După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Iuliu Centea la BBSO


Adevărul.ro: Mâncare caldă pentru oamenii străzii, gătită de voluntari de la Biserica Filadelfia Suceava


În ultimele şase luni, oamenii străzii din municipiul Suceava au servit săptămânal câte o masă caldă în cantina Bisericii Filadelfia din municipiul Suceava. Voluntarii bisericii au pregătit până acum peste 700 de porţii. Ultima acţiune va avea loc săptămâna viitoare.

Cea de-a doua ediţie a proiectului „O masă caldă pentru oamenii străzii”, derulat de enoriaşii Bisericii Filadelfia din municipiul Suceava, se apropie de final. Coordonat de Mihai Gafencu, proiectul a demarat în iarna anului 2013, având ca obiectiv sprijinirea persoanelor fără locuinţă pe perioada sezonului rece.

Citeste mai mult: adev.ro/nm97lq

Florin Ianovici - De Florii

Luca 19:37-40 Şi când S-a apropiat de Ierusalim, spre coborâşul Muntelui Măslinilor, toată mulţimea ucenicilor, plină de bucurie, a început să laude pe Dumnezeu cu glas tare pentru toate minunile pe care le văzuseră. Ei ziceau: „Binecuvântat este Împăratul care vine în Numele Domnului! Pace în cer şi slavă în locurile preaînalte!” Unii farisei din norod au zis lui Isus: „Învăţătorule, ceartă-Ţi ucenicii!” Şi El a răspuns: „Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.”

Decât să mă acopere pietrele mai bine să mă certe ,,bolovanii’’.
Și dacă minuni nu voi mai vedea tot voi privi minunea de Împărat care vine în Numele Domnului și va fi de ajuns.
Floriile: flori, ramuri de finic, haine așternute, osanale, bucurie dar mai presus de toate un împărat…Isus!
Osana! Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul lui Israel!”

Emma & Cristi Repede la Biserica Ekklesia Arad

Duminică 05 aprilie te invităm la Ekklesia!
Nu veni singur, împarte bucuria şi cu prietenii tăi!
Atât dimineaţa de la ora 10:00 la 12:00, cât şi după-masa de la ora 17:00 la 18:30 ne vom închina Domnului împreună cu EMA şi CRISTI REPEDE din Cluj.
După masa,împreună cu pastorul Oti Tipei, vom începe o serie de predici intitulată: SCHIMBUL DE LA CRUCE, iar duminică aceasta vom învăţa că Dumnezeu a pregătit BUCURIA ÎN SCHIMBUL LACRIMILOR.
Va aşteptăm cu drag!

Dr. Emil Bartoș la Biserica Betania Timișoara

Vă anunțăm cu bucurie că duminică, 05 Aprilie, fratele Emil Bartoș va predica la Biserica Baptistă Betania din Timișoara, în cadrul serviciului de seară, cu începere de la ora 18:00. Adresa bisericii noastre este: str. Ion Barac, nr.22. (Zona Dâmbovița)
Dr. Emil Bartoș este conferențiar în cadrul Facultății de Teologie Baptistă din Universitatea București.
Vă așteptăm cu drag!
Sursa: AICI

Festivalul Național “Soli Deo Gloria”, ediția a XXI-a -2015

În perioada 26-28 martie 2015 elevii Liceului Teologic Baptist Reșița au participat la a XXI-a ediție a Festivalului Coral Soli Deo Gloria, activitate cuprinsă în Calendarul Concursurilor Naționale Școlar, an școlar 2014-2015.
Un număr de 270 de elevi din 14 licee s-au întâlnit pentru trei zile la Oradea, având un repertoriu stabilit de Kenneth Tucker, compozitor și dirijor evanghelic, care a fost și dirijorul concertului susținut la finalul activității în Biserica Baptistă “Emanuel” din Oradea. Elevii reșițeni au fost coordonați de către domnul prof. Todea Cornel, inspector de specialitate în cadrul ISJ Caraș-Severin și cadrul didactic la LTB Reșița.
Sursa: AICI

† Noua conducere a Comunității Baptiste Oradea

CONTINUITATE ȘI UNITATE ÎN SLUJIRE

Biserica creștină baptistă „Emanuel” din Oradea a găzduit sâmbătă, 4 aprilie 2015, Adunarea Generală Electivă a Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Oradea (C.B.C.B.O) care reunește delegații de electori din cele peste 200 de biserici din Bihor, Satu Mare și Sălaj. Prin vot deschis a fost ales Bordul executiv al C.B.C.B.O pentru următorii patru ani iar prin vot secret au fost aleși membrii Comitetului C.B.C.B.O.

