După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 ianuarie 2015

† Comunicat privind revocarea din slujba de pastor a lui Vladimir Pustan şi Adrian Ţapoş


✡ Chemare Globală la Rugăciune 2015

Vrem să vă provocăm și să vă încurajăm să vă rugați pentru guvernele voastre, pentru națiunile din care faceți parte și pentru bisericile din țările voastre pentru ca acestea să aibă un comportament corect față de Israel, să fie împotriva curentului, dacă e cazul, și să fie o binecuvântare pentru Israel, așa cum poruncește Biblia (Genesa 12:3). 

Dacă procedăm astfel, Dumnezeu va binecuvânta națiunile din care facem parte pe veci! Prin urmare: alăturați-vă mișcării de CHEMARE GLOBALĂ LA RUGĂCIUNE 2015!!!

Convenţia bisericilor Râul Trezirii 2015


• Vitamina Zilei: Nicolae Geantă - Siguranța genunchilor îndoiți


M-a întrebat cineva dacă știu de ce nu cad păsărelele din copac? De ce pot dormi chiar pe furtună? Am bânguit ceva, dar n-am nimerit exact răspunsul. "Pentru că Dumnezeu în înțelepciunea Sa le-a creat astfel încât atunci când își îndoiesc genunchii li se strâng ghearele". Devin o menghină din care nu te poți elibera!

Lecția păsărelelor ne învață azi că numai cel cu genunchii îndoiți nu va fi răpus de furtună. Cine își pleacă genunchii în fața Domnului nu poate fi biruit de Satana! Diavolul nu se teme așa tare de predicatorii grozavi, nici de cor, nici de fanfară. Dar moare de frică atunci când biserica își pleacă genunchii!

Rugați-vă! Nu doar cu genunchii plecați, ci și cu inima smerită! Nicio furtună nu vă va dezlipi de biserică. Și nici atât de Hristos!
Nicolae Geantă

Pastor Ovidiu Petric - Musulmanii și sângele creștinilor

Recent in urma unor investigatii proprii, o călugărița catolica din Germania a facut niste dezvăluiri cutremurătoare legate de martirajul crestinilor pe teritoriile dominate de musulmani, mai exact in Siria. 
Măcelul extremiștilor islamisti asupra crestinilor ia cele mai hidoase si mai josnice forme. Călugărița afirma ca violenta îndreptată impotriva crestinilor pare a nu avea limite, iar exprimarea cruzimii incremeneste imaginația: "musulmanii macelaresc creștinii, le colectează sângele in sticle, iar fiecare sticla este vânduta contra sumei de $100.000 de dolari musulmanilor din Arabia Saudita. Aceștia folosesc sângele crestinilor pentru a se spală pe mâini cu el, crezând ca astfel le sunt ispasite păcatele" conform jewsnews.co.il

Forma aceasta de persecuție confirma gravitatea tratamentului fata de creștini la nivel mondial. Abuzul comis fata de urmasii lui Cristos nu doar s-a intensificat, ci s-a si brutalizat luând forme indescriptibile. 

"Organizatia internationala Open Doors si-a emis Raportul anual pe 2014 privind persecutia crestinilor. Conform Raportului, in 2014 au fost ucisi 4.344 de crestini in toata lumea din cauza credintei lor, dublu fata de 2013 cind au fost ucisi 2.123, si triplu in raport cu 2012 cind 1.201 crestini au fost ucizi din cauza credintei" afirma recent AFR. 

Cristos inca sângereaza. Trupul lui Cristos reprezentat de biserica locală   sângereaza din dragoste pentru o lume pierduta si straina de o asemenea atitudine altruista. 

Saptamana trecuta cunoscutul cotidian Wall Street Journal a publicat la rându-i un raport in care este prezentată situatia persecuției crestinilor in lume. Raportul conține si un clasament al țărilor cu cea mai mare aversiune si agresivitate față de creștini. In aceste tari a-L mărturisi pe Isus Cristos ca Domn nu stârneste doar o cearta mediatica sau o controversa judiciara, ci o persecuție fizica agresiva, in care de multe ori credința se plătește cu viata. 

Coreea de Nord conduce in clasamentul abuzurilor cu peste 70.000 de oameni la închisoare pentru credința crestina. 
Următoarele noua tari in topul violentei si al exterminarii crestinilor, sunt musulmane. 

Perspectiva Bibliei asupra suferintei este extrem de clară, aceasta evitand compromisul fata de adevăr si imbratisarea martirajului pentru Cristos, Mântuitorul omorât si înviat pentru Biserica Sa. 
Biblia descrie si validează credința autentica si divina prin modul pasnic in care este practicată. O credința violenta, abuziva, agresiva este una falsa. Credincioșii adevărați ai lui Cristos nu-si vor abuza sub nici o forma semenii. Persecuția invalideaza credința chiar cand aceasta ar purta eticheta crestina. 
Sângele crestinilor va continua sa curgă, insa acesta va fi chiar sămânța Bisericii lui Cristos.

