După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Chris la Londra

Biserica "Betel"- West Croydon- Londra

✔ Botez și aniversare la Biserica BUCURIA Lugoj

Ziua de 14 Decembrie in care are loc botezul nou-testamentar organizat de Biserica Bucuria Lugoj este si una aniversara, aceasta împlinind vârsta de un an.

In ciuda criticilor nefondate prin care a trecut Biserica Bucuria din Lugoj, revărsarea harului peste acest proiect spiritual a fost una abundenta, multi oameni reusind sa audă mesajul Evangheliei lui Cristos in oraș.

Acest botez urmează sa fie al patrulea dintr-o serie binecuvântata de celebrării publice ale convertirilor la Cristos a oamenilor din orașul Lugoj care au gasit bucuria mântuirii.

Botezul va avea loc in programul de dimineata de la ora 11:00, iar seara la ora 18:00 oamenii sunt așteptați la un program de colinde si un mesaj ce vesteste nasterea lui Cristos.

Vă așteptăm cu BUCURIE!

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Seară de colinde la Biserica Bethlehem Graz, Austria

Bethlehem Graz

Știri creștine: Mapamond creștin (6 decembrie 2014)

Din sumarul editiei:
  • Pierderea cumplita a unei familii s-a transformat intr-o castig de neimaginat
  • Tabara Monte Blanco transforma vietile tinerilor din Bolivia
  • Legalizarea casatoriilor gay a fortat un magistrat american sa-si dea demisia
  • „Coada delfinului 2” readuce pe ecrane o poveste plina de speranta
  • Fratii Kendrick – doi producatori de filme crestine de renume international
  • Trupa Not An Idol - Valuri de lumina din Chisinau spre Romania

Concert de colinde la Vladimirescu și Arad

Sursa: AICI

Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (32)

Capitolul 14.2 - Adevăratul creștinism: 
tot planul lui Dumnezeu

În discursul său de  rămas bun de la presbiterii Bisericii din Efes, apostolul Pavel le spune: ”Căci nu m-am ferit să vă vestesc tot planul lui Dumnezeu” (Faptele ap. 20:27). El se referea desigur la planul lui Dumnezeu cu omul, cu fiecare dintre noi.

În ce constă planul acesta?  Care este scopul final pentru care l-a creat Dumnezeu pe om? L-a creat numai ca să fie un burete care va soarbe fericire în lumea de dincolo? Sau are în vedere ceva mult mai important pentru om?

Să vedem ce indicații ne dă Biblia. În cartea Geneza ni se dau câteva informații semnificative. Astfel, când ni se spune că Dumnezeu l-a creat pe om ”după chipul și asemănarea Sa”, ni se spune de fapt că omul este o ființă extrem de importantă pentru Dumnezeu: El nu-Și imprimă ființa Lui în ceva de mică valoare. Deasemenea, ni se spune că Dumnezeu i-a dat omului autoritate să guverneze (acesta este înțelesul cuvântului ”să stăpânească”) peste tot ce trăiește pe pământ.

Profetul David, în Psalmul opt, comentează informația din Geneza, remarcând că omul a fost creat ”cu puțin mai jos decât Dumnezeu”, și că Dumnezeu i-a dat omului stăpânire peste tot pământul. Este extrem de important să vedem cum se comentează în Evrei cap. 2:6-10 ceea ce ni se spune în Psalmul opt: ”acum încă nu vedem că omului i-ar fi supuse toate lucrurile”, dar vedem altceva: Îl vedem pe Isus ”Fiul (?), pe care L-a făcut moștenitor (adică stăpân și guvernator) al tuturor lucrurilor, și prin care a făcut și veacurile (tot Universul, toate lumile), că S-a făcut om (si astfel S-a făcut una cu toată omenirea)  și a rezolvat prin propria Sa moarte ceea ce a stricat omul (și astfel și-a pierdut stăpânirea). Când Acest Isus, devenit ”frate” cu toți oamenii, S-a înălțat iarăși în slava cerească, El a deschis pentru toți oamenii drumul spre acel loc, căci ”Dumnezeu vrea să ducă pe mulți fii la slavă”.

Cuvântul cheie este cel de ”moștenitor”, folosit despre Isus deja în  (?) 1:2. În întreg Vechiul Testament, și prin extindere În Noul Testament, cuvântul ”moștenitor” înseamnă ”împroprietărit”: așa cum au fost împroprietăriți, prin tragere la sorți, toți israeliții, după cucerirea prin Iosua, a Canaanului  (Iosua cap.14-21).

Dumnezeu are în plan să-i ”împroprietărească” pe toți copiii Lui, adică să-i facă stăpâni peste tot ce are El. Iată cum spune Pavel lucrul acesta: ”Însuși Duhul adeverește împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu. Și dacă suntem copii, suntem și moștenitori, moștenitori ai lui Dumnezeu și împreună moștenitori cu Cristos” (Rom.8:16-17).

