După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 septembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Momentan mă aflu in Mekliganj, o zonă la graniţa cu Bangladeşul. Am venit aici cu scuterul care, deşi reparat, face un zgomot de tractor. Dar slavă Domnului că am ajuns cu bine! Ieri am avut părtăşie cu câţiva credincioşi locali şi rude de-ale lui Dinesh, toţi din tribul Rajbangshi. După aceea am mers cu fratele Dinesh într-un sat aflat la graniță. Mai întâi am predicat Evanghelia într-un sat hindus, apoi într-unul de musulmani, unde am rămas pentru a difuza două filme aduse din Bangladeş de sora Gabriela. Le‑au plăcut filmele, deşi unii au vociferat.

      Astăzi, dacă va fi voia Domnului, vom merge în Helapakri, lângă râul Tista. Acolo locuiește fratele Joghesh împreună cu care voi merge să vestim Evanghelia. El este singurul creştin din Helapakri, o zonă aflată la aproximativ 10 km de Mekliganj. Rugaţi-vă pentru aceste două câmpuri de lucrare: Mekliganj şi Helapakri. Populaţia este Rajbanshi - hindusă sau musulmană. Liderul principal, în zonă, este Dinesh. El are un băiat şi o fată. Se îngrijorează cu privire la studiile lor. Soţia lui este, de asemenea, botezată.

         În Jalpaiguri lucrarea e mai avansată, pentru că ne este la îndemână. Avem opt copii cu noi, pe care trebuie să-i încurajăm în studii şi credință. Ceea ce v-am scris în e-mailul trecut referitor la intenția guvernului cu privire la casele de copii… pare să fie adevărat. În curând vor începe inspecţii la toate casele de copii. Guvernul, de asemenea, a anunțat o purificare culturală. Tot ce este 
străin trebuie eliminat (pentru noi sună ca pe vremea comunismului sau nazismului). Vom vedea cât vor reuşi ei.

Noi suntem ocupaţi cu alte lucruri. Avem multe câmpuri de lucrare în jurul localităţii Jalpaiguri, unde facem vizite, şi copiii vin la şcoala noastră duminicală.

Jalpaiguri fiind capitală de district, având toate instituțiile necesare, inclusiv spital, judecătorie, închisoare şi şcoli, ne oferă multe activități evanghelistice, care ne permit să patrundem în profunzimea societăţii. Dar ştim că rezultatele se vor arăta în timp, printr-o creştere a tuturor bisericilor din zonă. Adunarea noastră are întâlnirile ei în trei zile: vineri, sâmbătă şi duminică. Rugaţi-vă pentru căsătoria lui Abigail, care ar urma să se întâmple în decembrie. Purima are încă piatră la vezică şi o deranjează deseori. Rugaţi-vă si pentru Sompa, Jotimoi şi Gobindo, ca ei să crească spiritual.
        
În măsura timpului disponibil vă voi ţine la curent cu lucrarea din această zonă.
Mulţumesc tuturor pentru rugăciuni şi susţinere! Fiţi binecuvântaţi!

Daniel 
Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.