După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 noiembrie 2014

Promo video: Celebrare 10 ani la Biserica Râul Trezirii Arad

Pastor Ovidiu Petric: Revoluția sexuală a bisericii


Începând de saptamana trecuta arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care este cel mai important episcop al Angliei și liderul mondial al Bisericii Anglicane, a afirmat ca de acum inainte totul va fi nou pentru biserica sa, aceasta intrând intr-o noua etapa a existentei sale.
 Deși hotărârea a fost luată oficial inca din vara, implementarea ei are loc de-abia acum: femeile pot ocupa poziția de episcopi in Biserica Anglicană. 

Implicarea femeilor in Biserica Anglicană in funcții de conducere nu era o noutate, ele având dreptul de a fi numite in postura de preoți in aceasta denominatie. Pana a fi luată, aceata hotarâre, s-au stârnit multe discuții controversate atat in cadrul bisericii de stat a Angliei, cat si in rândul politicienilor in frunte cu premierul Marii Britanii - David Cameron - care la rându-i a pus o presiune enorma pe luarea acestei decizii. In primăvara, acesta indemna poruncitor Biserica pe care statul condus de el o finanteaza "sa iasă o data din antichitate si sa intre in epoca modernă" conform materialului publicat de Albert Mohler in programul sau The Briefing.  Mohler, unul din cei mai mari gânditori si teologi ai Americii la ora actuala si presedinte al celui mai mare seminar teologic din lume, sublinia gravitatea pasului nebiblic facut de Biserica Anglicană, unul ireversibil si cu efect de domino, ce va implica si alte decizii nebiblice daunătoare vietii si mărturiei bisericii. 

Conform hermeneuticii aplicate Scripturilor de către Biserica Angliei, ce a dus la luarea acestei hotărâri unice in istoria sa, Dumnezeu vrea sa dea libertate persoanelor dornice de slujire, indiferent de genul acestora. Aceasta abordare este desigur una contrara scrierilor inspirate si revelate de Dumnezeu, care spun cu totul altceva atunci cand aduc in discuție poziția, rolul si problematica slujirii in Biserica. Rolul de conducere este acordat si recunoscut de către Dumnezeu doar bărbatului. In acest caz, relevanta culturală, dorința de a fi in ton cu vremurile, presiunea publicului si a politicului (ce apropo plătește cheltuielile bisericii) a întrecut revelația Scripturii. 

Si asta nu e tot. Cu siguranță hermeneutica aplicată in acest caz, cand vorbim de problematica si rolul genului feminin sau masculin recunoscut de Dumnezeu in vederea slujirii, va fi folosită si in următoarele decizii majore ce vor viza enoroasii, viata si funcționalitatea Bisericii. 

Următorul pas pe care Biserica il va face tot pe baza acestei hermeneutici defectuoase cu imixtiunile si preferintele culturale contemporane, va fi unul dezastruos: acceptarea in biserica a homosexualității si a căsătoriilor de acelasi sex. 

Tiparul abordării Scripturilor fara fidelitate si fermitate fata de principiile hermeneutice corecte (având la baza interpretare istorico-gramaticala) este deja implementat in Biserica Anglicană si nu numai. Restul e o chestiune de timp, atat in cercurile anglicane precum si a altor denominatii care deja ordineaza femei in rolul de preot sau pastor. 

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

☉ Conferinţă de tineret cu Florin Ianovici la Biserica Salem Alba Iulia


Marian Mocanu - Promo "Dar din dar" ediția a III-a

Alfa Omega TV: Pastor Samy Tuţac - Rugăciune pentru Moldova (Interviu)

Vezi și pagina 

Concert caritabil la Casa Tineretului Oradea

Fundatia Comunia

Concert Not an Idol la Suceava

NOT AN IDOL

Concert aniversar la Radio Vocea Evangheliei Oradea


Dragi prieteni,

Va invitam sambata 6 decembrie la Concertul aniversar organizat de Radio Vocea Evangheliei Oradea cu ocazia implinirii a 20 de ani de emisie.

Va asteptam cu drag,
Echipa RVE Oradea

Conf. Univ. Dr. Lavinia Tec la Centrul Areopagus Timişoara

Centrul Areopagus Timisoara

♫ Corul Zorilor: Concert de colinde la Deva, Bistriţa şi Turda

Corul Zorilor

Pastor Emanuel Dobrin & Echipa RVE Sibiu la Biserica Baptistă Betania Sibiu

30 Noiembrie 2014 Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Voi face ca pacea să domnească peste tine, şi să stăpânească dreptatea. Nu se va mai auzi vorbindu-se de silnicie în ţara ta, nici de pustiire şi prăpăd în ţinutul tău, ci vei numi zidurile tale „Mântuire”, şi porţile tale „Laudă”. (Isaia 60:17b-18)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!