Phil Shorthouse la Biserica Baptistă Betleem Suceava

De-a lungul anilor organizația Blythswood din Anglia a adus bucurie în inimile a mii de copii din zona Sucevei prin cadourile trimise în perioada Sărbătorii Nașterii Pruncului Isus.

Duminică, 7 Decembrie, organizația Blythswood va fi reprezentată la Suceava de Phil Shorthouse care va vorbi în cadrul Bisericii Betleem despre ”Călătoria unui Cadou”.

Programele Bisericii Betleem încep la orele 09:00 și 18:00.

”DARUL fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru.” (Romani 6:23)

✡ Zilele în care Israelul a cucerit pentru prima dată Oraşul Vechi


Postare de Alfa Omega Tv.
Asteptati cateva secunde pentru deschiderea videoclipului!

✡ Pastor Ovidiu Petric: Europa trădează Israelul din nou...pentru a câta oară?

Recentul discurs al ambasadorului statului Israel la ONU, Ron Prosor, a fost unul fenomenal, de o elocvență, franchețe și obiectivitate totală. Aceata a scos in evidență relația diplomatică a lui Israel atât cu aliatul sau de încredere, ce i-a stat mereu alături in momente grele, Statele Unite ale Americii, precum și cu indoielnicii aliații europeni ce au demonstrat o consecventa trădare și abandonare de-a lungul istoriei in momentele sale cruciale.

După ce ambasadorul Israelului la ONU face o scurtă incursiune in trecutul lui Israel ca națiune in relație cu marile imperii ale lumii, subliniind forța miraculoasă a acestei țări de a dăinui peste veacuri, revine la istoria mai recentă a lui Israel cu o prezentare a stării actuale a lucrurilor nefaste pentru evrei, atât in relație cu veșnicii lor dușmani arabii, cât și cu eternii lor trădători, europenii.

Proaspătul vot al Suediei și al Franței pro-Palestina, in vederea recunoașterii sale ca țară, nu este altceva decât o consecventa manifestare a spiritului european antisemit. Acest vot al europenilor din cele două țări - și se așteaptă ca alții să le urmeze - nu face decât să contrazică spiritul democratic căruia ii subscrie Europa și pe care Israelul il promovează intr-un mod unic in oceanul teocratic, dictatorial prezent in țările musulmane ale Orientului Mijlociu.

Antisemitismul european revine intr-un mod îngrijorător. Când țările europene abandonează una dupa alta susținerea față de Israel, lucrurile nu arată bine. Israelul nu este intr-adevăr o națiune perfectă, iar anumite decizii nu au fost de multe ori pe placul celor ce privesc lucrurile de la distanță, rupți de realitațile etnice, politice, religioase, economice, militare tensionate de pe meleagurile sfinte disputate cu inverșunare, nu atat de Israel, cât de musulmanii palestinieni ajutați de confrații lor din zonă. Chiar și in acest context nebulos din multe puncte de vedere, Scripturile ne învață să binecuvantăm Israelul, nu să il blestemăm. A blestema Israelul in acest context, inseamnă a vota chiar si simbolic, ca politician suedez sau francez, să i se reducă teritoriile lui Israel in asa măsură, incât să ii fie pusă in mare pericol integritatea si existența sa ca națiune.

Multe țări musulmane visează ca Israelul să fie stres de pe fața pământului si este tragic când europenii "creștini" alimentează prin acțiunile lor sociale si politice josnicia unor astfel de visuri. Israel a fost intotdeauna de acord, incă de la recunoasterea sa ca națiune in 1948, să conviețuiască alături de palestinieni. Aceștia insă au negat si respins virulent oferta lui Israel, afirmând mereu "noi vrem să existăm ca națiune, dar să nu existe Israelul."

Europenii au trădat cauza lui Israel incă din anii '40 cand cu maleficul Holocaust, in anii '60 cand a avut loc războiul de șase zile a lui Israel impotriva coaliției țărilor musulmane ce au atacat în mod mizerabil pe trei fronturi. Atunci s-a petrecut un incident memorabil demn de amintit, ce demonstrează antisemitismul european incurabil. In fata furiei musulmane si a dorinței demonice de a sterge Israelul de pe fata pământului, Israel a apelat in ultima instanță la Statele Unite ale Americii pentru a i se oferi ajutor in defensiva sa. Americanii au fost dispusi să trimită ajutorul militar sub comanda președintelui de atunci Richard Nixon si a secretarului de stat Henry Kissinger, insă era o problemă, avioanele de luptă americane trebuiau alimentate la mijlocul drumului. In acele momente de grea încercare, s-a cerut sprijinul si acordul europenilor. Insă surpriză! Aceștia au întors spatele atât lui Israel, cât si Americii, ceea ce națiunea Israel nu a uitat. Alimentarea s-a facut pană la urmă in alte condiții.

