După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 mai 2015

Comunitatea Studenţilor Creştini din Moldova - Săptămâna de Misiune

În premieră pentru Republica Moldova, Comunitatea Studenţilor Creştini în colaborare cu Departamentul Lucrarea cu Studenţii din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB) organizează Săptămâna de Misiune cu genericul: “Eşti Sigur”?

Deși au acces la diverse surse de informare, totuși tinerii de azi sunt, deseori, dusi în eroare de multe din acestea. Genericul pe care ni l-am propus vine să pună la îndoială ceea ce cunosc sau cred că cunosc studenții despre anumite subiecte ce vor fi abordate în săptămâna de misiune. Grupul-țintă sunt studenții din or. Chișinău și dorim să-i provocăm să-și pună întrebări “dificile” la care și-ar dori să obțină un răspuns. Câteva din aceste de întrebări ar fi: “Ești sigur că Dumnezeu e vinovat de suferințele noastre”? “Ești sigur că viitorul tău este determinat de Dumnezeu?”
Temele care vor fi abordate: “Existența lui Dumnezeu și viitorul meu”, “Suferința” și “Relațiile și dragostea.”
Saptamâna de Misiune va fi organizată în perioada 5-7 mai, 2015 și va fi structurată în două părți. Prima parte va fi realizată în incinta cantinei Universității Pedagogice “Ion Creangă” la prânz. Studenții vor primi câte un prânz gratuit și în timp ce vor lua masa, invitatul special, Michael Ots, va ține un discurs. Cea de-a doua parte va avea loc seara în incinta Centrului pentru Copii și Tineri ARTICO, unde într-o atmosferă prietenoasă și cu muzică plăcută, participanții vor avea parte de gustări la cină și, desigur, un discurs din partea lui Michael Ots.
Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.