După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 aprilie 2015

Beck Corlan se căsătorește!



Intram in vacanta caci ma marit saptamana viitoareeeeeeee !!!!! Asa ca muzica o punem acum pe locul 2... 

Sper ca nu se supara nimeni hihih. Ne vedem si auzim in luna mai. 

Pentru oamenii care se intreaba, nunta va avea loc in Suedia in 18 aprilie, pe viitorul meu sot il chema Andreas Samuelsson si este cel mai tare om pe care l-am intalnit. 

Pastrati-ma in "casti"    si-n inimioara! Bless you ! 

☉ Conferința "Pluralism religios" cu Luke Cawley la Crystal Tower București


Pastor Nelu Aliman – Reclamațiile zilei de Florii

O Sărbătoare este atunci când toată lumea este mulțumită! Și totuși Sărbătoarea Intrării Domnului Isus în Ierusalim este o Sărbătoare, deși este marcată de câteva „reclamații”!…Da, ați citit corect: reclamații, dragii mei! Nu vă sună comun? Cine și ce s-a reclamat în Ziua de Sărbătoare? Reclamanții vin pe rând și precum vin să-i ascultăm și să luăm aminte:
1.  RECLAMANTUL 1 ESTE GLASUL NEȘTIINȚEI (v.33-34)
Este glasul stăpânilor măgărușului care nu puteau înțelege de ce bunul pe care tocmai l-au achiziționat nu-l puteau folosi. Este glasul celor ce au și nu știu de ce li se ia, al celor ce au și pierd dar nu pot pătrunde contextul situației! Este glasul celor ce dispun dar pierd într-o clipă tot! Nu ați fost în asemenea situație? Și ce ați făcut? Ați vorbit din neștiință! În această stare de lucruri, Mesajul Domnului pentru ei este simplu (v.31, 34). Un singur Cuvânt este suficient pentru iluminarea lăuntrului!
2.  RECLAMANTUL 2 ESTE GLASUL NEMULȚUMIRII (v.39-40)
Este glasul fariseilor! Este glasul nemulțumit al celor ce spun Domnului ce ar trebui să facă („ceartă-ți ucenicii”). Ei nu suportă să le fure cineva aprecierile, autoritatea. O, ce multă treabă a avut Domnul cu ei!…A ajuns așa de obosit de nemulțumirile lor că a spus mulțimilor să se ferească de „aluatul” lor (Luca 12:1-2). Glasul nemulțumirii este al celor ce nu suportă pe altul mai pe sus de ei (Matei 23:5-7), ei totdeauna au dreptate! Nu ai fost niciodată „reclamantul nr.2?”…Mesajul Domnului pentru ei este surprinzător (v.40), prin trimiterea la profeția din Habacuc 2:11. Trimiterea la Scripturi închide gura nemulțumirii!

3.  RECLAMANTUL 3  ESTE GLASUL NEPĂSĂRII (v.41-44)
Acest glas nu se aude dar se vede în atitudini, în fapte, în alegeri! Este glasul Ierusalimului, a cetății care ignoră repetatele mesaje ale lui Dumnezeu. Este glasul celor ce sunt neinteresați de cele veșnice, al celor ce nu au vreme pentru suflet. Nu fi nepăsător deoarece costă. Nepăsarea costă scump! Mesajul Domnului pentru cei nepăsători este pronunțarea Judecății drepte. Cetatea Ierusalim a fost judecată la anul 70d.Hr. Dumnezeu nu întârzie cum cred unii! Nu fi între cei nepăsători!

4.  RECLAMANTUL 4 ESTE GLASUL NECREDINȚEI (v.45-46)
Glasul necredinței este glasul preoților și cărturarilor care ar fi trebuit să fie lumina Poporului și a Templului. Ce dureros, în loc să fie lumina credinței, ei sunt glasul necredinței. Ei sunt cei ce strică orice tendință de apropiere de Domnul, cei ce fac din Casa Domnului o peșteră de tâlhari, cei ce nu cunosc Scripturile dar le batjocoresc! Mesajul lui Hristos pentru ei a fost în scoaterea afară din Templu a urâciunilor și reafirmarea Autorității lui Dumnezeu asupra Casei Sale (Isaia 56:7)

5.  RECLAMANTUL 5 ESTE GLASUL NEBUNIEI (v.47-48)
Este glasul celor ce făuresc planuri rele, al celor ce nu se pot bucura de lucrurile bune, de învățătura lui Hristos. Este glasul celor ce luptă contra lui Hristos și contra Lucrării Sale. Mesajul Domnului nu este rostit direct dar este pentru ei (Luca 20:13-19). Este un mesaj care condamnă, un mesaj usturător.

Învățăm ceva din reclamațiile din ziua de Florii?

– Să învățăm că tot ce avem este al Domnului și El ni-l poate lua când are trebuință de acel lucru
– Să nu cârtim când pierdem ceva. Domnul are toate sub Controlul Său
– De noi are nevoie Domnul înainte de lucrurile noastre, de aceea să ne predăm Lui chiar astăzi
– O inimă nemulțumită este nefericită! Să deprindem o viață de mulțumire
– Nu deschide gura spre cârtire, ci spre sfințire
– Să nu fim nepăsători la Cuvântul Domnului! Să nu fii nepăsător de darurile Domnului pentru tine
– Să ne înflăcărăm credința ca să nu desacralizăm Casa Domnului
– Să devenim Oameni de Rugăciune pentru Casa de Rugăciune
– Să-L implicăm pe Domnul în toate planurile și hotărârile noastre
– Nimic fără Dumnezeu

Nelu Aliman

Reuniune pascală studențească la Biserica Râul Vieții Constanța


Reuniune pascală studențească. 
Argumente și dovezi în favoarea învierii lui Hristos. 
O prelegere istorico-stiințifică susținută de Dorian Negoi. Marți, 7 aprilie 2015, ora 20, în sala de conferințe a Bisericii Râul Vieții (Subsolul Gării CFR) - detalii la 0748 158 625
Râul Vieții Constanța

Cornel Avram – Familia în era digi-modernistă

Întâlnirea Adolescenților Altfel la Biserica Baptistă Maranata Timișoara


♫ Concert coral la Biserica Vestea Bună București


Învierea lui Hristos este o bucurie pentru fiecare dintre noi. Te invităm la o seară de închinare în care ne vom arăta recunoștința față de Cel care a biruit moartea.

Corul Bisericii ”Vestea Bună” din București va înălța cântări în cinstea Mântuitorului, iar Cuvântul lui Dumnezeu va fi rostit de Pastor Emil Meștereagă.

10 aprilie la 19:00, Strada POPA NAN, nr. 106, sector 3, București

Florin Ianovici – Când pietrele vorbesc (5 aprilie 2015)

Beniamin Fărăgău – Duminica de Florii: Ziua unei bucurii defazate (5 aprilie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

Știri creștine: Mapamond creștin (5 aprilie 2015)

Din sumarul ediției:
  • Egiptul: Statele Unite fac ''un joc dublu'' în ce privește războiul terorii
  • Atacuri teroriste asupra a două biserici creștine din Pakistan
  • Crimeea: prima aniversare a anexării de către Rusia
  • Israelul a ales să-și păstreze prim-ministrul
  • Antisemitismul european este cauza exodului de evrei
  • BDS: boicot, descurajare și sancțiuni internaționale
  • Ce spun studiile despre adevărata rată a divorțului?
ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri