După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 noiembrie 2014

☉ Conferinţă de misiune la Biserica "Vestea Bună" Bucureşti

Conferinţa de misiune a Bisericii "Vestea Bună"

Vino, duminică, 30 noiembrie, ora 09:00, 
şi ia parte la lucrarea de vestire a Evangheliei!



Alfa Omega TV va transmite prin satelit programele Moldova Creștină TV


Vești bune! Începând de săptămâna aceasta, emisiunile Moldova Creștină TV vor putea fi urmărite și pe postul român de televiziune Alfa Omega TV. Acest lucru se datorează noii colaborări, stabilite recent, între cele două televiziuni.
Pentru început Alfa Omega TV va include în grila sa de programe emisiunile Adevărul despre AdevărActual și o parte din știri MCTV. 
"Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest început de colaborare. Ne exprimăm speranța că vom putea ajunge cu mesajul Evangheliei la un număr mai mare de oameni și, astfel, să zidim românimea în Cuvântul lui Dumnezeu", se menționează în comunicatul postului de televiziune Moldova Creștină TV.
Alfa Omega TV se retransmite și în rețelele de cablu TV din Republica Moldova.
Alfa Omega TV este prima televiziune creștină prin satelit din România, fondată în anul 1994, care acoperă, prin semnalul său, țările din Balcani și Estul Europei. 

Pastor Alex Clapa & Grace Claudia Azur la Biserica Maranata Timișoara


Pastor Teo Colda la Biserica Baptistă ELIM Ploiești


Duminica Educației cu Daniel Grigoriciuc la Biserica Efraim Târgoviște

Duminica 30 noiembrie 2014, Biserica Efraim va invita la un program special dedicat educatiei. In acest an invitatul special este Daniel Grigoriciuc, directorul Radio Vocea Evangheliei din Suceava (www.rvesv.ro). 
Fr. Grigoriciuc este licentiat in Teologie, a facut cursuri radio la Moody Broadcasting Network, USA. De asemenea el are un Master in teologie de la Universitatea Bucuresti si este masterand la TCM International Instiute, Austria.
Duminica dimineata vom vorbi despre educatie la modul general iar seara vom avea un eveniment dedicat special cititorilor intitulat "Seara Cartii".
Va aseptam cu drag!

Pastor Andi Nistoroiu la Biserica Baptistă ELIM Ploiești


Întâlnirea de tineret "Crize contemporane – patologie și remediu" la Biserica Cetatea Alba Iulia


Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Biserica Crestina Baptista Cetatea va invita la intalnirea anuala de tineret avand ca tema "Crize contemporane - patologie si remediu".

În cadrul întâlnirii vom analiza cauzele şi simptomele bolilor contemporane care afectează generaţia tânără:
- accesul nestingherit la imoralitate;
- obsesia cibernetică;
- performanţele materiale şi profesionale;
- comportamentul antisocial în epoca interconectivităţii.

În urma diagnosticului vom prescrie un tratament străvechi, dar nu învechit, unic, dar universal, actual, dar de lungă durată, gratuit, dar valoros.

PROGRAMUL ÎNTÂLNIRII
10:00 - 15:00 - Internare pacienţi/Pe teren (înregistrare grupuri şi vizitarea oraşului)
15:30 - 17:00 - Analize medicale (deschiderea întâlnirii şi prezentarea grupurilor)
17:00 - 17:30 - Tratament hipoglicemic contracost şi program de vizite (pauză de prăjituri pentru strângere de fonduri şi timp de relaţionare)
17:30 - 19:30 - Stabilire diagnostic şi tratament, medic specialist: pastor Nisti Popa

Consultaţii: Luni, 1 Decembrie 2014, începând cu ora 10:00
Biserica Creştină Baptistă Cetatea, Alba Iulia, Strada Dr. Ioan Raţiu, nr. 13A

Biserica Cetatea

☉ Conferința “Duhul și Litera” cu Prof. Univ. Dr. Paul Fiddes la București

Sursa: AICI

Vasile Oprea, Isaura Dincă, Adi Mocan şi Nicolae Geantă la Hidişel de Dobreşti, judeţul Bihor

Sursa: AICI

☉ Conferinţa femeilor cu Daniela Delibaş la Biserica Română Betel Tielt, Belgia

Sursa: AICI

Tony Berbece & Profides la Biserica 43 București

Biserica @43

Emil Bartoș la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea

Toți avem momente în viață când întâmpinăm greutăți, neajunsuri, trecem prin suferință, boală sau despărțiri de persoane dragi și ne-ntrebăm unde este bunătatea lui Dumnezeu în acele momente. 

Dacă vrei să înveţi cum găsești bunătatea lui Dumnezeu, dar și cum să oferi bunătatea ta celor aflați în suferință, te aşteptăm MIERCURI, 3 decembrie, de la ora 18:00, la o seară specială de tineret intitulată „Bunătatea în încercare”, la Biserica Penticostală „Filadelfia” din Oradea, str. Ana Ipătescu, nr. 11. 

Mesajul biblic va fi prezentat de fratele pastor Emil Bartoș, iar la timpul de închinare prin cântare va sluji corul de tineri al Bisericii „Filadelfia”.
Biserica Penticostală Filadelfia Oradea

✔ Botez la Biserica Betesda Sântana, județul Arad

Biserica "Betesda" Santana- Arad 

Nicolae Geantă & Grupul Rouă pentru suflet la Biserica Penticostală Emanuel Câmpina

Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Păzeşte poruncile Domnului Dumnezeului tău umblând în căile Lui şi păzind legile Lui, poruncile Lui, hotărârile Lui şi învăţăturile Lui, după cum este scris în Legea lui Moise, ca să izbuteşti în tot ce vei face şi ori încotro te vei întoarce... (1 Imparati 2:3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!