După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 aprilie 2015

Botezul fostului Ministru de Interne Cristian David în presa românească























Adevărul.ro: Cum a făcut România din Bibliile primite de la americani hârtie igienică: „Pe unele role găseai fragmente de versete biblice”


Din dorinţa de a persecuta credincioşii creştini, Nicolae Ceauşescu a comandat distrugerea a 20.000 de Biblii venite din Statele Unite ale Americii.

În ciuda politicii oficiale de pretinsă toleranţă, la începutul anilor ‘80, drepturile omului în România erau încălcate flagrant. Acest lucru a atras atenţia membrilor Camerei Reprezentanţilor din America, care, în mai 1984, s-a reunit într-un Human Rights Caucus (Grup Parlamentar al Drepturilor Omului), şi au redactat o scrisoare pentru Nicolae Ceauşescu. Cei 190 de membri marcanţi ai Camerei îşi exprimau dezamăgirea faţă de felul în care România sfida prevederile de la Helsinki privind drepturile omului. Despre această scrisare aminteşte Radu Ioanid, în cartea “Securitatea şi vânzarea evreilor”. 

Citeste mai mult: adev.ro/nmz67f

Știrile TVR: Misionari moderni

Lumea întreagă este ţara lor. Rămân oriunde este cu adevărat nevoie de ei. Este povestea unei familii din România care a colindat planeta ca apoi să-şi găsească împlinirea în Namibia.  Aida şi Sorin Neacşu au înfiinţat o şcoală şi în opt ani de când sunt acolo li s-au alaturat si alti români. Misiunea lor nu este una imposibilă: vor să facă lumea mai bună prin educaţie.

Doi români au înfiinţat o şcoală creştină în Namibia. Sub soarele african, au creat o comunitate aproape în întregime românească: sunt voluntari care le predau copiilor de acolo.
Şcoala a fost înfiinţată în urmă cu opt ani de Aida şi Sorin Neacşu. Au început de fapt cu un orfelinat şi apoi s-au extins.
Continuarea pe www.stiri.tvr.ro

Radio Speranţa angajează Redactor Șef și Redactor!

Radio Speranţa angajează Redactor Șef și Redactor! Căutăm și persoane pentru colaborare, de oriunde din lume!

Cerinţe Redactor Șef și Redactor:
• Experiență în jurnalism
• Voce de radio
• Bun coordonator
• Capacitate de sinteză
• Abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă.
• Atitudine deschisă, dorinţa de a învăţa lucruri noi, abilităţi de organizare, dedicare, corectitudine şi seriozitate
Responsabilităţi Redactor Șef:
• Propunerea şi dezvoltarea de programe pentru radio
• Conceperea grilei de programe 
• Coordonarea echipei de redactori și a celei de corespondenți
• Verificarea materialelor în vederea difuzării
Responsabilități Redactor:
• Monitorizarea constantă a diverselor surse de informatii: pagini web, presă și documente oficiale
• Culegerea informațiilor și redactarea materialelor
• Participarea la realizarea grilei de programe
Dacă te potriveşti descrierii, te vrem în echipa noastră! Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail studio@speranta.ro până în data de 30 aprilie 2015.
De asemenea căutăm și persoane cu care să colaborăm, care pot lucra de acasă, deci nu trebuie să fie numai din România ci de oriunde din lume. Pentru mai multe informații scrieți-ne la adresa de e-mail: studio@speranta.ro

Otto Pascal și Gabi Iszak la Biserica Penticostală Betania Arad

Sursa: AICI

Seminarii pentru cuplurile căsătorite la Biserica Credinței Logos Baia Mare

Pastor Lică & Atena Bîrlea vă invită la seminariile pentru cuplurile căsătorite (10+) peste 10 ani. Acestea se vor desfășura în zilele de miercuri 29 aprilie; 13,27 mai de la ora 18:00 la Biserica Credinței Logos Baia Mare str. Crișului nr 6.
Prin aceste întâlniri dorim să ajutăm cuplurile căsătorite peste 10 ani (care au nevoie) să depășească diferite ”blocaje”, monotonia și să-și reânnoiască pasiunea dragostei și armonia în relație. 
Pot participa toți cei interesați. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0769049290 sau la intrare în ziua desfășurării seminarului.

Alin şi Florina Jivan la Biserica Efrata Făget


✔ Botez la Biserica Efraim Târgovişte

Sursa: AICI

Liviu Mocan - Expoziție de sculptură: "Scara lumii"


Detalii despre expoziția de sculptură "Scara lumii":

Vezi și:

Știri creștine: Mapamond creștin (19 aprilie 2015)