După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 aprilie 2015

Nicolae Geantă la Bucium şi Orăştie


Ionel Tuțac şi Vasile Micula la Biserica Baptistă Pădureni, județul Timiş


Întâlnirea bărbaților la Biserica Râul Trezirii Arad


† Alianţa Evanghelică din România: Comunicat - Olimpiada de Religie


✡ Yom Hashoah, ziua în care fiecare israelian se oprește ca să cinstească memoria victimelor Holocaustului

Este una dintre cele mai importante sărbători pentru israelieni. Toți politicienii importanți participă la ceremoniile care au demarat de ieri. În deschiderea evenimentelor de la memorialul Yad Vashem, la Ierusalim, premierul Benjamin Netanyahu a lansat noi avertismente în privința Iranului. “La fel cum naziștii au schingiuit civilizația și au vrut să rămână în picioare doar așa-numita rasă superioară, distrugându-i în același timp pe evrei, la fel, Iranul încearcă să subjuge întreaga regiune având scopul declarat de a distruge statul evreu”, a explicat premierul israelian.
Continuarea pe www.rfi.ro

Florin Ianovici - Declarațiile Învierii

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

☉ Conferinţa Salem 2015


✔ Botez la Biserica Creştină după Evanghelie Betel Craiova


Alin și Florina Jivan la Biserica Speranța Galați


Henny Gronas la Centrul Creștin Metropolitan București


Emil Bartoș - Eliberarea de frica morții (12 Aprilie 2015)

Pakistan: Creștini arși de vii

Doi musulmani care erau in drum spre moskee, au oprit un baiat de 14 ani pe strada si l-au intrebat ce religie urmeaza. Baiatul le-a spus ca este crestin. Atunci cei doi musulmani au aruncat pe baiat petrol si i-au dat foc. Peste 55 la suta din corpul baiatului a fost ars.
Cu cateva ore mai tarziu,  organizatia FMI a raportat un alt incident similar in care s-a dat foc unui alt baiat pentru motivul ca era crestin. Ambele incidente au avut loc vineri 10 Aprilie 2015.
FMI a mentionat ca crestinii nu pot sa apeleze la guvern pentru ajutor, pentru ca guvernul este parte a acestor probleme. Sambata trecuta un barbat crestin a murit din cauza torturilor pe care le-a suferit dupa ce a fost arestat de politia pakistaneza datorita incidentelor de luna trecuta. Bataile ce i-au fost administrate, au fost asa de   severe incat i-au provacat moartea. Cu toate ca crestinii nu au pus la cale aceste revolte, ei sunt acuzati de acestea si zeci de crestini sunt in continuare arestati. In ultimile saptamani atacurile impotriva crestinilor au crescut tot mai mult, timp in care au fost bombardate biserici si scolile crestine au fost amenintate cu atacuri.
Sa ne rugam pentru crestinii din Pakistan si pentru toti crestinii din intreaga lume care sunt persecutati pentru credinta lor in Isus Christos.
Sursa: Charisma News   Traducere: Agnus Dei

Florin Ianovici - Fii biruitor!

Biruința nu este atunci când obții tot ceea ce ți-ai propus ci biruință e atunci când poți să fii mulțumitor chiar dacă viața ți-a refuzat dorințele.
Biruința nu este atunci când visul se împlinește imediat ci atunci când știi să aștepți în tăcere împlinirile târzii.
Biruința nu este atunci când toți te ovaționează și complimentează ci atunci când conștința îți șoptește: ,,bine rob bun și credincios…’’
Biruința nu este atunci când închizi gura interlocutorului ci atunci când știi să îi deschizi inima.
Biruința nu este atunci când ești mai bogat ci atunci când cel de lângă tine suferă mai puțin și datorită ajutorului tău.
Biruința nu este atunci când ești înconjurat de prieteni ci atunci când accepți să pierzi prietenii de dragul Prietenului.
Dar cea mai mare biruință dintre toate biruințele este aceea că boldul morții a fost frânt iar Hristos ne-a adus la viață prin credința în El: 1 Corinteni 15:55 "Unde îţi este biruinţa, moarte? Unde îţi este boldul, moarte?”"
Hristos a înviat!