După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 februarie 2015

Sunny Trancă la Biserica @43 București


Evanghelizare la Biserica Baptistă Maciova Colonie, judeţul Caraş-Severin


☉ Conferința Mereu Romantici la Crystal Tower București

Din programul conferinței..
  • Povestiri adevărate despre căsnicie.
  • Învățând din experiențele altora,
  • Jocuri distractive
  • și alte surprize…
Povestirile și ideile care ne vor ajuta să facem un pas mai departe în relația noastră romantică vor fi prezentate de Nelu și Natalia Suciu, Coordonatori naționali pentru programele ”Mereu Romantici” și ”Weekend de neuitat.”

Crystal Tower

(Sediul ING) Etaj 1
B-dul Iancu de Hunedoara nr 48, Sector 2, București

Vineri 13 feb. 2015,

ora 19:00

Rezervă chiar acum un loc pentru tine și partenerul tău.
Plătește online
Pentru mai multe detalii vizitați site-ul www.familylife.ro

Noutăți editoriale de James Bryan Smith

Mai multe detalii: AICI

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (2)

Citeşte şi:

† Viorel Iuga — Misiune în Cuba

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (1)


Joi dimineața ne-am trezit în jurul orei 6 AM şi am început să facem pregătirile pentru ziua ce ne stă înainte. Am servit acelaşi mic dejun, ceea ce nu ne deranjează şi apoi am discutat cu diferite persoane responsabile pe diferite departamente. După aceea am plecat să ne întâlnim cu studenții de la teologie. 

Am împărtășit cu ei câteva lucruri despre dependenţa noastră de Dumnezeu şi decizia de a nu ne compromite pentru nimic în lume. După întâlnirea cu ei, am plecat să vedem clădirile Institutului Teologic. Chiar dacă nu sunt recunoscuți de către stat, studenții termină cursurile la nivel universitar. Locul m-a încântat. Este frumos, curat, şi adecvat studiului. Se vede că au un manager bun. Am văzut dormitoarele, ceva de genul cum aveam noi în armată, sălile de studiu, biblioteca etc. Interesant că din cei 32 de profesori, niciunul nu este plătit. Ei slujesc de dragul Domnului. 

Persoana care se ocupă de seminar acum este un fost profesor universitar de mate, fizică şi încă ceva. Înainte a predat în Universitate şi ajuta seminarul. Acum este full time la seminar şi este plătit cu 12 euro pe lună. Mi-a plăcut gândirea lui. „Avem biserici pline, dar nu noi le-am umplut ci Domnul. Dumnezeu a adus în biserici o mulțime de ingineri, doctori, profesori, etc şi acesta este un motiv în plus să îi ajutăm pe studenți să iasă de aici foarte bine pregătiţi. Chiar dacă am un salariu aşa de mic, Domnul mi-a purtat de grijă şi mie şi familiei.” 

Apoi, am vizitat o casă de bătrâni care aparține tot convenției. Din nou, locul este frumos, curat şi bine aranjat. Sunt la începutul acestei lucrări, au doar 7 bătrâni, dar au loc de cazare pentru 47. Sperăm că lucrarea se va extinde frumos şi înţelept. De acolo ne-am întors să servim masa de prânz. Nu ştiu care a fost motivul, dar a fost o masă mai specială. La masă am cunoscut un profesor de engleză care predă în limba engleză cursuri la Universitatea de Stomatologie. A fost o bună ocazie să vedem cum putem ajuta stomatologii creştini. Discuția lui cu Didina a fost frumoasă şi folositoare. 

După discuții cu alte persoane, am plecat să vedem bicicletele. Sper că nu vă imaginați că am mers într-un super market şi am ales tot ce am vrut. Aici toate magazinele sunt ale statului. Nu ştiu cum este în altă parte, dar aici, în Santiago de Cuba, găsești aproape tot ce doreşti. (Am spus aproape). Problema cea mai mare sunt banii. Salariile sunt foarte mici, iar prețurile cel puţin europene. 1 kg de zahăr este cam 1.8 euro. Produsele electronice, aşa cum sunt ele, sunt foarte scumpe. Deci am găsit locuri unde se vindeau şi biciclete. Ne-am dus la primul magazin, dar toată lumea era în pauză deoarece nu era electricitate. Am văzut totuşi ce biciclete au şi am discutat variante. Am plecat apoi la un al doilea magazin. Am discutat cu ei şi ne-au promis să ne aducă 20 de biciclete. Normal că ele nu pot fi cumpărate de o singură persoană. Fiecare bicicletă trebuie să fie cumpărată de misionarul sau de păstorul care o va folosi. Ei trebuie să o verifice, să fie înregistrată, să le dea garanţie etc. Deci, noi am făcut poza, aşteptăm să vedem dacă mâine le aduc şi apoi va începe istoria cumpărării lor. 

Pentru că am avut puţin timp înainte de biserică, am încercat în sfârşit să văd dacă pot trimite un email. Este foarte încet şi nu o poţi face de oriunde. Ar fi fost o istorie întreagă de aprobări să mă conectez cu calculatorul meu. Am renunţat şi am cerut să folosesc calculatorul lor oficial. A durat aproape un ceas să trimit ceva e-mailuri şi să verific urgențele. Nu ştiu cât de curând voi mai repeta aventura. Camera în care era calculatorul era ca frigiderul, iar eu veneam de la căldură şi curgea apa pe mine. Mă rog Domnului să nu răcesc. 

După servirea cinei, am plecat la adunare. Adunarea a fost plină cu delegații bisericilor din toată Convenția. Au cântat frumos, plini de viaţă. La început a slujit un grup de tineri acompaniați de instrumente de suflat şi cu coarde. Apoi, au cântat câteva cântări coriștii. Frumos şi spiritual. Prin îndurarea Domnului şi la predică a fost bine. (Am predicat eu… :) ) După predică, preşedintele Convenției a explicat delegaților că acum este momentul ca ei să trimită misionari în lume. A fost foarte direct şi a spus că nimeni să nu se gândească că acesta ar fi un mod de a plecat din Cuba. Ei vor intra într-un proces de pregătire şi apoi trimiși pe câmpuri noi de misiune externă. La chemarea lui au venit în faţă mai mult de 20 de persoane. Ne-am rugat pentru ei şi în mod special pentru un misionar care era deja pregătit şi urma să plece în misiune în Ecuador cred. S-a făcut şi o colectă specială pentru susținerea misionarului respectiv. După terminarea serviciului care a durat două ore şi jumătatea, am încheiat şi după o scurtă părtăşie cu diferiţi fraţi şi surori am plecat spre casă. 

Mulțumesc Domnului că nu am răcit. Este neobișnuit pentru noi, dar la ei toate geamurile şi ușile sunt deschise, şi au multe ventilatoare care ajută aerul să circule. În ciuda acestor lucruri, toţi din echipă suntem bine. Am avut o mare bucurie să ni se confirme, că Beni, traducătorul nostru din română, vorbeşte o spaniolă bună. Slăvit să fie Domnul pentru încă o zi frumoasă şi plină!

Viorel Iuga

Radu Gheorghiță - Mesaj biblic la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca

♡ Valentine's Day la Biserica Metanoia Wiesbaden, Germania


Radu Pop & Grupul Eldad la Biserica Penticostală Speranţa Oradea