După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 martie 2015

Iosif Ţon - Să predăm toate cheile (22 martie 2015)

Vezi și ultimele noutăți în pagina 

Mărturia unui român implicat în transportul Bibliilor în Iran

 Iran este o ţară de patru ori mai mare decât România. Până anul trecut, în această ţară o singură biserică evanghelică a fost recunoscută, dar a fost închisă ulterior. Creştinii sunt persecutaţi şi fiecare credincios a avut parte de experienţe prin care i-a pierdut pe unii dintre cei dragi, pentru că nu au renunţat la credinţa lor în Dumnezeu. Totuşi, în ciuda persecuţiilor, Dumnezeu schimbă vieţi prin Bibliile care ajung în această ţară, Biblii care sunt atât de aşteptate de oamenii de acolo.
     Emanuel Beşleagă a ajuns în această ţară după ce şi-a asumat toate riscurile la care s-a expus, participând la un transport de Biblii. Însă gândul că asta va ajuta la schimbarea vieţii atâtor oameni, care aveau să-L cunoască pe Dumnezeu, şi că altfel iranienii nu ar fi avut în mâini o Biblie, l-a determinat să pornească în această aventură a credinţei despre care a povestit în cadrul emisiunii Agenda Misionară, emisiune realizată de Daniela Delibaş.
      Află ce înseamnă credinţa pe pământul iranian, cum ajung Bibliile acolo şi cât de mult sunt preţuite de cei care au privilegiul să le aibă în mâini, ascultând acest interviu acordat de Emanuel Beşleagă pentru Radio Vocea Evangheliei Suceava.

Cristian Barbosu - Cum joci pe terenul vieţii? (19 Martie 2015)

† Noua conducere a Comunității Baptiste Caraș-Severin

Sâmbătă, 28 Martie 2015, a avut loc Adunarea Generală Anuală Electivă a Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Caraș-Severin. Delegații prezenți la acest eveniment au ales următorul Comitet pentru perioada 2015-2019:


  • Milutin Ilie – președinte

  • Dragu Petru – vicepreședinte

  • Sfercoci Valentin – vicepreședinte

  • Tinco Ilie Cornel – vicepreședinte

  • Dumitrașcu Manoilă Gelu – secretar

MEMBRII:
  • Arnăut Lazăr

  • Bancsov Zoltan

  • Damian Ioan

  • Dobren Emilian Ion

  • Fișteag Daniel

  • Jurcă Titus

Comunitatea Bisericilor Creştine Baptiste Caraş-Severin

Pastor Vasi Duma la Biserica Betel Timișoara



MAXIMELE 
DIAVOLULUI POSTMODERN...

Marți, 31 Martie, ora 19.00, 
la Betel, Timișoara

Invitat: Pastor VASI DUMA, Biserica Baptistă Golgota Arad

Beniamin Fărăgău – Am o vie dorință să vă vestesc Evanghelia (22 Martie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

Program special la Biserica Baptistă Independentă Tâncăbești