După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 aprilie 2015

† Lazăr Gog: Rugați-vă în continuare pentru soția mea!

Lazar GogVa rog sa va rugati in continuare pentru sotia mea. A fost operata  si astazi am primit o veste foarte buna de la doctor: cancerul nu s-a raspandit in restul corpului si-I multumim Domnului pentru harul acesta. I-a scos rinichiul drept, este in recuperare.
Dumnezeu este bun si de aceea, se merita sa ne incredem in El si sa vedem ca in jertfa lui Isus Hristos avem provizie pentru vindecare.
Vezi și:

† Apel la rugăciune pentru Magdalena Gog!

PressAlert.ro: Comunitatea penticostală din Moșnița Nouă strânge bani pentru familia femeii UCISE cu sânge rece în Spania

Comunitatea din Moșnița Nouă este în stare de șoc. Credincioșii penticostali strâng bani la biserica din care făceau parte și cei doi soți, pentru a ajuta familia să repatrieze trupul neînsuflețit al unei membre a comunității ucisă, ieri, cu bestialitate, chiar de propriul soț. Cei doi erau la muncă în Spania. O parte din bani va fi asigurată de primăria din Moșnița Nouă. 

Mariana Prunar avea numai 29 de ani. Lucra ca menajeră în Spania, povestește fratele ei, Samuel Lăcătuș. ”Se certau din cauza neajunsurilor, dar, oricum, nu ne-am imaginat că se poate întâmpla una  ca asta, să o înjunghie în repetate rânduri cu o armă alba”, a declarant Samuel. Femeia era însărcinată când soțul ei a ajuns la pușcărie. Cornel Prunar, soțul Marianei, a mers la furat, împreună cu fratele său. Au sustras generatoare electrice, însă au fost prinși, bărbatul ajungând la pușcărie

Citeste mai mult pe: www.pressalert.ro

Marșul Învierii 2015 la Bistrița


Marșul Învierii la Bistrița va avea loc începând cu ora 14, Sâmbătă 11.04.2015, cu plecare de la Kaufland, str. Independenței. 

La eveniment vor cânta Corurile reunite ale bisericilor și Fanfara. 

Primăria orașului este partener al evenimentului.

"Căci de oricine se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, se va ruşina şi Fiul omului de el, când va veni în slava Sa şi a Tatălui şi a sfinţilor îngeri." (Luca 9:26)

Florin Ianovici - Sărbătoarea Învierii

Otniel Bunaciu - Sărbătoarea Învierii

Vladimir Pustan - Ce învățăm dintr-o grădină? (9 aprilie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

✔ Botez la Biserica Izvorul Vieții Resița


Pastor Ghiță Mocan – Sărbătoarea pascală și limbajul de lemn

Demult n-am mai văzut atâta clișeu și inepție într-un discurs despre creștinism. Am „căzut” pur și simplu peste interviul cu pricina și, dacă tot l-am văzut până la capăt, nu mă pot abține să nu vi-l împărtășesc. El se încadrează la rubrica „AȘA NU!”. Priviți-l pe nonșalantul profesor cum îndrugă argumente dintre cele mai subțiri, cum cade în ridicol de la o frază la alta. Este un monument de incoerență și superficialitate. Perorează pe subiecte înalte, pe care are grijă să le facă praf, să le desființeze din punct de vedere teologic și să le ducă în derizoriu.

Părintele George Istodor reușește să spulbere orice speranță întru bine și inteligibil. Temele puse în discuție – unele de o actualitate izbitoare – sunt tratate într-o manieră laconică. Ai impresia că s-au întâlnit două lumi care nu se întâlnesc nicăieri: cea a realizatorilor interviului și cea a invitatului. Ni se explică, enervant de senin, cum Biserica Ortodoxă niciodată nu s-a opus științei și progresului, cum problemele de bioetică (atât de stringente azi) sunt niște găselnițe mereu ale altora.

Continuarea pe www.coramdeo.ro

Adevărul.ro: Agenda 2015: Globalizarea persecuţiei împotriva creştinilor


E vorba despre o realitate tragică, într-atât de importantă încăt analiştii specializaţi în descifrarea tendinţelor geostrategice vorbesc acum despre un fenomen global în continuă agravare şi extensie geografică. La aceasta se referă un raport recent realizat de organizaţia Portes Ouvertes.

Se intitulează Indicele Mondial al Persecuţiei – Persecuţia creştinilor în lume 2015. Nu sunt multe de comentat, important, cred, este să încercăm să redăm datele esenţiale conţinute în acest document. În consecinţă, în cele ce urmează, cităm din documentul rerspectiv pe care, dacă doriţi, îl puteţi accesa integral aici   

Persecuţia se caracterizează prin două tipuri de violenţă:

 - violenţa bruscă, fizică şi materială...adesea este cea mai evidentă deoarece este posibil de redat în cifre şi este spectaculoasă 

- violenţa rezultată din oprimare, ca urmare a respingerii, discriminării excluziunii, trimiterii la închisoare...ca feneomene care fac parte din cotidian.  Afectează toate domeniile vieţii creştinilor (viaţă privată,de familie, socială, civilă şi cea de cult). Este mai puţin vizibilă decât cea dintâi, dar, adesea, are impactul cel mai nefast asupra unei minorităţi.

Citeste mai mult: adev.ro/nmj44t

Filmul "Istoria lui Iisus" la Biserica ELIM Ploiești

Mai multe detalii: AICI

✡ Horst Zielfeld - Viitorul Israelului