După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 20 decembrie 2014

Costel Busuioc: Concert de colinde la Biserica Elim Ploieşti


Știri creștine: Mapamond creștin (20 decembrie 2014)

Din sumarul ediției:
  • Primarul orasului Tacloban (Filipine) ii indreapta pe oameni spre Dumnezeu
  • Ziua Bibliei – un eveniment sarbatorit in intreaga lume
  • Studiu: oamenii cu o atitudine multumitoare sunt mai energici
  • Protejate de abuz: femeile din India croiesc haine pentru o linie de haine
  • Actorul Jason David Frank vorbeste despre credinta si viitor
  • „Inchinare pentur natiune”, o noua conferinta la Baia Mare organizata de biserica Filadelfia

† Pastorul Gordon A. Humphrey a murit la amvonul bisericii

Pastorul Gordon A. Humphrey a murit la amvonul bisericii baptiste Shiloh Missionary in timpul predicii speciale de Craciun. El cantase cu cateva minute mai devreme cantecul „Happy” (Fericit) si se pregatea sa inceapa predica cu mesajul „Speranta s-a nascut la iesle”, cand s-a prabusit la pamant.
Membrii bisericii au incercat sa-l resusciteze, dar eforturile lor au fost in zadar. Nici paramedicii sositi cateva minute mai tarziu nu au putut sa-l readuca la viata.
“Nu sunt sigur daca medicii au stabilit cauza mortii, dar se pare ca a avut un atac de cord”, a declarat imediat pastorul asistent Greg Hunter.
„Suntem convinsi ca a murit facand ceea ce lui ii placea sa faca, sa cante si sa predice, bazandu-se pe relatia sa cu Dumnezeu. A facut tot ceea ce a putut pentru a raspandi cat mai multor oameni Cuvantul lui Dumnezeu”, a comentat Hunter.
“Ani de zile el a umblat pe strazi, s-a intalnit cu dependenti de droguri si membri ai unor bande de cartier, iar pe unii dintre acestia i-a salvat. Vroia sa cunoasca si sa vorbeasca oricui”.
„Humphrey a fost o persoana pe care toata lumea o placea. Nu stiu cauza mortii, dar cred ca ar fi trebuit sa se ingrijeasca mai mult de sanatatea lui, deoarece el se neglija pentru a avea grija de altii”, a declarat pastorul Victor S.
Humphrey se pare ca avea probleme cu hipertensiunea si era constient ca i se putea intampla ceva, dar cu toate acestea el a continuat sa slujeasca la amvon.
In momentul mortii sale, Humphrey era pastorul a trei biserici: Biserica Muntele Maslinilor din Stockton – California, Biserica Muntele Maslinilor din Oakland – California, si Biserica Misionara Shiloh din Chicago.

Seară de colinde la Făget

Biserica Efrata Făget

Concert de colinde LAUDATE DEUM la Biserica Baptistă Maranata Câmpina


Concert de Crăciun la Căminul Cultural Brazi, judeţul Prahova


"Ecouri de Crăciun" cu Florin Ianovici la Târgovişte


Seara colindelor cu Trupa Adonai la Biserica Baptistă Chistag, județul Bihor


Lucrarea în echipa Wycliffe, ultimul trimestru – Hajni și Mihai

Sărbători binecuvântate de Domnul Isus!
Rugăciunea este esențială pentru ca să putem sluji cu putere, eficiență și înțelepciune. În acest an am experimentat minunile Domnului în ceea ce privește suportul financiar. El ne-a purtat de grijă lună de lună în ciuda faptului că nu avem promisiuni regulate pe termen lung decât în măsură de 60%. Totodată am experimentat și lupta spirituală intensă și nevoia tot mai mare de rugăciune din partea noastră dar și a altora. În câteva ocazii ne-am simțit la limita puterilor sau deznădăjduiți. Atacurile au venit din diferite direcții, nu întotdeauna legate de slujirea noastră, dar mai ales înaintea unui eveniment de evanghelizare sau slujire în public. De aceea vă îndemnăm ca în noul an, dacă nu ați făcut-o deja, să aveți o listă permanentă de rugăciune, pe care să ne adăugați și pe noi și să ne amintiți în rugăciune cel puțin săptămânal. E o investiție în cer pe care Domnul o va onora fără să rămână dator!
Un subiect la care am meditat în acestă perioadă și care am vrea să-l împărtășim cu dumneavoastră, este adoptarea  de către creștini, și desigur și de misionari, a unui mod de viață modest. Noi ne-am gândit că într-o societate care aproape că e dezgustată de modestie și care ne spune că trebuie să avem tot ce are și vecinul, acestă valoare are nevoie de resuscitare. Am vrea să știm ce credeți voi despre asta și ce înseamnă pentru voi a trăi modest. Scrieți-ne!

Marius Cruceru la BBSO


Seară de colinde la Biserica Maranata Timişoara


Concert de colinde la Biserica Penticostala Betel Ibănești, judeţul Mureș


Serviciu de colinde la Biserica Eclesia Timișoara

Biserica Penticostala SION - Graz 

Concert Revers la Biserica Metanoia Timişoara

Biserica Metanoia Timisoara | Metanoia Church Timisoara

Colinde la Biserica Baptistă Harul Orăștie


Noii Leviți: Concert de colinde la Starbucks Promenada Bucureşti

Starbucks Promenada

✡ Poza și gândul zilei

Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. Se satură de belşugul Casei Tale, şi-i adăpi din şuvoiul desfătărilor Tale. Căci la Tine este izvorul vieţii; prin lumina Ta vedem lumina. (Psalmii 36:7-9)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!