După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 aprilie 2015

✔ Botez la BBSO


Adevărul.ro: Paştele la neoprotestanţi. Cum sărbătoresc de fapt Învierea lui Hristos creştinii evanghelici


Învierea lui Iisus Hristos reprezintă cea mai mare sărbătoare creştină însemnată cu roşu în calendar de mai multe confesiuni religioase, printre care şi cea neoprotestantă. Ne-am propus să descoperim care sunt diferenţele de tradiţii şi percepţii ale creştinilor evanghelici faţă de cele ale creştinilor ortodocşi în perioada sărbătorilor pascale.

Într-o atmosferă prietenoasă, pe fundalul unor piese religioase cântate la ghitară electrică, pian şi tobe, membrii unei biserici Creştine Evanghelice din Chişinău, „Doxa Deo” s-au adunat pentru a marca un eveniment deosebit în istoria creştinităţii, Cina cea de Taină. Întreg procesul este foarte asemănător cu cel al împărtăşaniei la ortodocşi. „Cina cea de Taină este un fel de împărtăşanie pe care noi, de altfel o luăm în fiecare lună. Pâinea ruptă este un simbol al frângerii trupului lui Hristos, iar vinul e simbolul sângelui acestuia. Nu e o regulă bătută în cuie, unele biserici fac această împărtăşanie în fiecare săptămână”, explică Dumitru Butnari, unul dintre pastorii bisericii care se ocupă de programele şi evenimentele pentru tineri.

Citeste mai mult: adev.ro/nmnbw3

✔ Botez la Biserica Penticostală Harul Londra

Duminica, 12 aprilie 2015, ora 10.00

Biserica Penticostala Harul Church Grace
Riches Road 6, IG11JH Ilford, Redbridge, United Kingdom

Invitați: Frații Viorel Borș și Nelu Timiș 
impreuna cu slujitorii biserici

Magda Popescu: Accept voia Lui să trec prin aceasta operație


Luni medicii au hotarat sa ma bage de urgenta in operatie!
La ultimul scan, care a fost saptamana trecuta, ei au vazut schimbari in rau si anume, tumoarea a decent destul de agresiva si se extinde in piele.
Sunt trei echipe ce vor venii luni sa ma opereze. medici si din Europa care au vorbit despre cazul meu non-stop si au hotarat impreuna cu medicul meu principal sa scoata absolut toata tumoarea impreuna cu ochiul, care spun ei, este plin cu cancer.
Chiar daca inainte era alt plan, acum au spus foarte clar ca situatia este atat de delicata incat nu mai exista optiuni.
Marti (31-03-2015) ei au operat 3 cazuri asemanatoare si toti au iesit bine din operatie, asta mi-au transmis!
Tot odata au recunoscut ca au datoria sa lucreze in echipa si impreuna cu Dumnezeu!!
Medicul a recunoscut ca a vazut minuni mari si ca Dumnezeu e cel ce vindeca, doar ca ei trebuie sa-si faca partea, si ca daca Dumnezeu ma vindeca pana luni, ei nu ma opereaza, dar daca nu, ma vor bagă in operație.
Chiar daca suna ciudat, sunt ferm convinsa ca Dumnezeu este in control si ca asa cum a controlat lucrurile pana acum, la fel de bine El lucreaza dupa planul Lui. Am stat de vb cu pastorii si m-au sfatuit acelasi lucru, daca Dumnezeu alege sa lucreze pana luni intr-un mod vizibil, Slava Lui, daca El nu lucreaza in acest mod. Accept voia Lui sa trec prin aceasta operatie. A lucrat si este deja un miracol ca umblu, mananc, sunt sanatoasa in trupul meu, de atata timp cu cancerul la ochi si totusi el a stat acolo, cand altii in atatea luni erau in ultima Faza!
Rugati-va si voi impreuna cu noi!

Luni, 13-04-2015 stim ca este o zi de sarbatoare dar te chem sa te alături intr-o zi de post cand Magda Popescu va intra in operatie. El sa lucreze cum stie mai bine. 


Cu drag Dani si Magda Popescu
Vezi și:

Mark Serviss la Biserica Râul Trezirii Arad


✔ Botez la Biserica Creștină după Evanghelie Luncuşoara, județul Suceava

Sursa: AICI

✔ Botez la Biserica Penticostală nr. 1 Bărbuleşti

Sursa: AICI

Fraţii Tonea - Lansare Album ''Timpul meu'' la Cluj-Napoca


Petru Lascău - Drumul Emausului

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Samy Tuțac - Gloria învierii lui Cristos

Învierea lui Cristos este fundamentul credinței creștine. Într-un sens profund, creștinismul fără înviere nu este doar creștinism căruia îi lipsește ultimul capitol. Creștenismul fără înviere nu mai este creștinism de loc. Mântuitorul Isus Cristos, Cel a treia zi înviat, ne-a redat nouă, oamenilor, bucuria şi lumina, pacea şi împăcarea cu Dumnezeu. Sărbătorind, cu bucurie şi evlavie adâncă, glorioasa Înviere a Domnului ne reafirmăm credința noastră în învierea Lui și învierea noastră. Dacă în momentele de grea suferință ucenicii Domnului au fost cuprinşi de întristare şi de teamă, încât unii s-au îndoit în credinţă, au fugit sau şi-au uitat pentru un moment ataşamentul promis mai înainte, vestea Învierii Sale din morţi, încredinţarea că El este viu şi că mormântul este gol, le-a umplut inima de o bucurie negrăită. Această bucurie a fost mereu prezentă în sufletele lor şi n-au încetat să o predice în lume. Învierea le-a deschis mintea să perceapă adevăratul înţeles al Sfintelor Scripturi, să înteleagă mai limpede cuvintele rostite de Domnul Cel înviat, la frângerea pâinii în Emaus, pe ţărmul mării Tiberiadei şi în alte arătări, până la înălţarea Sa la cer.

Iubiți frați și surori,  
Noi suntem martori ai Învierii Lui Cristos și avem misiunea ca, prin cuvânt, viaţă curată şi dragoste jertfitoare pentru toţi oamenii, dar mai ales pentru cei în suferinţă sufletească şi trupească, să fim martori ai Învierii lui Cristos. În fiecare copil care suferă, bolnav sau bătrân singur şi fără sprijin, în fiecare chip omenesc, descoperim chipul lui Cristos. Fie ca lumina gloriei Cristosului înviat să strălucească pe fețele noastre în așa fel încât cei care ne privesc să-L vadă pe Cristos în noi! Cristos a înviat!

Pastor Samy Tuțac

Alin Jivan şi Alex Taşcu - Sărbătoarea Învierii

       

Seara de Înviere la Biserica Emanuel București

11 aprilie 2015, ora 22.00 Biserica Emanuel Bucuresti

Michael Ramsden la Cluj-Napoca


Paraschiva Pop - Hristos a înviat!

Vezi și: