După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 decembrie 2014

Seară de colinde a copiilor la Biserica Speranţa Linz, Austria

Seară de colinde la Biserica Penticostală Betel Cluj-Napoca

Tineret Betel Zorilor

Concert de colinde la Casa de Cultură Recaș, judeţul Timiș


Concert de colinde la Biserica Baptistă Germană Timişoara


Seară de colinde la Biserica Betel Dej

Biserica Betel Dej

Pastor Ovidiu Petric: "Papa baptist" a capitulat în faţa Papei Francisc de la Roma

Faimosul predicator baptist Rick Waren, care a vândut peste 30 de milioane de exemplare din cartea sa "Purpose Driven Church / Biserica condusă de scopuri" a făcut niste declarații extrem de îngrijorătoare după recenta sa vizita la Roma, unde a fost invitat să participe la o conferință pe tema familiei organizată de Vatican.

Afirmatiile următoare ce ii aparțin lui Rick Warren sunt extrem de alarmante pentru ca vin din partea unui om care se declară reprezentantul Cuvântului lui Dumnezeu si al Bisericii lui Cristos, iar aceste afirmații contravin mesajului Bibliei si contrazic realitatea spirituală biblică:

"Nu există diferențe majore intre noi si catolici."

"Papa Francisc, noul nostru papă al tuturor"

"Papa Francisc face totul corect si el este exemplul perfect de smerenie."

"Dacă il iubești pe Papa Francisc, il vei iubi si pe Isus"

A afirma că Francisc este noul nostru papă, dă legitimitate poziției si funcției publice care compromite in mod fundamental Evanghelia lui Isus Cristos.

Statutul de "Alter Cristus" - "un alt Cristos" asumat de acest om precum si de toti ceilalți din rândul clerului, este un statut nebiblic, deși intr-adevăr credinciosul este chemat sa semene cu Isus Cristos.

Pretenția de iertare a păcatelor, nu pe baza Evangeliei, ci pe baza poziției fată de care acesta a depus jurământul hirotonisirii, este din nou una nebiblică. Scriptura afirmă ca nu avem nevoie de un om sau de un preot să ne dezlege de păcat. Cristos Domnul este singurul Mare Preot ce acționează in favoarea noastră in acest sens.

Vorbim de un om care acceptă apelativul de "Sfântul Părinte", titlu ce desemnează divinitatea. Vorbim de un om ce este recunoscut de comunitatea credinciosilor formatiunii sale religioase drept "vicarul lui Cristos pe pamant" / înlocuitorul lui Cristos intre oameni.

Toate acestea sunt niste perspective nebiblice flagrante tratate cu o usurintă înfiorătoare, ce sfidează ce are de spus Biblia, ce are de spus Reforma, ce are de spus zestrea teologica, scripturală primită de la înaintașii noștri ce au plătit greu pretul fidelitatii totale fată de Scripturi. Pe calea credinței nu exista cale de întoarcere spre "mama Roma", spre care se pare ca unii au pornit folosind o terminologie de genul "papa nostru", "papa meu".

Afirmatia pastorului baptist Rick Warren cum că papa Francisc face totul corect este, din nou, una tulburătoare. Dacă ar fi să luam doar exemplul lirurghiei sau mesa catolică, pe care papa Francisc o oficiază duminică de duminică si la care a participat si alături de bolnavii infestati cu virusul HIV, pare un gest de o mărinimie fără seamăn. Insă liturghia sau mesa este o jignire profundă la adresa lucrării încheiate, depline, perfecte a Mântuitorului Cristos. Deși pare scandaloasă si insensibilă o astfel de concluzie, singura sperantă de fapt pentru niste oameni bolnavi de SIDA este chiar lucrarea desăvârșită a lui Cristos.

Dacă pastorul Rick Warren ar filtra si gândi mai clar si mai profund lucrurile din perspectivă biblică, teologică si istorică ar constientiza enormitatea acestor afirmații dăunătoare enoriasilor lui si admiratorilor săi din întreaga lume.

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

✉ Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

Ne aflăm deja de două săptămâni la Lima și deși credeam că vom fi mai liberi și vom avea mai mult timp de intrat pe internet, se pare că ne-am cam înșelat. De când am ajuns, am alergat dintr-o parte în alta ba la clinică să ne facem analize, ecografii, radiografii, injecții (am mers și de 3 ori pe zi)... ba făcând cumpărături pentru junglă, ba lucrând la biroul misiunii de la 9 dimineața pănă la 10 seara. Deși ne așteptam la acest ritm infernal (cel puțin în prima lună), se pare că lucrurile decurg mult mai intens decât am prevăzut noi.

Ne bucurăm să vă putem scrie câteva rânduri despre noi și despre ce s-a mai întâmplat în ultimul timp. Vă salutăm pe fiecare cu bucurie de pe meleaguri îndepartate, anticipând sărbătorirea Nașterii Domnului nostru slăvit. Toată lauda să fie a Lui, pentru ceea ce este El și pentru ceea ce a făcut și face pentru noi.

Maldonadillo
Pe anul acesta am terminat activitățile noastre de pregătire și formare a învățătoarelor de școală duminicală din Maldonadillo. Am organizat o serbare la nivel de comunitate, la care au participat mai bine de 320 de persoane, majoritatea copii. Scopul nostru a fost ca, pe lângă mesajul biblic transmis, copiii să capete interes în a participa la școala duminicală din cadrul bisericii din Maldonadillo. A fost un timp extraordinar, culminat cu servirea unei porții de cozonac și un pahar cu ciocolată caldă (așa se obișnuiește aici în perioada Crăciunului).
A rămas ca, în lipsa noastră, învățătoarele de copii să înceapă să folosească materialul pe care li l-am lăsat, obișnuindu-se cu noua modalitate de învățare a Bibliei. Anul viitor, când ne vom întoarce în Atalaya, cu ajutorul lui Dumnezeu vom relua activitățiile începute anul acesta.

Seară de colinzi la Biserica Betezda Troy, Michigan

Sursa: AICI

Seara Bucuriei la Liceul Tehnologic Sântana, județul Arad

Dragi copii, parinti , bunici si prieteni va anuntam ca pe data de 20 Decembrie 2014 incepand cu ora 17:00 la Liceul Tehnologic Santana ( sala de evenimente) , va avea loc o seara speciala cu ocazia Nasterii Mantuitorului , organizat de Clubul Awana. Vino impreuna cu cei dragi sa petreci o seara speciala .

Te asteptam alaturi de cei dragi !

Awana Santana

Seară de colinde la Biserica Penticostală Emanuel Năsăud

Sursa: AICI

Sunny Trancă: Concert de colinde la Casa Tineretului Baia Mare

Biserica Filadelfia Baia Mare

Seară de Colinde la Biserica Baptistă Speranţa Reşiţa

Sursa: AICI

Colinzi de Crăciun la Biserica Baptistă Română Charlotte, North Carolina

Sursa: AICI

Concert de Crăciun la Biserica Română Baptistă La Habra, California

Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Totuşi întunericul nu va împărăţi veşnic pe pământul în care acum este necaz. După cum în vremurile trecute a acoperit cu ocară ţara lui Zabulon şi ţara lui Neftali, în vremurile viitoare va acoperi cu slavă ţinutul de lângă mare, ţara de dincolo de Iordan, Galileea neamurilor. Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină. (Isaia 9:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Excelsior: Concert de Crăciun la Biserica Elim Ploiești

Excelsior