După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 februarie 2015

† Viorel Iuga — Misiune în Cuba

  • NewsNet Creştin: Am aflat de mai mult timp despre proiectul misiunii în Cuba iniţiat de pastorul Viorel Iuga. Iată că a sosit în sfârşit momentul când, însoţit de câţiva apropiaţi, Viorel Iuga se va îndrepta spre această ţară comunistă cu convingerea că Dumnezeu va binecuvânta această inedită misiune. I-am solicitat câteva gânduri legate de acest proiect şi ne-a răspuns în mod prompt, asigurandu-ne că dacă va fi posibil, ne va transmite mai multe amănunte chiar de pe câmpul de misiune. Vom reveni, aşadar, cu noi detalii care sperăm să-i înflăcăreze pe cititorii noştri în susţinerea acestei aventuri misionare...  

În urmă cu 2 ani nu era nici măcar un vis. Apoi, a început să se nască visul şi cu ajutorul Domnului au început pregătirile. După multe luni de rugăciuni, de muncă, de alergare, de promovare şi de colaborare, suntem la câteva ore de plecare spre Cuba.

 Cu ajutorul lui Dumnezeu am primit şi viza religioasă de care aveam foarte mare nevoie şi acum ne îndreptăm spre ceea ce ne dorim aşa de mult. Chiar dacă este prima noastră ieşire în Cuba, având un Dumnezeu mare, ne-am propus să realizăm lucruri mari.

Prima oprire va fi la Santiago de Cuba unde vom participa la o conferinţă cu păstorii şi misionarii, vom vizita biserici, o casă de bătrâni, seminarul teologic şi nădăjduim să putem vizita şi un spital şi o şcoală. Tot acolo vom avea întâlniri speciale cu liderii tinerilor, cu tinerii şi o întâlnire cu medicii creştini.

Următoarea oprire va fi la SANCTI SPIRITUS unde vom avea întâlniri cu tinerii, medicii, liderii din zonă şi vom ţine o conferinţă cu păstorii, misionarii şi soţiile lor.

Ultima etapă ne va duce spre Havana. Acolo sperăm să repetăm lucrurile frumoase în domeniile amintite. Ne rugăm Domnului ca în ieşirea aceasta, pe lângă slujirea în domeniile menţionate şi nu numai, să culegem cât mai multe informaţii şi să venim acasă cu multe proiecte în care să se implice bisericile din România.

Dumnezeu a fost bun cu noi şi la timpul potrivit, prin diferiţi fraţi ne-a ajutat. Acum, avem privilegiul să facem şi noi pentru alţii ceea ce au făcut fraţi de-ai noştri pentru noi.

Chiar dacă din motive obiective nu mergem decât 4 persoane, vrem să spunem că echipa este foarte mare. Au fost mulţi fraţi, surori, tineri, familii şi biserici care au donat. Avem o mulţime de oameni care ne susţin în rugăciune. Credem că şi călătoria aceasta Îl va onora pe Domnul şi va contribui la împlinirea lucrilor care Îi produc bucurie şi Lui şi nouă.
Viorel Iuga

Adina și Paul Iliescu la Biserica Elim Ploiești


Seri de evanghelizare la Biserica Creştină după Evanghelie Luncuşoara, judeţul Suceava


Vladimir Pustan - Transplantul de organe (1 februarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Săptămână de evanghelizare la Biserica Baptistă Jibou


Săptămâna Căsătoriei la Cluj-Napoca