După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 august 2015

† În SUA, pastorilor le este interzis să numească homosexualitatea „păcat”

În mijlocul dezbaterilor privind legalizarea căsătoriilor dintre homosexuali în Statele Unite, mulţi pastori au fost de părere că acesta era doar primul pas al unui val de „creştinofobie” în naţiunea americană, ce timp de secole a fost numită ca fiind o naţiune creştină. Mai multe cazuri au ieşit recent în mediile de comunicare, ce demonstrează confruntarea dintre creştini şi activiştii gay.
Pastorii sunt daţi afară din închisori
În statul Kentucky, pastorii care slujesc ca şi consilieri voluntari în departamentul închisorilor au primit instrucţiuni că le este interzis să numească „păcat”, comportamentul homosexual al celor ce manifestă o astfel de orientare. Cei care nu doresc să se supună noilor reguli, nu vor mai putea realiza nici un fel de activitate în instituţiile statului.
Aşa cum este comun în Statele Unite, cazul a terminat la tribunal, după ce pastorului David Wels i-a fost retras permisul de a lucra într-o închisoare de minori din Kentucky. În apărarea acestuia s-a prezentat Liberty Counsel, organizaţie ce se implică în probleme de libertate religioasă, care a spus că: „a-i lua Biblia unui pastor este ca şi cum i-ai lua bisturiul unui chirurg. Fără ea nu poate să aducă vindecare”.
Wells a lucrat mai mult de 10 ani în misiunea din închisoare, ce este susţinută de Biserica Baptistă din Pleasant View. Pastorului i s-a interzis de către guvern să continue cu activitatea în închisoare începând din 7 Iulie 2015. Justificarea guvernului este că acesta s-a opus să respecte o ordonanţă prin care se angaja să nu critice „stilul de viaţă sexual alternativ”, pentru că este „depreciativ”, „tendenţios” şi constituie „o provocare la ură”.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.