După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 martie 2015

Cristian Barbosu la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


Pastor Samy Tuțac - Biserica suntem noi


Au trecut câțiva ani de când, la sfârșitul unei seri de tineret, la Biserica Betel din Timișoara, am primit o scrisoare, scrisă de mână, de la o tânără. Pentru că mi s-a părut foarte profundă și sinceră am păstrat-o. Am regasit-o după vreo zece ani și pentru că este foarte relevantă pentru modul în care înțeleg tinerii Biserica, am hotărât să o fac publică. Cu părere se rău, nu știu numele acelei tinere pentru că s-a semnat doar cu inițialele. Chiar dacă, pe alocuri, are o doză de idealism adolescentin, scrisoarea acestei fete ne provoacă să mutăm accentul de pe Biserica instituție pe Biserica familie sau comunitate de credincioși.

"Mi-a plăcut mesajul despre iubirea pe care ar trebui să o avem unii pentru alții și părtășia care ar trebui să caracterizeze adunările noastre, dar în același timp m-a pus pe gânduri. 

Mi-am dat seama de cum sunt și de cum ar vrea Dumnezeu să fiu în ceea ce privește comportamentul meu față de frații și surorile mele în credință. Însă, de multe ori, este atât de greu să renunți la zidurile pe care ți le-ai construit cu atâta grijă, să ieși din colivia ta și să întinzi mâna spre cel de lângă tine. Dumnezeu a pus în fiecare dintre noi acea nevoie de acceptare, de apartenență așa încât nu putem trăi singuri. 

Adevăratul răspuns la nevoia de acceptare și apartenență îl putem găsi numai în Biserică. Fiecare dintre noi avem nevoie să știm că avem un loc al nostru în Biserică și că suntem unici. În încheiere aș vrea să spun ce reprezintă Biserica pentru mine. Biserica este flacăra spre care alerg venind din întunericul acestei lumi atunci când din luminița mea nu a mai rămas decât un mic fitil care fumegă. Biserica este focul la care vin să-mi încălzesc sufletul înghețat de crivățul răutății acestei lumi. Biserica este farul spre care îmi ațintesc privirea atunci când valuri de păcate mă trag cu brutalitate spre abisul deznadejdii. Biserica este locul unde întâlnesc oameni ca mine, oameni care dorim să ne asemănăm cu Cristos. Biserica este locul de întâlnire al unui Tată ceresc cu fiii Săi, fii de Dumnezeu. Biserica suntem noi!"

Am convingerea că mulți dintre noi ne-am regăsit în căutările acestei tinere și mai ales că am înțeles acest adevăr profund: Biserica suntem noi, cei mântuiți prin harul lui Dumnezeu și integrați de Duhul Sfânt în Trupul lui Cristos.
Pastor Samy Tuțac

Postere semnificație nume - NOU la Tipografia Credo


Adi Gliga & Cătălin Ciuculescu la Biserica Philadelphia Atlanta

Săptămâna Pro-Viață la Alfa Omega TV

Ne îngrozim când auzim de războaie, dar ignorăm faptul că de-a lungul timpului avortul a curmat mai multe vieţi decât toate războaiele la un loc. El a devenit războiul cuantificat şi acerb purtat pe câmpul de luptă al trupurilor noastre, împotriva celor mai inocente și fragile fiinţe omeneşti.
Miliarde de copii avortați la nivel global, milioane de talente frânte prematur. România se menține în fruntea țărilor cu cele mai multe avorturi din lume. Conform Institutului Naţional de Statistică, anul 2013 a fost pentru România cel mai greu an de după cel de-Al Doilea Război Mondial în ceea ce priveşte natalitatea. În primele 11 luni ale anului 2014,populația țării noastre a scăzut cu 48 000 de persoane deoarece nașterile au fost mult mai puține decât decesele. Sărăcia, avorturile și lipsa unei educații contribuie toate la declinul demografic și spiritual al României.
Pe fondul unei astfel de frământări la toate nivelele, Alfa Omega TV este chemată să fie o lumină în întuneric care nu condamnă, ci oferă soluții într-o vreme de criză.
Documentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV în săptămâna 16-22 martie 2015, nu vor face decât să readucă la lumină valoarea vieții copilului nenăscut și să vă ajute să susțineți viața în toate etapele ei.
Citeste mai mult la http://alfaomega.tv