După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 noiembrie 2014

Pastor Luca Deneş: "Iohannis va fi un președinte sub nivelul lui Traian Băsescu"

"O sa îndrăznesc sa va dau un pronostic acum, iar după 5 ani mai vorbim, dacă Dumnezeu ne va tine în viata. Iohannis va fi un președinte sub nivelul lui Traian Băsescu. Asa cum v-a dezamăgit Traian Băsescu pe multi dintre voi, Iohannis va va dezamăgi pe mult mai multi. 

Credeți-ma, sincer, nu-mi doresc asta, as vrea ca el sa fie președintele pe care-l așteptăm cu toții, dar am prea multa experiență sa fiu naiv." 
- fragment dintr-un articol scris pe pagina de Facebook

Vezi și:

  • Articol eliminat

Aniversare la Centrul Creştin Emanuel Bucureşti

Centrul Creştin Emanuel Bucureşti implineşte prin harul Domnului 24 de ani. 

Invităm pe toţi cei care se simt legaţi de această biserică să ne fie alături la sărbătoare şi închinare Duminică, 30 noiembrie în cele două servicii speciale, respectiv dimineaţa între orele 10.00 -12.30 şi seara între 18.00 - 20.00. 

Vom avea invitaţi de toate vârstele pentru cântări deosebite. recitări şi mesaje din Cuvântul Domnului. Vă aşteptm cu drag! 

Pastor Nelu Bochian şi Conducerea bisericii

Pastor Samy Tuţac: Rugăciune pentru Moldova!

Duminica, 30 Noiembrie, vor avea loc alegeri parlamentare in Republica Moldova. Aceste alegeri sunt cruciale pentru directia viitoare a celui de-al doilea stat romanesc. 

Cu gandul la viitorul nostru european comun, sau poate chiar mai mult decat atat, va provoc sa ne rugam ca Domnul sa-i calauzeasca pe fratii nostri de peste Prut. 

De asemenea sa ne rugam pentru pastorul baptist Valeriu Ghiletchi, candidat la aceste alegeri parlamentare. 

Nu in ultimul rand, sa ne rugam ca vizita Presedintelui ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, la Chisinau, sa fie o reala incurajare pentru fratii de peste Prut! 

Dumnezeu sa binecuvanteze Moldova!

Ordinare la Biserica Baptistă Speranţa Ostrovul Mare, judeţul Hunedoara

Duminica, 23 noiembrie, a fost sarbatoare in Biserica Crestina Baptista “Speranta” din Ostrovul Mare, judetul Hunedoara. Fratele Martin Bodor, absolvent al Institutului Teologic Baptist din Bucuresti, promotia 2013, a fost ordinat ca pastor pentru Bisericile Baptiste din Ostrovul Mare si Ostrovul Mic.
Momentele de rugaciune au fost conduse de fratele Mihai Bojin, presbiter al Bisericii Baptiste “Emanuel” din Timisoara, iar Evanghelia a fost vestita de fratii pastori: Samuel Bojin (Hateg), Florin Dobos (Simeria), Daniel Ciobanu (Clopotiva), Mircea Ursu (presedintele Comunitatii Baptiste Hunedoara) si Ionel Tutac (secretar general al Uniunii Baptiste din Romania). Tinerii Bisericii din Hateg si tinerii Bisericii locale au cantat spre slava lui Dumnezeu. La eveniment a participat si senatorul baptist Ioan Iovescu. Dorim mult har in lucrare noului pastor!
Sursa: AICI

Pastor Beniamin Poduţ: Markus a plecat ACASĂ!


Markus Emmerich (42 ani), in timp ce se plimba cu fiul sau (Simon) sambata seara, au fost loviti de o masina care circula fara lumini. In urma acestui accident Simon a ramas cu mai mult fracturi, in timp ce Markus a intrat in coma. 

Luni, in jurul orei 12:00, Markus a plecat ACASA. Markus a slujit ca prezbiter - conducator la Biserica Baptista Germana din Mühlacker, Germania. 

In urma acestei tragedi ramane o familie disperata. Sa ne rugam pentru Helen, sotia lui Markus si pentru cei doi copii (Lena 18 ani, Simon 15 ani). 

In urma cu trei saptamani impreuna cu Markus am demarat un proiect. Din pacate Markus a plecat inainte de a finaliza acest proiect. Dumnezeu nu face geseli!

Ghiţă Mocan & Revers la Biserica Speranţa Timişoara

Speranta Timisoara

Moment aniversar la Biserica Baptistă Betania Timişoara

Biserica Baptista Betania Timisoara

Cristian Florea la Biserica Apostolică Râul Sfânt Londra


Biserica Apostolică Râul Sfânt Londra vă invită sâmbătă, 29 Noiembrie la o seară de părtăşie cu tema "Un Dumnezeu dincolo de forme". Va fi alături de noi, fratele Cristian Florea, fost preot ortodox. Sunt aşteptaţi toţi cei care se simt tineri în inima lor şi vor să-L cunoască tot mai mult pe Dumnezeu.
Fratele Cristian va fi alături de noi şi duminică seara de la ora 17:30 la Sărabătoarea Mulţumirii. - la Hallowell Road, Northwood HA6 1DN.

Seara generaţiilor la Biserica Penticostală Betania Arad

Tineret Betania

Vladimir Pustan la Centrul Creștin Sapienția Jilava, județul Ilfov

Sâmbătă, 29 noiembrie, Centrul Creștin Sapienția, Jilava, Str. Șoseaua Giurgiului, nr. 25 b, județul Ilfov îl va avea ca invitat pe pastorul Vladimir Pustan, de la Biserica Creștină ,,Sfânta Treime'' din Beiuș, județul Bihor, președintele Fundației Cireșarii. 

La ora 13 va susține mesajul ,,Lucruri pe care nu avem voie să le pierdem'', apoi vom sta la o masă de părtășie, după care, de la ora 15, va fi un seminar de tineret cu titlul: ,,Filosofii de viață ratată!''. 

Programul va fi transmis în direct pe www.centrulcrestinsapientia.ro, butonul LIVE. Vă invităm cu drag să fiți alături de noi pentru o ocazie deosebită și binecuvântată.
Centrul Crestin Sapientia

♫ Corul Poliţiştilor Creştini la Biserica Baptistă Biruinţa Baia Mare

Asociatia Politistilor Crestini din Romania

✔ Botez la Biserica Betel Singen, Germania

Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă. Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti: prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă.(1 Ioan 2:18)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!