După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 ianuarie 2015

Luigi Mițoi - Al doilea început (25 Decembrie 2014)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră

În calitate de creștin luteran, voi participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei. Astfel, voi fi alături de toți românii ortodocși care, în primele zile ale anului 2015, se roagă pentru sănătate, înțelepciune și pace. Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră.

Mediafax: Klaus Iohannis: Doresc tuturor «La mulţi ani!» şi un an 2015 binecuvântat!

Preşedintele Klaus Iohannis, care a asistat timp de aproximativ două ore la liturghia de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu, le-a urat românilor, la ieşirea din lăcaşul de cult, ”La mulţi ani!” şi ”un an 2015 binecuvântat”, el dând mâna cu mai multe persoane.

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, a spus, în predica pe care ţinut-o la catedrala din Sibiu, că se simte onorat de faptul că preşedintele Iohannis a participat la slujbă şi a afirmat că şi patriarhul Daniel îl aşteaptă pe şeful statului la o slujbă.
Streza a mai afirmat că îi va oferi preşedintelui pixuri şi calendare cu însemnele Mitropiliei Ardealului.
După predică, în jurul orei 11.45, Iohannis a ieşit din catedrală însoţit de IPS Laurenţiu Streza, cei doi făcând două fotografii pe scările lăcaşului de cult.
Ulterior, preşedintele a dat mâna cu mai multe persoane aflate în curtea lăcaşului de cult şi le-a urat românilor ”La mulţi ani!” şi ”un an 2015 binecuvântat”.
Continuarea pe www.mediafax.ro

Becky Oprean: Psalmul 139


Vezi și:

Becky's Hope Mission


Mai multe detalii despre Becky's Hope Ministries: AICI


Vezi și: