După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 ianuarie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Dubei, Africa de Sud

Zece Ani de Lucrare Misionară! 

Regele David a intrat și s-a așezat înaintea Domnului, spunând: „Cine sunt eu, Stăpâne Doamne, şi cine este casa mea, de m-ai adus până aici?” 2 Samuel 7:18 (NTR)

 Privind înapoi la cei zece ani de misiune în Africa (nouă în Ghana și unul în sudul Africii) suntem uimiți de Domnul nostru și de dragostea lui infinită pentru noi și pentru popoarele africane. Declarăm împreună cu David că Domnul ne-a adus până aici! Numai El este vrednic de laudă și slavă, iar noi suntem privilegiați să slujim un Tată atât de iubitor. Toată purtarea Lui de grijă, încurajarea, protecția, înțelepciunea, puterea și răbdarea primită ne-au ajutat să Îl cunoaștem mai bine. Pozele arată cum am crescut în acest timp!

Numeroasele ateliere de instruire ținute cu sute de lucrători din diferite triburi, ajutorul dat de Maria multor misionari în lucrarea personalului, construirea a două biserici în Ghana, toate evanghelizările cu filmul Isus, finalizarea tezei de masterat, creșterea fizică, spirituală și pe plan educațional a copiilor noștri aici în Africa, au fost toate realizate numai prin harul Domnului. Numai în 2014, aici în sudul Africii, am participat la 11 ateliere, am condus șapte din acestea, și am preluat două proiecte San de traducere orală a Scripturii în Botswana.

Mulțumim Domnului pentru frații noștri dragi care au fost alături de noi, rugându-se și sprijinindu-ne atât în perioade de succes cât și în dificultăți. De aceea suntem gata să-L slujim pe Domnul, împreună cu susținătorii noștri, și să-L cunoaștem mai bine în anii care vin!

Biserica Betel Coslada - Proiectul "Trăiește Liber"

Înscriere: AICI

Știrile ProTV: Șapte biserici incendiate în Niger

Cel putin sapte biserici au fost incendiate sambata la Niamey de catre manifestanti ostili caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo, iar violentele continuau sa se propage in capitala Nigerului.

Cele sapte lacasuri de cult - majoritatea biserici evanghelice, dintre care unele functionau in mici vile, fara niciun semn religios distinctiv - au fost incendiate pe malul stang al Niamey, potrivit unei jurnaliste AFP, citata de Mediafax, care a vazut manifestanti indreptandu-se si catre malul drept al capitalei, pe care exista, de asemenea, numeroase biserici.

Numeroase baruri, hoteluri, magazine de bauturi sau diverse magazine apartinand unor nemusulmani sau avand insemne ale unor intreprinderi franceze au fost, de asemenea, distruse.

"Unii dintre noi am ramas baricadati in casa. Mie nu mi-a fost niciodata in viata mea atat de frica", a declarat pentru AFP un mecanic crestin vest-african, baricadat in atelier impreuna cu muncitorii sai, privindu-i prin orificiile unei ferestre pe manifestanti in timp ce jefuiau un chiosc de peste drum.

Continuarea pe www.stirileprotv.ro