După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 ianuarie 2015

† Prințesa Soma Norodom din familia regală cambodgiană s-a botezat

Un membru marcant al familiei regale din Cambodgia care a studiat in Statele Unite si a absolvit jurnalismul la Universitatea de Stat din California, a declarat ca l-a descoperit pe Isus Hristos.
Printesa Soma Norodom a spus ca s-a convertit la crestinism in urma unui vis pe care l-a avut in mai 2014. Unii oameni trec printr-o experienta dureroasa inainte de a se intoarce la Dumnezeu, altii vin la Isus prin citirea Scripturii sau prin impartasirea Evangheliei de catre cineva. Pentru printesa Soma, a fost nevoie doar de un singur vis pentru a lua marea decizie, scrie Timothee Paton.
Inca o data, Dumnezeu Si-a folosit puterea printr-un vis pentru a schimba cursul vietii cuiva, de aceasta data unui membru al familiei regale cambodgiene. La 10 august 2014, Soma Norodom a fost botezata la Parkway Baptist Church din Georgia, Statele Unite ale Americii, informeaza sursa.
Recent, pastorul Timothee Paton, care sustine doua proiecte pentru ajutorarea copiilor si saracilor din Phnom Penh (capitala Cambodgiei) a primit un e-mail de la printesa Soma, pe care l-a publicat pe blogul propriu:
Buna ziua Pastore Paton,
Am vrut sa-ti spun ca pe 10 august 2014 am fost botezata in Georgia, Statele Unite ale Americii, si ca de atunci sunt o crestina practicanta. In mai 2014 am avut un vis si Dumnezeu a venit in visul meu. De atunci am stiut care va fi credinta mea.
Ma voi intoarce in Cambodgia la sfarsitul lunii februarie si as dori sa incep frecventarea bisericii.
Sper ca ai avut un an nou bun!
Soma.
Rugati-va ca printesa Soma sa duca Evanghelia nu numai printre membrii familiei regale Cambodgiene, ci si in intreaga natiune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.