Spiritul european trădează din nou cauza lui Israel intr-un moment de cumpănă, in care ar trebui să i se ofere sprijinul necesar pentru protejarea integrității sale teritoriale, pe care popoarele musulmane o vor dizolvată cu totul, deși argumentul aruncat in joc este revenirea la granițele dinainte de 1967, ceea ce ar face din Israel o națiune imposibil de locuit de către evrei si imposibil de vizitat de restul lumii.

Oare cine va rămâne fidel alături de națiunea Israel...de poporul lui Dumnezeu in afară de o Europa mereu indecisă?

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Noutate editorială: Autoritate în rugăciune - de Dutch Sheets

Mai multe detalii și comenzi: AICI

Calendar 2015 cu învățături biblice despre caracter

Click pe imagine pentru mărire!
Mai multe detalii şi comenzi: AICI

♫ Concert de colinde Corul Studenţilor Creştini Evanghelici la Biserica Baptistă Betel Timişoara


♫ Concert de colinde cu clopoței la Casa Tineretului Oradea

Invitaţi: Ansamblul Hosana

Locaţie: Casa Tineretului, Str. Cazaban nr. 49

Biletele se pot achiziţiona la intrare.

Banii strânşi în urma desfăşurării acestui eveniment vor fi donaţi în fondul YouthBank Oradea, un program de educaţie nonformală destinat liceenilor.

În perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, YouthBank Oradea va desfăşura o serie de evenimente care au ca scop atât strângerea de fonduri pentru finanţarea proiectelor iniţiate de liceeni bihoreni pentru comunitatea locală, cât şi susţinerea continuităţii programului pe plan local.

Concertul de colinde cu clopoţei este primul eveniment de fundraising organizat de echipa YouthBank Oradea în perioada 2014 – 2015. Repertoriul ansamblului va cuprinde atât colinde româneşti, cât şi piese tematice cunoscute la nivel internaţional.

Vă invităm să fiţi alături de echipa YouthBank Oradea pentru a susţine împreună educaţia alternativă a liceenilor şi dezvoltarea comunităţilor din judeţul Bihor!

***
Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii reprezintă o resursă pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceştia se implică în mod practic în acţiuni şi decizii locale, prin crearea şi utilizarea unui fond financiar care susţine iniţiativele tinerilor.
Activităţile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Program coordonat local de Fundaţia Comunitară Oradea.

Mai multe informații despre programul YB puteți găsi pe:

• pagina noastră de FB: https://www.facebook.com/YouthBank.Oradea 
• Youtube, urmărind filmulețul YouthBank România:https://www.youtube.com/watch?v=QQjDsIDmRXA

Finanţatori: 
EEA and Norway Grants (www.eeagrants.org)
Fondul ONG în România (www.fondong.fdsc.ro)

Coordonator local:

Coordonator naţional: 

Parteneri locali:
Asociaţia ProCariere
Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor

Parteneri media:
Zile şi Nopţi Oradea
OradeaLife (http://oradealife.ro/)

Partener local financiar:
VPK Packiging Group

Sponsori: 
Cofetăria Scala Oradea


YouthBank Oradea

Ascendent Band: Concert la Biserica Penticostală Betania Ingolstadt, Germania

Ascendent Band


Celebrare 10 ani la Biserica Râul Trezirii Arad - Promo Sponsorizat

Biserica Raul Trezirii implineste 10 ani de la infiintare.
A fost un drum pe care Dumnezeu ne-a calauzit pas cu pas 
si credem ca lucruri mari vor urma.
Vom celebra acest eveniment in data de 6-7 decembrie alaturi de invitati deosebiti printre care trupa NOT AN IDOL!
Va asteptam cu dragoste sa fiti alaturi de noi la aceasta celebrare incepand cu Sambata 06.12.2014, ora 17, duminica orele 11,00 iar celebrarea se va incheia cu un concert cu formatia crestina Not An Idol. Precizam ca formatia va sluji la toate trei programele!

Adresa: Calea Aurel Vlaicu, Nr. 41-43 Arad ( zona UTA)
www.raultrezirii.ro
Va asteptam cu drag!

✡ Poza și gândul zilei

„Mă bucur în Domnul, şi sufletul Meu este plin de veselie în Dumnezeul Meu; căci M-a îmbrăcat cu hainele mântuirii, M-a acoperit cu mantaua izbăvirii, ca pe un mire împodobit cu o cunună împărătească şi ca o mireasă împodobită cu sculele ei. Căci, după cum pământul face să răsară lăstarul lui şi după cum o grădină face să încolţească semănăturile ei, aşa va face Domnul Dumnezeu să răsară mântuirea şi lauda în faţa tuturor neamurilor.” (Isaia 61:10-11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!