Potrivit votului unanim exprimat de electori în Adunarea Generală a C.B.C.B.O au fost aleși în Bordul executiv pastorii: Petru Vidu (președinte), Alin Faur (secretar), Dorin Hnatiuc (vicepreședinte, responsabil cu educația biblică), Mihai Micula (vicepreședinte, responsabil cu misiunea creștină) și Dan Faina (vicepreședinte, responsabil cu activitatea pastorală). Pentru același mandat al următorilor patru ani au fost aleși prin votul secret exprimat de cei 194 electori și cei zece membri ai Comitetului C.B.C.B.O, pastorii: Viorel Ile, Adrian Mateaș, Constantin Petruș, Remus Oanță, Ștefan Iluțan, Beniamin Pinca, Petrică Creț, Dan Suciu, Liviu Pop și Ioan Gliță.

Lucrările Adunării Generale Elective au fost marcate de momente deosebite întărite prin rugăciunile de mulțumire ale pastorilor delegați. Liceul Teologic Baptist „Emanuel” din Oradea, prin vocea directorului Iosif-Viorel Curta a mulțumit lui Dumnezeu pentru cei 25 de ani de binecuvântare. Pastorul Daniel Burtic, directorul Radio Vocea Evangheliei a mulțumit Domnului pentru biruința lucrării misionare creștine care, după 20 de ani de slujire pe calea undelor, duce mai departe Cuvântul Evangheliei. Prin rectorul său, prof.univ.dr. Paul Negruț, Universitatea Emanuel din Oradea aduce slavă și mulțumire Dumnezeului cel viu pentru călăuzirea oferită ca har de binecuvântare în cei 25 de ani de activitate, timp în care peste 2.500 de tineri absolvenți au răspuns cu bucurie chemării Domnului în slujirea misionară creștină din 39 de țări.

Cuvântul Sfintei Scripturi a fost predicat de pastorul Bisericii Emanuel din Oradea, prof.univ.dr. Paul Negruț care, călăuzit de mesajul lui Dumnezeu din Evanghelia după Matei (20:20-28) și din Epistola lui Pavel către Filipeni (2:1-11) i-a îndemnat pe toți slujitorii Domnului ca, în unitate, smerenie și respect reciproc, să urmeze exemplul de viață al Mântuitorului nostru Isus Hristos care „El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu, totuși n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu, ci S-a dezbrăcat pe Sine Însuși și a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor”.
Sorin Petrache

† Noua conducere a Comunității Baptiste București

Președinte: Cornel Boingeanu
Secretar: Sorin Badragan

Vicepreședinti:
Daniel Maris – educație
Daniel Furdui- pastorala
George Tone – misiune

Membri
Otniel Bunaciu
Radu Oprea
Daniel Mercioniu
Trandafir Popovici
Vasile Ion
Irinel Cazacu

Mic dejun de Paște la Biserica Baptistă Română Chicago

Matinalul a fost una dintre temele Zilei Învierii. Toți evangheliștii accentuează faptul că evenimentele derulate la mormânt au debutat „dis de dimineață". 

Suntem invitați și noi, ca în dimineața Zilei de Înviere să ne zorim spre locația Bisericii. Părtășia noastră va începe dis de dimineață, de la orele 8:30 cu micul dejun, vom continua de la orele 9:30 cu un spațiu de timp consacrat rugăciunii, urmând ca de la 10:15 să începem serviciul divin de sărbătoare. 

Ne vor însoți în închinare fratele păstor Sorin Sabău, alături de membrii Bisericii El Roy. 

Dumnezeu să vă binecuvinteze cu sărbători onorate prin prezența lui Hristos cel Viu! Vă așteptăm cu drag!

