După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 decembrie 2014

✡ Cine sunteţi dumneavoastră, domnule Rabin David Nagy? - interviu

NewsNet Creștin: Domnule Rabin David Nagy, portalul NewsNet Creștin vă este îndatorat pentru generozitatea și promptitudinea cu care ați răspuns solicitărilor noastre din acest an de a scrie pentru cititorii noștri câteva explicații privind sărbătorile majore evreiești, evenimente pe care noi le-am publicat întotdeauna cu convingerea mărturisită că acestea au o semnificație importantă și pentru creștini. Acum, la acest sfârșit de an, ne-am gândit că ar fi benefic pentru cititorii noștri să cunoască ceva mai mult despre lucrarea și gândirea dumneavoastră și, înainte de a vă solicita mai multe detalii despre acestea, spuneți-ne, vă rugăm, cine sunteți dumneavoastră domnule Rabin David Nagy? Spuneți-ne, atât cât doriți, câteva amănunte din biografia dumneavoastră.

Rabin David Nagy: Vă mulțumesc pentru această oportunitate și sper că aceste informații să fie spre folosul tuturor cititorilor publicațiilor dumneavoastră, și nu numai, pentru a ne cunoaște mai bine. Eu m-am născut în Oradea, în România anilor de după 70 (nu aș menționa anul exact din motive de intimitate), din mamă evreică (doar așa este considerat cineva evreu în iudaism), dar într-o familie în care nu se practica religia sau credința, acest lucru întărind veridicitatea experiențelor supranaturale de care am avut parte încă de la vârsta de 4 ani. Aceste experiențe pe care le voi face publice poate cu o altă ocazie, dat fiind natura lor supranaturală și faptul că mulți nu le-ar înțelege sau ar putea fi răstălmăcite, mi-au întărit chemarea actuală primită de la Adonay Elohey Israel (Domnul D-zeul lui Israel) prin Adon Yeshua HaMashiach (Domnul Iisus Christos). Important este că, la vârsta de 18 ani am ajuns să cred în mod personal și real în Adon Yeshua HaMashiach (Domnul Iisus Christos) în capitala unei țări străine. Această experiență mi-a schimbat total viața de până atunci și pe mine însumi din toate punctele de vedere. Întorcându-mă  în România, am început să caut printre Biserici, pe cea “adevărată” cum s-ar spune. Așa au trecut câțiva ani buni, căutând, studiind și frecventând diferite Biserici creștine, până când am primit îndemnul clar de a porni o lucrare diferită și specială pentru poporul meu. Așa am ajuns să aflu de acei evrei mesianici și acele comunități și congregații evreiești mesianice care existau deja la momentul respectiv în Israel și la nivel mondial. Așa că, în zilele noastre, suntem în legătură cu comunități, credincioși și organizații evreiești mesianice din Statele Unite, Europa și Israel.

Aș menționa că, experiențele supranaturale care m-au însoțit dealungul vieții mele s-au intensificat remarcabil, după experiența personală cu Ben HaElohim (Fiul Lui D-zeu). O mare parte a acestor experiențe de după “nașterea mea din nou”, au fost vindecări fizice în Numele Lui Yeshua HaMashiach (Iisus Christos), multe dintre ele vizibile și confirmate de analizele medicale a celor care au fost vindecați de El. Aceste semne continuă și până în ziua de azi, motivându-ne să începem să “strângem” aceste mărturii pentru încurajarea credinței altora și spre gloria Celui Care i-a vindecat și continuă să vindece prin puterea Numelui Lui Adon Yeshua HaMashiach (Domnul Iisus Christos) așa cum a făcut-o și în vremea primilor shlichim/apostoli.

NewsNet Creștin: Sunteți acum, așadar, atât Rabin al Comunității Evreiești Mesianice din Oradea, cât și  președinte al Federației Comunităților Evreiești Mesianice din Romania. Împărtășiți-ne, vă rugăm câte ceva despre aceste două instituții, despre lucrarea lor specifică privind scopul, viziunea și misiunea lor, dar și despre impactul pe care credeți că il au la acest moment pentru români, indiferent de religia acestora.

✡ Poza și gândul zilei

El face pe cei smeriţi să umble în tot ce este drept. El învaţă pe cei smeriţi calea Sa. Toate cărările Domnului sunt îndurare şi credincioşie pentru cei ce păzesc legământul şi poruncile Lui. (Psalmii 25:9-10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Ecouri de Crăciun cu Silviu Moise, Corina Petre şi Edna Bahu la Biserica Elim Ploieşti


Sărbătoarea Crăciunului la Credo TV: Dar pentru Prunc

Tabără de iarnă & Revelion la Târgoviște


Peniel Snow Camp 2015


Summitul Global de Conducere la Hațeg


Școala Internațională de Ucenicie Cluj-Napoca