După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 ianuarie 2015

Nicolae Geantă: Când miresele predică...

Adela are 17 ani. Azi dimineață, la ora 8, am găsit-o pe holul școlii. A alergat cât a putut de repede și mi-a sărit în brate. "M-am predat" a strigat puștoaica făcând curioși poate 10 perechi de ochi! "M-am predat dom' diriginte, l-am primit pe Isus". "Cum ai reusit?", am întrebat-o curios nu pentru mine cât, pentru asistenții la mărturie. "Păi am fost la o nuntă, mireasa a mărturisit despre viața ei și a încheiat așa <>. Atunci am ieșit plângând în față și i-am predat viața lui Hristos. Am zis << Mă tot urmărești Isuse! La școală am avut un diriginte pocăit, pastor, și mi-ai vorbit, la spital am fost internată cu o pocăită în cameră și mi-ai vorbit, acum mă chemi la Tine... Vin, sunt gata... Ai milă de mine!".

S-a desprins din îmbrățișare și a fugit spre clasă strigând: "Dumnezeu să vă binecuvânteze dirigu'!". Eu am plecat spre altă sală cu larimi în ochi. E prima dată în ultimii 15 ani când încep școala și cineva îmi strigă la prima oră: "Dumnezeu să te binecuvânteze!"

M-am bucurat enorm pentru decizia fetei de a-L urma pe Domnul Hristos. Dar și pentru predica mireseii. Pastorilor, ce-ar fi să mai lăsați și miresele să țină speach-uri la nuntă?
Sursa: AICI

Seminar Biblic la Biserica Betel Munchen

Sursa: AICI

Săptămână de evanghelizare la Biserica Emanuel Oradea


Va invitam in perioada 4 -11 ianuarie 2015 la o saptamana de evanghelizare la Biserica Emanuel din Oradea, dupa urmatorul program:
Duminica, 04.01 de la ora 17.00
de Luni pana Vineri, 05-19.01 de la ora 18.00
si Duminica, 11.01 de la ora 17.00

Predicator: Randy Ray 

Va asteptam cu drag!

Pastor Ovidiu Petric: Fondatorul Facebook și hotărârile de început de an 2015

Mark Zuckerberg, tânărul fondator al imperiului media Facebook, a luat din nou o hotarâre atipica pentru un inceput de an, si anume, sa devoreze 52 de carti in 2015, adică saptamana si cartea. Decizia e de apreciat, mai ales pentru zilele noastre cand oamenii prefera sa urmărească pozele si imaginile postate de prietenii lor pe Facebook, Twitter, What's Up si Instagram. 
Imediat ce si-a facut publica hotararea de inceput de an, tânărul antreprenor si fondator Facebook a si fost bombardat cu 50 de mii de propuneri de lectura de urmăritorii săi din rețeaua de socializare. 

Se va tine Mark Zuckerberg de hotărârea luată de a lectura studențește? O va dovedi luna decembrie a acestui an. Întrebarea este ce facem cu hotărârile luate uneori pripit, alteori irealist, neclar, formal sau chiar in mod îndrăzneț? 

"Psychology Today arată că aproape jumătate din persoanele intervievate îşi fac planuri de schimbare pentru anul care vine. Dintre toţi oamenii ăştia, sub 10% reuşesc să se ţină de cuvînt. Unii pomenesc de un soi de procrastinare culturală desăvîrşită în timp, un efort de reinventare care eşuează de fiecare dată spectaculos, tocmai pentru că e total nerealist. N-are a face, însă. E în natura fiecăruia să reia sisific bolovanul promisiunilor, sus, spre deal, şi să-i dea drumul la vale, la nici jumătatea drumului" afirma jurnalista si redactorul-șef de știri Selma Iusuf.

Calendare personalizate 2015 - Tipografia Credo


Vladimir Pustan: Un botez cum poate ai mai văzut (tot la noi) - 04 ianuarie 2015


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Adevărul: Becky Oprean, românca care l-a impresionat pe preşedintele Americii


Becky Oprean, o tânără de origine română stabilită cu familia în SUA,  imobilizată în scaun cu rotile, a murit, în cea de-a doua zi din an, după ce, alături de familia ei, şi-a dedicat viaţa încurajării persoanelor cu dizabilităţi din toată lumea. Pentru ajutorul pe care l-a oferit miilor de suferinzi, fostul preşedinte american George W. Bush a decorat-o pe Becky, în ultimele lui zile de mandat la Casa Albă, în ianuarie 2009.

Familia Oprean putea fi astăzi prototipul oricărei familii de români plecate din România în vremea comunismului pentru a trăi visul american. Viaţa familiei Oprean, care a locuit în Bucureşti, a fost, însă, bulversată complet după ce, la două luni de când cei doi soţi şi băiatul lor mai mare, Mike, au ajuns în America, în septembrie 1987, Lidia Oprean a adus pe lume o fetiţă, Becky, diagnosticată cu spina bifida, o malformaţie gravă a coloanei vertebrale. Drama familiei Oprean a fost transformată într-o binecuvântare, Becky ajungând să fie, din scaunul cu rotile, o încurajare pentru mii de oameni din toată lume şi mai ales din România. 

Totul a pornit după ce familia fetei s-a implicat, alături de Becky, în dezvoltarea uneia dintre cele mai impresionante fundaţii de sprijinire a persoanelor cu dizabilităţi din toată lumea, „Becky's Hope” („Speranţa lui Becky”). Prin această organizaţie, Becky şi mama ei, alături de alţi voluntari, au reuşit să aline sufletele a mii de suferinzi, ajutându-i atât cu vorbe bune, cât şi cu medicamente sau aparatură medicală. 

Pentru activitatea sa în această organizaţie, Becky a fost decorată, în 2009, de fostul preşedinte al Americii George W. Bush, în Biroul Oval de la Casa Albă. Becky Oprean a murit, vineri seara, pe 2 ianuarie, în SUA, la doar 27 de ani, dar lasă în urmă mii de suflete pentru care a fost mărturia vie că poţi găsi bucuria în cele mai dure încercări.

Citeste mai mult: adev.ro/nho1hn

✔ Botez la Biserica Baptistă Betel Mediș

Sursa: AICI

Săptămână de post și rugăciune la Biserica Credinței Logos Baia Mare



Noutăți Tipografia Credo - semne de carte, postere, felicitări

Click pe imagine!