După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 aprilie 2015

☉ Conferință cu Friedel Stegen la Biserica Natanael Suceava

Sursa: AICI

☉ Conferința „Venirea victorioasă a lui Hristos” cu Russ Kennedy la Biserica Logos București

☉ Conferință de tineret la Colegiul Baptist Internaţional Coşteiu, judeţul Timiş


Colegiul Baptist Internaţional din Costeiu, organizeaza in perioada 16-18 aprilie 2015, o conferinta pentru  tinerii de la clasa a VIII-a în sus, sub denumirea de "Neclintiţi pe cale", din cartea 1 Petru.

CE VOM FACE? Vom avea sesiuni de predicare, discuţii în grupuri mici, jocuri şi oportunităţi de părtăşie. 

CÂND ESTE? Programul nostru începe fix la ora 15:00 în 16 Aprilie şi se încheie după micul dejun pe 18 Aprilie

CARE ESTE COSTUL? Cazarea Joi şi Vineri seara, precum şi toate mesele începând cu cina de Joi si până la micul dejun de Sâmbătă inclusiv sunt toate oferite pentru 30 de lei pe persoană. Acestă taxă poate fi plătită la recepţie la sosire.

CINE VA FI ACOLO? Predicator musafir va fi Pastor Zsolt Kovacs din Debrecen, Ungaria.  

CE SĂ ADUCEŢI? Lenjerie de pat, haine de dormit, îmbrăcăminte potrivită pentru biserică şi de asemenea haine obişnuite pentru alte activităţi, Biblia şi ceva de scris.

ÎNSCRIERE: Trimiteţi vă rugăm un e-mail către Charity Shambaugh (charity@tbci.eu) până în 13 aprilie cu următoarele informaţii:
numele şi vârsta tuturor participanţilor
timpul de sosire şi de plecare (vă rugăm să reţineţi că puteţi ajunge mai devreme sau pleca mai târziu decât ceea ce avem noi în program, dar va trebui să vă faceţi propriile aranjamente pentru cazare si masă)

Personalul de la TBCI aşteaptă cu nerăbdare această ocazie ca să slujească tinerilor dumneavoastră!
Pentru mai multe informaţii, sunaţi pe Tim Tyler la +40-723-400088 sau pe Florin Stanca la +40-724-094599.
Sursa: AICI

Otto Pascal la Biserica Sfânta Treime Dublin, Irlanda

Revista Genesis - Aprilie 2015

Citiți în format pdf: AICI

Pastor Mukhtar Barkat: „Sufletul nu poate fi ucis!”

 Pastorul Mukhtar Barkat a fost martirizat pentru Isus Cristos într-o dimineață, într‑o stație de tren din Pakistan. Parveen, soţia acestuia, a declarat despre Mukhtar Barkat: „Tot ce a făcut a fost din dragoste de oameni.” Soțul ei a fost un pastor deschis și a fost incredibil de îndrăzneț pentru Hristos.
     Pastorul a primit permisiunea de a instala un difuzor în partea de sus a bisericii, pentru a putea difuza scurte rugăciuni în cartier. Ulterior, el a fost avertizat să se oprească de la convertirea musulmanilor. I s-a spus că va fi ucis dacă nu se va opri. Văzând că nu-l pot intimida să răspândească Evanghelia lui Hristos, l-au împuşcat în gară.
     Soţia lui Mukhtar, Parveen, încă transmite rugăciuni prin difuzoare, în ciuda amenințărilor la viaţa ei. Ea a declarat: „Deși viețile noastre ar putea fi în pericol din cauza acestor difuzoare, datorită lor mulți musulmani au venit la Domnul Isus.” Parveen explică: „Soțul meu a spus de multe ori: trupul poate fi ucis, dar sufletul nu poate fi ucis.”

     
Să ne rugăm pentru soţia lui Mukhtar Barkat şi pentru cei care sunt gata să Îl mărturisească pe Cristos chiar cu preţul vieţii. Iar noi să învăţăm să renunţăm la noi înşine şi să fim gata să facem sacrificii pentru ca tot mai mulţi oameni să Îl cunoască pe Dumnezeu!
 
Surse: www.persecution.org    www.cnmnewz.com Via: Agentia Kairos

Cristian Barbosu şi echipa de închinare HMA în turneu


Curs de formare în consiliere creştină la Sibiu


♫ Concert de Paşti la Biserica Penticostală Betania Cluj-Napoca


Sorin Bădrăgan și Adi Gliga la Biserica ELIM Ploiești

Detalii: AICI

Natan Mladin la Biserica Baptistă Biruința Londra


Florin Ianovici - Dacă nu iubești…!

1 Ioan 4:21 "Şi aceasta este porunca pe care o avem de la El: cine iubeşte pe Dumnezeu iubeşte şi pe fratele său."
Dacă nu iubești, chiar dacă ai o teologie de nota 10, vei avea o mânturire de nota 4.
Dragostea care consumă nu e dragoste, ci patimă. Dragostea care se consumă, care arde și se mistuie pentru semeni are dreptul să se numească dragoste.
Într-un timp al pufoșeniei Hristos vorbește de dragostea aspră a crucii, o cruce pe care puțini o cunosc în timpul vieții, dar pe care cei mai mulți o folosesc la înmormântare.
În lumea zilelor noastre a iubi înseamnă ori a lua plasă, ori a da plasă. Dragostea lui Hristos este însă năvodul aruncat pentru a aduna cât mai mult pentru Împărăția Lui.
Și când ceartă Hristos iubește. Dincolo de: ,,vai de voi’’ e jarul unei inimi arzânde care întreabă: ,,nu ai vrea să fii altfel?’’
Ba da, Hristoase, aș vrea să iubesc ca Tine!
Cineva mi-a spus odată: ,,dacă te cert, e pentru că te iubesc și mai am o speranță că te poți schimba.’’ Atunci nu l-am înțeles…!