După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 ianuarie 2015

Florin Ianovici - Calea adevărului

Psalmii 119:30 "Aleg calea adevărului, pun legile Tale sub ochii mei."
Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, atunci învață să mergi la pas, încet, căci adevărul niciodată nu se grăbește dar totdeauna ajunge la destinație.
Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, atunci învață cum să pășești, căci el nu merge semeț, cu priviri trufașe, dar nici nu se ploconește în fața puternicilor zilei.
Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, învață să îi auzi cuvintele și tăcerile. El nu vorbește aprins, nu are retorică gălăgioasă și rostește cuvintele lui Dumnezeu. Tăcerile lui sunt invitații la o cântărire de sine pentru cei ce-l însoțesc.
Dacă vrei să te însoțești cu adevărul, ia aminte la ținuta sa căci el umblă discret, fără accesorii sofisticate, fără etichete ostentative, la vedere, dar totdeauna se îmbracă bine, din garderoba duhovnicească: haina bunătății, mantia smereniei, tunica slujirii, cămașa suferinței…!
Ca să știi de umbli cu adevărul, întreabă-te unde l-ai găsit pentru că el nu este în vinul plăcerilor deșarte, el nu este între coperțile filosofiilor amăgitoare, nu e în grămezile de aur sau strălucirea reflectoarelor ci doar la Golgota. Și ca să fii sigur că te însoțești cu adevărul, află că niciodată tu nu îl poți găsi pe el ci el te găsește pe tine.
Și pentru că adevărul te caută, să știi că răspunde la numele de Hristos Isus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.