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Părtăşia Bisericilor Baptiste din Maramureşul istoric

Loc:  Biserica Baptistă din Sat Şugătag
Data:  Duminică 25 Ianuarie 2015
Ora:  16.00 – 18.00
Tema întâlnirii: Puterea Evangheliei
Text Romani 1:14-16
Din program:
– închinare prin cântare
– închinare prin îndemn din Sfânta Scriptură şi rugăciune pentru nevoi concrete
– masa agape
– Biblii şi literatură creştină
Vă aşteptăm cu drag!

Seri de evanghelizare la Biserica Penticostală "Sfânta Treime" Beclean


Biserica Penticostală "Sfânta Treime" Beclean

Biserica Baptistă Betel Bruxelles într-o nouă locaţie!

Ne bucuram sa anuntam oficial, faptul ca incepand cu 1 FEBRUARIE 2015, serviciile divine ale Bisericii Baptiste Bruxelles, se vor sustine intr'un locas nou, mai spatios - insa la fel de primitor ! 
In acelasi timp, dorim sa amintim, si SCHIMBAREA programului. Cu data amintita, Biserica Baptista Betel Bruxelles, isi va desfasura programul, dimineata, incepand cu orele 10.00.

Noua adresa, la care va asteptam pe toti cu mult drag este: 
Boulevard Jules Graindor 8, 1070 Bruxelles. 

Transport public:
Metro 5 > Statia Jacques Brel
Bus 89 > Stația Veterans Coloniaux

Noutate editorială: "Israel, națiunile și valea judecății" - de Harald Eckert

Această carte li se adresează creștinilor care se roagă, mijlocitorilor, liderilor care mijlocesc, rețelelor și mișcărilor de rugăciune!
Este scrisă în strânsă legătură cu o chemare – o chemare la rugăciune! Mijlocitorii sunt chemați să se roage pentru națiunile din care fac parte, națiunile din întreaga lume.
Pret: 20 lei / Tel: 0256 284912 / comenzi@alfaomega.tv /http://alfaomega.tv/…/israel-natiunile-si-valea-judecatii-p…

Petru Lascău - Focul Duhului Sfânt - partea 1 (11 Ianuarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

† Alegeri la Comunitatea Teritorială Penticostală Spania

Sâmbătă 17 Ianuarie s-au desfăşurat alegerile pentru un nou mandat de patru ani, al Comitetului de conducere al Comunităţii Teritoriale Penticostale din Spania. Această comunitate este parte integrantă din Cultul Penticostal, Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România şi este formată din 70 de biserici penticostale române, răspândite pe tot cuprinsul Spaniei. Pentru o mai bună organizare, Comunitatea teritorială din Spania este divizată în trei comunităţi zonale: Comunitatea Mediterana – care grupează bisericile de pe coasta de est a Spaniei şi din Insulele Baleare; Comunitatea Madrid – Nord – care grupează bisericile din zona Madrid şi Nordul Spaniei şi Comunitatea Andalucia  – care grupează bisericile din respectiva zonă geografică.

Gazda alegerilor de anul acesta a fost Biserica Penticostală „Gosen” din Madrid, păstorită de fratele Gavrilă Moldovan, iar din partea Comitetului Executiv au participat fraţii Moise Ardelean – noul preşedinte al CP-BDAR, împreună cu Ioan Gurău.
Evenimentul a fost deschis printr-un cuvânt de salut adresat audienţei de pastorul bisericii gazdă, urmat de preşedintele în exerciţiu al Comunităţii Teritoriale, fratele pastor Sandu Bor.
Fraţii Moise Ardelean şi Ioan Gurău, după saluturile de rigoare, au prezentat celor prezenţi importanţa unui astfel de eveniment, precum şi câteva proceduri tehnice, extrase din regulamentul electoral al Cultului Penticostal. După aceste prezentări, s-a trecut la votarea noului Comitet al Comunităţii format din 7 membrii, ţinându-se cont de ponderea fiecărei comunităţi zonale, apoi a Biroului Permanent, format din preşedinte, vicepreşedinte şi secretar.
În urma alegerilor, noul Comitet de conducere al Comunităţii Teritoriale Penticostale din Spania, se prezintă astfel:
Preşedinte – Fedor Timşac, pastor în Biserica „Elim” Beasain – Guipuzcoa
Vicepreşedinte – Mihai Morar, pastor în Biserica „Eben Ezer” Castellon de la Plana – Castellon
Secretar – Radu Galea, pastor în Biserica „Elim” Roquetas de Mar – Almeria
Membrii:
  • Daniel Floruţă, pastor în Biserica „Betel” Valencia
  • Ioan Trifan, pastor asistent în Biserica „Muntele Sionului” Arganda del Rey – Madrid
  • Adrian Szep, pastor în Biserica „Betania” Getafe – Madrid
  • Gavrilă Moldovan, pastor în Biserica „Gosen” Madrid.
La terminarea alegerilor, pastorul Moise Ardelean a mulţumit celor prezenţi pentru participare şi interesul dovedit pentru această lucrare, exprimându-şi în acelaşi timp satisfacţia pentru modul în care Dumnezeu a coordonat alegerile, astfel încât Biroul Permanent este reprezentat de fiecare comunitate zonală în parte.
Părtăşia celor prezenţi a continuat printr-o masă de dragoste pe care biserica gazdă a oferit-o tuturor participanţilor (aprox. 150 de persoane).