După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 aprilie 2015

O.S.C.E.B. - Conferinţă despre relativism


† Apel la rugăciune pentru Magdalena Gog!

“Am o rugaminte speciala… am sa va rog sa va rugati cu mine. Sotia mea, Magdalena, a fost diagnosticata cu cancer la rinichi. Marti urmeaza sa o opereze si sa-i indeparteze rinichiul drept. As vrea sa va rugati impreuna cu mine si sa o aducem inaintea Domnului, asa cum m-am rugat pentru multi dintre dvs. in felul acesta, cand ati trecut prin incercari.”

Pastor Lazar Gog

Frati si surori, sa ne rugam pentru sora Magdalena, care a fost operata ieri. Dumnezeu sa  se atinga de trupul ei si Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga familie, si sa le dea credinta si biruinta in aceasta mare incercare.

Concert Not An Idol la Bălți, Republica Moldova


Biserica Evanghelică Română Geneva - Ieșire de Paște la St. George

Sursa: AICI

CristoCentric la Biserica Râul Sfânt Londra

Sursa: AICI

Concert de Înviere la Londra

Sursa: AICI

Setul Cartea Cărţilor - Ofertă de Paşte

Pentru comenzi: AICI

Beniamin Fărăgău – Mânia lui Dumnezeu (29 Martie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău