După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 martie 2015

† Comunicat BCER-UBCE

Stimati colaboratori,

In calitate de Presedinte al BCER-UBCE am participat la sedinta Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania din data de 28 februarie 2015, unde s-a discutat despre o propunere comuna care sa fie inaintata Parlamentului cu privire la ora de Religie.

La finalul intalnirii s-a convenit asupra unei formulari a art. 18, al. 2, teza I din Legea 1/2011 a Educatiei Nationale dupa cum urmeaza: “Înscrierea sau reînscrierea elevului pentru a frecventa ora de Religie se face prin cerere scrisă a elevului major, a părintelui sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor; schimbarea acestei opţiuni sau retragerea se face tot prin cerere scrisă a elevului major, a părintelui sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor.” 

Biserica Crestina dupa Evanghelie este membra a Consiliului Consultativ al Cultelor  de la infiintarea acestui organism, urmare a hotararii Consiliului National al BCER-UBCE. In cadrul acestui Consiliu, hotararile se iau prin consens, nu prin vot, iar presedintia este prin rotatie. 

Presedinte 
Virgil Achihai

Vezi şi:

† Comunicatul Cultului Penticostal din România cu privire la opțiunea pentru disciplina Religie 

Emil Bartoş la Biserica Penticostală Vestea Bună Someşeni Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Elim Harmony la Orăştie, Hunedoara, Deva şi Sibiu

Credo TV - Interviu cu Pastor Dr. Nelu Brie

Vezi și pagina 

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Nelu Brie

Paraschiva Pop la Biserica Baptistă Emanuel Timișoara

Vezi și:

Lansare de carte: Omul și lumea lui - de Paraschiva Pop (reportaj Credo TV)


Campanie strângere de fonduri pentru proiect construcţie Mongolia

Mongolia este una dintre țările în care Agenția Kairos se implica alaturi de bisericile partenere. Unul dintre cele mai importante proiecte pe care ni le-am propus, începând cu anul 2015, este construirea unei clădiri care, pe lângă utilizarea ca loc de întâlnire și închinare pentru credincioșii din zona, să fie folosită si pentru proiectele prin care să le vorbim oamenilor nemântuiți despre Dumnezeu. 

Sami Șoldan, misionar roman care lucreaza in Ulanbator de mai bine de doi ani vorbește în interviul difuzat la Radio Vocea Evangheliei Suceava despre proiect, despre nevoile și scopul acestuia, dar și despre cum pot fi atinse inimile mongolilor. 

✉ Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

 Pace tuturor!

 

    La noi este foarte dimineaţă şi încerc să scriu acest e-mail, sperând să prind legătură de internet mai bună.
    Îmi pare rău că nu pot să scriu la timp. Nu știu de ce, însă aici internetul ne face mari neplăceri.
    Aşadar, dragii mei fraţi şi surori, vă mulţumim din suflet pentru rugăciuni.
  Recepţia a mers foarte bine, slăvit să fie Domnul, deşi a trebuit să stăm minute în şir în picioare ca să întâmpinăm invitaţii. Aici, procedeul este diferit: mirele şi mireasa aşteaptă invitaţii care aduc diverse cadouri, facem o poză, merg la masă, şi apoi pleacă, pentru ca mai târziu să vină alte mulţimi de oameni.
    Am reuşit să mâncăm şi noi pe fugă, ca apoi să mergem la invitaţii nerăbadători să ne întâmpine.
  Slavă Domnului că El ne-a binecuvântat cu mâncare bună şi deocoraţii drăguţe. Chiar dacă înainte de recepţie au fost provocări, Domnul a avut grijă de toate nevoile.
     În altă ordine de idei, săptămâna asta am început lucrarea printre copilaşii din grădiniţa de musulmani Balukop. Aşa de tare m-am bucurat să fiu în mijlocul lor! Mulţi sunt noi şi, ca de obiecei, de vârste diferite. De data asta călăuzirea a fost să mă alătur lucrării doar două zile, având în vedere sarcina mea. Da, dragii noștri, așteptăm un bebeluș şi ne bucurăm foarte tare de această mare binecuvântare pe care Domnul vrea să o trimită în familia noastră!
  Mulţumim Domnului pentru Agenţia Kairos şi dărnicia specifică pentru copii. Este de mare folos, deoarece sora responsabilă cu grădiniţa din Balukop spunea că este nevoie de bani pentru hrana copiilor. Ştiţi că la prânz le dăm un snack. Aşadar, în curând banuţii vor ajunge la destinaţia dorită.
   Uday, soţul meu, se roagă pentru lucrare, are deja în minte două locuri, a vorbit cu nişte fraţi să începem lucrarea. Dar mai întâi de toate vrem să mergem cu rugăciune, aşa că ne vom întâlni săptămânal pentru rugăciune şi apoi soţul meu împreună cu unul sau doi fraţi vor vizita locul respectiv. Este în plan un grup de părtăşie în acel loc şi, bineînţeles, lucrararea cu copiii pe care mi-o doresc atât de tare. Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi pentru aceasta.
  În bisericuţa din care facem parte, soţia pastorului, care lucrează cu copiii, m-a invitat în lucrare. Până acum copiii au fost în vacanţă, însă cât de curând va începe lucrarea. Rugaţi-vă pentru înţelepciune, creativitate, să am trecere înaintea copiilor, (sunt noi pentru mine) şi ceea ce sădim să fie pentru slava Domnului şi binele veşnic al copiilor.

   Motive de mulţumire

   1. Sarcina merge bine; prin credinţă proclam acest lucru.
   2. Recepţia a mers foarte bine, pentru slava Domnului şi pentru bucuria noastră. El a avut grijă de toate nevoile noastre. M-am bucurat de sănatate până acum şi sper să mă bucur și în continuare.
    3. Mulţumesc Domnului pentru Uday. Chiar și în toiul pregătirilor pentru recepţie a avut ocazia să împărtăşescă în fiecare zi Vestea cea Bună. O familie este foarte deschisă şi doreşte să vină la Domnul.
    4. Mă bucur că am început lucrarea cu copilaşii.
  5. Mulţumim Domnului pentru dărnicia Agenţiei Kairos pentru copilaşi; Domnul să răsplătească fiecare bănuț dăruit din dragoste.
  6. Mulţumim Domnului pentru biserica noastră, care se roagă pentru noi, şi pentru prietenii care ne sunt alături în rugăciuni şi în încurajări de orice fel.
    7. Mulţumim Domnului că mama este bine și nu se simte aşa de singură.