După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 iulie 2015

✡ Papa Francisc va fi judecat de Sanhedrin!

Papa Francisc a fost notificat de catre noul Sanhedrin (* Vezi nota red.) din Israel, sa se prezinte in fata instantei, iar in cazul in care nu va participa va fi judecat in contumacie.
Sunt mai multe cauze pentru care Papa va fi judecat de catre Curtea evreilor ortodocsi, dar cea mai importanta este „recunoasterea oficiala a statului palestinian” si declaratiile liderului de la Vatican care sustin crearea acestui stat.
De asemenea, Sanhedrinul este deranjat de faptul ca „Vaticanul a inceput sa se refere la organizatia cunoscuta sub numele de Autoritatea Palestiniana ca la o natiune”.
Totodata, presedintele acestei organizatii, Mahmoud Abbas, l-a numit pe Papa „ingerul pacii”. Toate aceste actiuni si declaratii constante precum si pozitia pro-palestiniana afisata au infricosat poporul israelian, arata site-ul Breaking Israel News.
„Este necesar ca Papa sa-si ceara scuze pentru recunoasterea ca natiune a celor care vor sa ne fure tara, cei care sunt cunoscuti sub denumirea de Autoritatea Palestiniana. Noi suntem in masura sa informam Vaticanul ca Dumnezeu cel Sfant si unic a dat dreptul natiunii noastre sa locuiasca in tara lui Israel. In cazul in care onorabilul Papa si Vaticanul nu prezinta scuze in termen de doua saptamani de la primirea acestei scrisori, si, daca nu isi vor schimba pozitia adoptata, vor fi judecati pentru savarsirea acestor actiuni de Curtea de pe muntele Sionului (Sanhedrin), o instanta formata din 71 de batrani evrei, care va implini profetia <Izbavitorii se vor sui pe muntele Sionului ca sa judece muntele lui Esau. Dar imparatia va fi a Domnului> (Obadia 1:21). Instanta va judeca aceasta cauza in prezenta sau in absenta, si este posibil ca Vaticanul sa fie gasit vinovat de anti-semitism, asa cum s-a intamplat de mai multe ori de-a lungul istoriei. In acest caz, intreaga responsabilitate a actiunilor sale ii va reveni Vaticanului”, se arata in scrisoare.
Scrisoarea a fost semnata „Secretariatul Curtii de pe Muntele Sionului”. Reprezentantii autorizati ai Inaltei Curti sunt Rabbi Yoel Schwartz, rabinul Dov Levanoni, rabinul Israel Ariel, Rabbi Daniel Stavsky, Rabbi Yehuda Edri si rabinul Dov Meir Shtein. Procesul va avea loc la 20 septembrie 2015.
Foto: nationaljournal.com 
  • *Nota redactiei: Sanhedrinul (in momentul de fata) nu are statut politic sau juridic si nu este (inca) recunoscut de guvernul israelian. Cu toate acestea, este alcatuit din cei mai reputati si cunoscuti rabini ai natiunii evreiesti contemporane. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.