CristoCentric la Biserica Genesis Londra

Sursa: AICI

Sunny Trancă la Biserica @43 București


Va asteptam duminica aceasta, 5 aprilie la Biserica @43! Sunny Trancă va fi alaturi de noi!
Aleea Lacul Morii nr 3, Sediul Alege Viata

Grupul Poliţiştilor Creştini din Arad la Biserica Râul Trezirii Arad


Spania: Biserica Penticostală „Elim” Beasain a inaugurat un nou local

Începutul Bisericii Penticostale „Elim” din Beasain trebuie să-l căutăm cu 13 ani în urmă, undeva pe la mijlocul anului 2002. Atunci, un grup de 14 fraţi, sub coordonarea fratelui diacon Gheorghe Burcuşel, a început să se adune în localul unei biserici evanghelice spaniole. Biserica nou formată a acceptat să fie filială a Bisericii „Elim” Arganda del Rey, iar pastorul acelei biserici, fratele Gavrilă Zăgrean a devenit păstorul bisericii nou înfiinţate.
În luna Martie 2005, Biserica „Elim” s-a mutat în propriul ei local, lucru care se impunea, datorită creşterii numărului de membrii, cât şi datorită limitărilor impuse de funcţionarea în localul altei biserici. Tot în acel an, în toamnă, fratele Timşac Fedor a fost ales pastorul bisericii, în acelaşi timp biserica fiind recunoscută ca entitate proprie, de către organele de justiţie ale Spaniei. Tot în decursul anului 2005, Biserica Elim a fost recunoscută şi de Cultul Penticostal din România, primind autorizaţie de funcţionare.
În cei 13 ani de funcţionare, Biserica Elim s-a implicat atât din punct de vedere spiritual cât şi material-financiar, la fondarea altor biserici în zonă, cum este Biserica „Betel” Pamplona, Biserica Penticostală Barakaldo (Bilbao) şi Biserica „Emanuel” Vitoria
Continuarea pe www.spaniaevanghelica.com

Nicolae Geantă şi Grupul ADONIA la Biserica Baptistă Harul Orăştie

Sursa: AICI

Seminarul Arta Căsniciei la Palas Mall Iași

Va anuntam organizarea celei de-a patra sesiuni a cursului pentru dezvoltarea vietii de cuplu, intitulat „Arta Casniciei“. Mai multe detalii despre curs gasiti aici: http://artacasniciei.ro
In luna aprilie cursul va avea loc duminica 05 aprilie 2015, ora 17:00, la Palas Mall, Sala Mozart.
Toti cei ce au participat la sesiunile anterioare sunt asteptati si sunt rugati sa ne confirme participarea sau neparticiparea prin sms sau tel. la nr. de tel. 0744939586 0758561231, prin email vflorinc@gmail.com sau la persoana care v-a invitat.

Raspunsurile dvs. ne sunt absolut necesare pentru o buna organizare.
Va multumim si va asteptam cu drag!


† Peru – 2.000 de oameni botezați într-o singură zi

Luni 30 martie, zi de mare bucurie pentru poporul lui Dumnezeu când  a avut loc o ceremonie de botez în  Sacramento, orașul Lima. Bucuria și credința au fost cuvintele cheie ale acestui eveniment.
Rev. Rodolfo Gonzalez Cruz, trezorier al Consiliului ofițerilor internaționali  și președinte al MMM în Peru, a prezidat ceremonia de botez din  Sacramento a bisericii centrale  și a presbiteriilor din orașul Lima.
De asemenea au fost prezenți pastori și din alte țări, cum ar fi Belgia, Japonia și Statele Unite ale Americii.
Rev. Rodolfo Gonzalez Cruz  a vorbit din Cuvântul lui Dumnezeu, din:
Romani 6: 1-6.1 “Ce vom zice, dar? Să păcătuim mereu, ca să se înmulţească harul? Nicidecum! Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat. Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui? Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El, printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui. Ştim bine că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentru ca trupul păcatului să fie dezbrăcat de puterea lui, în aşa fel ca să nu mai fim robi ai păcatului”.
Dumnezeu a stabilit că cei ce sunt copii lui sunt destinați să se înmulțească. Astfel două mii de frați l-au primit pe Domnul în vița lor, recunoscându-l ca Domn și mântuitor personal.
Articol preluat și tradus din: Movimiento misioniero mundial en Peru www.mmmperu.org de www.radiociresarii.ro

✔ Botez la Biserica Filadelfia Turda

Avem deosebita plăcere și bucurie să vă invităm să participați la un serviciu de botez Nou-Testamental la Biserica Filadelfia Turda, str.Tineretului nr.40, Duminica, 5 aprilie, de la 9:00.

Roy Olsen la Biserica Harul Lugoj


Liga Bărbaţilor la Casa Tâmplarului Cluj-Napoca