După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 martie 2015

Ziua Mamei la Biserica Penticostală Emanuel Sibiu


Biserica Penticostală Emanuel a hotărât să țină duminică, 8 martie, o zi specială de sărbătoare, ocazionată și de tradiția cunoscută a Zilei Mamei. Urmând îndemnul din Scriptură: “Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta!” (Exod 20:12), ne dorim ca împreună să îi onorăm și să îi cinstim pe părinții noștri, arătându-ne recunoștința față de dragostea și eforturile lor de a ne crește.
Invităm cu drag pe toți sibienii să ni se alăture la această zi de sărbătoare, chiar dacă nu sunt membri ai bisericii noastre,chiar dacă vin pentru prima dată, și chiar dacă nu sunt femei!

Marius Cruceru la Biserica Baptistă Betania Bivolarie, județul Suceava


☉ Conferinţă pentru familii cu Viorel Iuga la Londra


ActiveNews.ro: Cristian Tudor Popescu: "La Ierusalim e fascinant să realizezi că Biblia există"

Cristian Tudor Popescu, unul din cei mai cunoscuţi atei din societatea românească, a făcut câteva declaraţii surprinzătoare pentru cineva care nu crede în Dumnezeu.
Într-un interviu acordat Agerpres în 2014, CTP afirmă că este „materialist, pozitivist, raţionalist până la demenţă”, dar recunoaşte că a „trăit un şoc la Ierusalim”.
Jurnalistul de la Gândul spunea că avea mereu impresia că era urmărit de o Cineva, „nu neapărat o fiinţă umană”.
„Pentru prima dată în viața mea simțeam că ceva nu e în regulă în jurul meu. Mecanismele exacte ale minții mele nu mai funcționau la parametri nominali. Aveam un ecart pe care nu mai puteam să-l umplu. Mi se părea că în locurile acelea cu adevărat s-a întâmplat ceva ieșit din material. E foarte greu de descris senzația. Unde întorceai capul, aveai această senzație. De pildă, multe momente acolo am avut senzația că mă urmărește cineva, că există un ochi. Nu neapărat o ființă umană. Era deosebire.
Nu mă urmărea un om. Aveam mereu impresia că există o entitate, ceva, acolo, care se uită la mine, de oriunde m-aș fi întors”, a spus CTP.
Tot la Ierusalim, CTP şi-a dat seama că Biblia există deşi până atunci nu credea.
Continuarea pe: www.activenews.ro

Vladimr Pustan - Nu plânge, Ană (editorial)



Că tu întotdeauna vei avea loc de muncă...

În fiecare zi e ceva de zidit, de ridicat, de înălțat. Și e nevoie mare de oameni ca tine, ca să stea cuminți în zid... 

Că tu întodeauna vei fi iubită...

Și doar pe cine iubești, zidești... Că tu vii pe ploaie și vânt și Manole, glumind și oftând, te pune în închisoarea de cărămizi. 

Că tu întotdeauna vei fi mințită. 

Nu ai protestat și nu ai dat înapoi pentru că ai crezut că viața e joc și joacă. Dar viața lungă e pentru oamenii ce glumesc cu alții, nu cu ei...

Că tu nu mori niciodată... 

În varianta aromână a baladei ți-au lăsat pieptul afară din zid să poți să-ți alăptezi și după moarte copilul. Că trăiești prin el și când toți cred că ai murit... 

Nu plânge, Ană... Zidul nu e rece. Ți se pare...

V l a d i m i r_P u s t a n

✔ Botez la Biserica Penticostală Perth, Australia


✔ Botez la Biserica Română Baptistă Golgota Leverkusen, Köln, Germania

Biserica Română Baptista Golgota - Leverkusen, Köln, Germania

Ziua Femeii la Biserica Baptistă Biruinţa Londra


Grupul Paradis Lugoj la Biserica Baptistă Jebel

Dr. Ioana Moga la Biserica Baptistă Betania Aiud


Paraschiva Pop la Biserica Baptistă Betel Timișoara

Vezi și:

Lansare de carte: Omul și lumea lui - de Paraschiva Pop (reportaj Credo TV)


Lanţ de post şi rugăciune 2015

O chemare la trezire
prin sfinţire, smerenie şi mijlocire
pentru înaintarea Evangheliei

Lanţul de post şi rugăciune este o iniţiativă  începută după modelul marii treziri din timpul moravienilor (anul 1700) care erau caracterizaţi de: unitate, pasiune şi implicare în misiune (ei au trimis 100 de misionari în 25 de ani, mai mult decât a trimis întreaga biserică protestantă în 200 de ani de la Reformă). 
     Ce a stat la baza întregii mişcări spirituale care i-a cuprins şi care s-a transmis prin ei?   Dedicarea lor pentru RUGĂCIUNE. Moravienii au avut un lanţ de rugăciune care a durat 100 de ani, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.
 
        Obiectivele principale ale Lanţului de post şi rugăciune sunt: sfinţire, smerenie şi mijlocire pentru înaintarea Împărăţiei lui Dumnezeu.
Aceste obiective sunt extrase în principal din rugăciunea Mântuitorului pentru ucenicii Lui, din Ioan cap.17: Sfinţire prin Cuvânt, unitate în smerenie şi dragoste pentru a face cunoscută Împărăţia lui Dumnezeu şi mesajul Evangheliei.
 
       Matei 9:14-15Atunci ucenicii lui Ioan au venit la Isus, şi I-au zis: De ce noi şi fariseii postim des, iar ucenicii Tăi nu postesc deloc?
Isus le-a răspuns: Se pot jeli nuntaşii câtă vreme este mirele cu ei? Vor veni zile, când mirele va fi luat de la ei, şi atunci vor posti.
 
      Ioel 1:14: Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul.
     Ioel 2:11-12: Domnul face să tune glasul Lui înaintea oştirii Sale, căci tabăra Lui este foarte mare, şi cel ce împlineşte cuvântul este puternic. Dar mare este ziua Domnului şi foarte înfricoşată: cine o poate suferi? Dar chiar acuma, zice Domnul, întoarceţi-vă la Mine cu toată inima, cu post, cu plânset şi bocet!
 
      Ziua Domnului este aproape... Cum o aşteptăm?
 
    Pentru că ne pasă de Împărăţia lui Dumnezeu, ne dedicăm postului şi rugăciunii pentru ca Domnul să trezească în noi dorinţa de sfinţire, de dragoste pentru Dumnezeu şi semeni şi să ne dea putere să ducem Evanghelia celor din jurul nostru şi până la marginile pământului.
 
Despre Post (link pentru detalii despre post - Postul. Însemnătatea postului)
Implică-te! (link către secţiunea de înscrieri - http://postsirugaciune.ro/inscrieri-post-si-rugaciune)