mod cum îl transmiți face din noi prinți sau cerșetori.
Începând din această seară, o dată pe lună, vă invităm la o serată, la o părtășie în care alături de ceai și fursecuri vom învăța: ,,cuvinte potrivite''. În viața de zi cu zi apar situații în care nu știi cum să reacționezi și, mai ales, nu știi ce să spui.
Dacă ai avut în față mănioși și te-ai blocat sau ai fost timorat, vino azi de la 18.30 să învățăm cum să reacționăm într-o asemenea situație.
Vă așteptăm cu drag!

David & Miha Norton la Biserica Filadelfia Baia Mare


Marius Cruceru - Webinars: Cântați Domnului o cântare nouă și ...înțeleaptă! Partea a II-a








UEO Webinars –  21 Apr 2015  Orele 19:00 – 20:30 
RO timeeste o inițiativă arondată principiului de învățare și echipare continuă, o ocazie excelentă de a pune tehnologia zilelor noastre în serviciul lucrătorilor de peste tot din lume, și nu în ultimul rând, este o oportunitate de a cunoaște, interacționa și asculta vorbitori excepționali, teme actuale, într-o abordare biblică. Înscrierea la oricare dintre webinariile de mai jos se face prin accesarea link-ului “Mă înscriu!” și completarea informațiilor solicitate.Muzica este un subiect controversat în orice discuție. Cînd muzica este discutată de amatori, atunci tensiunea crește și mai mult. Cînd dezbatem despre ce ar trebui să cîntăm sau nu în bisericile evanghelice, despre versuri, stiluri muzicale, genuri muzicale, atunci putem ajunge la adevărate conflicte.
De obicei pastorii fie își declină competențele, fie tac în complicitate sau nepăsare, fie lasă toate aceste lucruri în mîna altor lucrători, care creează puncte de autoritate divergente în biserica locală.
Trebuie sau nu să se implice pastorul în activitatea muzicală?
Are vreo responsabilitate în stabilirea strategiei muzicale și de închinare în biserica locală?
În ce termeni ar trebui să colaboreze cu dirijorii?
Sînt dirijorii pastori care funcționează în paralel cu autoritatea pastorală? Pot fi numiți pastori cu închinarea?
Cîntați Domnului o cîntare nouă și înțeleaptă! Ce înseamnă acest lucru? Împreună cu prof. dr. Marius Cruceru, muzician amator, exeget al Sfintelor Scripturi, vă propunem o călătorie teologică și muzicală printre versetele și instrumentele din Sfintele Scripturi, cu încercarea de a răspunde sau de a găsi măcar principii și capete de răspuns la aceste controversate și discutabile probleme.
Prof. univ. dr. Marius David Cruceru este căsătorit cu Natalia și au împreună trei copii, Neriah, 1992, Naum, 1998, Noah, 2014. Prof. Cruceru, actualmente Decan al facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel din Oradea, a fost implicat în lucrarea pastorală din anul 1996 pînă în anul 2013. Este colecționar de instrumente muzicale, avînd în colecția sa și lăuta cu 10 coarde, harfa și cavalul, instrumente biblice. Este, de asemenea, muzician amator. Cîntă la 30 de instrumente muzicale de diferite tipuri.

Vezi si: