După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 ianuarie 2015

Pastor Daniel Ciutac la Biserica Baptistă ,,Speranţa” Vişeu de Sus, judeţul Maramureș

Biserica Baptistă ,,Speranţa” Vişeu de Sus, str. Bogdan Vodă, nr. 36 vă invită la o seară de de închinare prin rugăciune, cântare şi predicarea Evangheliei.
Data: Duminică 11 Ianuarie 2015 
Ora: 18.00 – 19.30 
Invitat să predice, pastor Daniel Ciutac 
Vă aşteptăm!

Pastor Groza Teodor

Florin Ianovici & Marian Mocanu la Biserica Deo Gloria București


350 de familii misionare amenințate cu expulzarea din Marea Britanie

Organizatia misionara „Tineri Pentru Misiune” (TPM) se confrunta cu amenintarea expulzarii a 350 de familii din Marea Britanie reprezentand jumatate din voluntarii sai, precizeaza Alianta Evanghelica din aceasta tara.
In luna septembrie a anului 2014, organizatia TPM din Anglia si Tara Galilor a fost tinta unei anchete efectuate de catre Biroul de Vize si Imigrare din Marea Britanie. Inspectia a concluzionat ca organizatia indeplineste doar cinci din cele sapte conditii impuse.
Desi organizatia si-a exprimat intentia de a rezolva imediat cele doua aspecte nerezolvate, au primit notificare prin care licenta le-a fost suspendata pentru 20 de zile.
In cazul in care suspendarea se confirma in zilele urmatoare, toate licentele acordate vor fi revocate, ceea ce ar duce la expulzarea a 350 de familii misionare care lucreaza in Marea Britanie.
O decizie drastica
Organizatia misionara si-a exprimat surprinderea in fata acestei decizii, considerand ca este drastica. „Speram ca prin dialog si hotararea noastra de a ne adapta urgent la parametrii necesari sa putem continua munca in Marea Britanie, ca parte a unei miscari globale, bazata pe credinta si iubire. Vom face tot posibilul pentru a ne conforma cu legea pentru ca misionarii nostri sa fie o binecuvantare, purtand mai departe mesajul lui Hristos.”
Organizatia are nevoie de rugaciune pentru a primi o rezolutie favorabila, decizie care va avea loc pe 20 ianuarie. Totodata aceasta a solicitat sprijin prin scrisori adresate parlamentarilor britanici, in speranta ca acest caz nu va trece neobservat.
Articol preluat cu permisiune de pe www.afirmativ.com

Misiunea Speranța - Hrană pentru săracii din Uganda

„Ci, când dai o masă, cheamă pe săraci, pe schilozi, pe șchiopi, pe orbi. Și va fi ferice de tine, pentru că ei n-au cu ce să-ți răsplătească; dar ți se va răsplăti la învierea celor neprihăniți." (Luca 14:13 - 14)
În 25 decembrie 2014, în cadrul proiectului „Love your neighbour”, Misiunea Speranța, în parteneriat cu Lift Up Jesus a oferit o masă caldă oamenilor cu deficiențe din Kabale, Uganda. Evenimentul se desfășoară cu regularitate de 8 ani, peste 7000 de persoane, inclusiv copii, beneficiind de hrană. Pentru acești oameni a fost un adevărat prilej de bucurie, mulți dintre ei neavând posibilitatea de a gusta carnea decât o dată pe an, atunci când participă la această masă. Au fost cumpărate 10 vaci și o importantă cantitate de alimente, din care au fost preparate bucatele servite.
Proiectul a vizat persoanele cu probleme sociale, vârstnicii, oamenii invalizi, deținuții, săracii, orbii. Pe lângă mâncare, aceștia au primit haine, pături, încălțăminte, produse de igienă personală. Pentru că mulți dintre ei au probleme cu deplasarea, echipa locală le-a asigurat transportul până în locul unde a avut loc evenimentul.
Alături de hrana oferită trupului, participanții au avut ocazia să găsească hrană și pentru sufletele lor. Acest cadru a reprezentat o mare oportunitate de a vesti Evanghelia, de a răspândi nădejdea și dragostea lui Hristos.
Ne îndreptăm gândurile de mulțumire și recunoștință spre cei care au contribuit pentru ca și acești oameni să se poată bucura de sărbătoare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

CristoCentric la Biserica Penticostală Betel Oradea


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Jericho"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Vezi şi alte albume cu imagini din Israel în pagina  ✡ Creştin ProIsrael

Noutate editorială: Ridicarea Bisericii în dimensiunea mesianică - de Dr. Robert D. Heidler

Pe paginile acestei cărți scrie trezire spirituală! Te va învăța cum să-ți recuperezi bogățiile moștenirii tale pierdute. Când vei descoperi acele rădăcini în care ai fost altoit, puterea de Viață din ele se va revărsa în tine. Vei rodi!
Vremurile în care trăim sunt deosebite! Isus Își pregătește Mireasa! Duhul lui Dumnezeu restaurează rădăcinile legământlui în Biserica Lui. Biserica se ridică într-o putere și o slavă cum nu am mai văzut din secolul întâi. Domnul te invită să iei parte la această restaurare.
Pret: 20 lei / comenzi@alfaomega.tv / tel: 0256 284912 
Mai multe detalii: AICI

Întâlnire pentru seniori la Biserica Speranța Râmnicu Vâlcea

Dragii noștrii seniori, vă invităm Sâmbătă - 10 ianuarie 2015, între orele 9.00 - 11.00, la Biserica Speranța la o întâlnire specială, cu un invitat special, și multe surprize plăcute. Puteți veni cu soțul sau soția, vecini sau prieteni. Pentru cei care nu vă puteți deplasa, vă asiguram transport. Vă așteptăm cu mare drag!

✡ Un nou pelerinaj evanghelic în Ţara Sfântă / 6-12 martie 2015

Mai multe detalii: AICI

Florin Ianovici - Tată, iartă-i că nu știu ce fac (4 Ianuarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina