După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 martie 2015

♫ Quo Vadis în Concert Pascal la Biserica Elim Ploieşti


Concert Adi Gliga la Agape Church Yorba Linda, California


✔ Botez la Biserica Speranţa Linz, Austria


IHOP-TM: Concert caritabil la Centrul Creştin Emanuel Bucureşti


Grupul Adonia la Biserica Sion Graz, Austria


Misiunea Speranța: Încă o misiune îndeplinită!


"Adevărat va spun că, ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut." (Mat.25:40)


La începutul lunii martie o soră ne-a adus în atenție o familie cu 10 copii (dintre care 5 se află în grija părinților) care au nevoie de îmbrăcăminte pentru a putea merge la școală și la biserică. Mama lor este bolnavă, iar tatăl se luptă pentru a le asigura hrana de zi cu zi prin cultivarea pământului și muncind ca zilier printre vecini. 

Echipa Misiunii Speranța a preluat cazul și l-a promovat, lansând provocarea de a face o bucurie acestor copii. Dorim să le mulțumim sponsorilor, partenerilor și membrilor Misiunii Speranța care s-au implicat în această lucrare și au donat îmbrăcăminte, încălțăminte și bani. 

Dorim ca Domnul să răsplătească pe fiecare dintre cei care au contribuit la această lucrare, dăruind și celor care au mai puțin decât ei!

✔ Botez la Biserica Betania Dublin


Câmpina: Simpozion pentru integrarea rromilor - cu Viorel Oprișan și Nicolae Geantă

Sursa: AICI

Noutate editorială: Baptiști celebri - de Ionel Tuțac

Ce ar putea avea în comun William Colgate - fondatorul companiei Colgate, Eastman George - fondatorul companiei Kodak, cântăreața Maya Angelou, actorul Stephen Baldwin, Cave Clark - comandantul forțelor NATO, Paul Fiddes - reputat teolog britanic și Hatoyama Ichiro - fostul Prim Ministru al Japoniei?

Aparent, aceste personalități ale lumii moderne nu ar putea avea foarte multe lucruri în comun și cu toate acestea ei împărtășesc, alături de mulți alții, aceeași credință creștină baptistă. Pastorul Ionel Tuțac aduce împreună pe paginile cărții Baptiști celebri 333 de personalități care au împărtășit credința baptistă. Domeniile de activitate în care aceste persoane s-au remarcat, variază de la politică la medicină, de la sport la afaceri pentru a enumera doar câteva arii de activitate dintr-un spectru vast. 

Autorul surprinde plăcut cititorul oferindu-i posibilitatea de a lectura în cadrul celor 333 minibiografii informații inedite legate de viața spirituală a personalităților amintite. Este evident că un astfel de demers nu poate decât să ofere un punct de pornire pentru cititorul interesat de detalii suplimentare și nicidecum să ofere un studiu complet asupra vieții celor enumerați în cartea de față.

Lucrarea abordează biografiile acestor oameni dintr-un unghi unic până în momentul cuprinzând sub aspectul spiritualității baptiste o seamă de persoane despre care mulți cititori vor descoperi cu surprindere și bucurie că au împărtășit aceeași confesiune cu mulți dintre ei. 

Cartea poate fi comandată telefonic: 0256 353 849 la pretul de 14.90 lei. 

Ruben Ologeanu