După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 noiembrie 2014

Muntenia-News.ro: Creștinii chinezi secerați de campania "anti-cult" din China

Crestinii chinezi au acuzat politia ca se foloseste de represiunea lansata impotriva “cultelor malefice” pentru a acoperi intensificarea persecutiei la care sunt supuse “bisericile crestine clandestine” ale Chinei.
De la inceputului lunii iunie, autoritatile chineze au lansat o serie de campanii “anti-cult” intr-o mare parte din China. Politica Beijing-ului, conform marturiilor oficiale, ar fi inceput cand cinci membri ai unui cult bizar ar fi batut mortal o femeie intr-un restaurant McDonald dupa ce aceasta a refuzat sa se lase recrutata.
Informatia nu poate fi verificata, datorita lipsei totale de transparenta a procedurilor politiei precum si a dovezilor extrem de neclare prezentate de autoritatile chineze. In trecut asemenea acuzatii s-au dovedit nefondate si au fost folosite pentru a porni masina de represiune a regimului comunist impotriva libertatii de credinta.
Continuarea pe www.muntenia-news.ro

Misiunea Hristic: Turneu în Spania

Click pe imagine pentru mărire!   Misiunea Hristic

☉ Masă rotundă cu Bret Sipek, asistentul lui Reinhard Bonnke pentru Europa, la București

Dragi confrati,
Pace si mult har de la Domnul!
Revin cu invitatia de a participa la o masa rotunda de discutii despre eventuale actiuni de evanghelizare pentru Bucuresti si zona de sud a Romaniei. 
Avem in Bucuresti pe Bret Sipek, asistentul lui R. Bonnke pentru Europa.
Intalnirea va avea loc marti, 4 noiembrie, intre orele 11.00-13.00 la Centrul Crestin Emanuel, in capela liceului. 
Va asteptam cu drag!
Pastor Nelu Bochian

Vladimir Pustan - Probleme discutabile: Silicon Valley (2 Noiembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Ziua Bibliei la Liceul Baptist Timișoara

Liceul Teologic Baptist din Timișoara în colaborare cu Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara și Liceul Teologic Penticostal ”Logos” din Timișoara organizează în data de 13 Noiembrie 2014, începând cu orele 08:00, o serie de activități cu prilejul Zilei Mondiale a Bibliei: expoziții de Biblii, concurs de memorare a Bibliei, filme documentare, atelier de lectură și discuții
 
Invitați speciali: Misiunea Wycliffe România - misiune transculturală în rândul popoarelor fără Biblie
Coordonator proiect: prof. Marius Cimpoae
 
Fii și tu partener în proiectul acesta donând o Biblie sau cărți creștine pentru toți elevii participanți la concursul de memorare a Bibliei pentru a zidi o generație tânără ancorată în Cuvântul lui Dumnezeu!

prof. Marius Cimpoae

Camerun: 82 de familii cazate într-o biserică

Din Aprilie  2014, Boko Haram a inceput persecutiile in Camerun, unde multi crestini persecutati s-au refugiat din Nigeria.
Organizatia Open Doors (Usile Deschise) a avut recent prilejul sa se intalneasca cu acesti crestini in Camerun, care au fost fortati sa se stramute din cauza atacurilor grupului terorist Boko Haram. 82 dintre aceste familii sunt acum cazate intr-o biserica locala. ,,Ne-am luat de mana si apoi mai multi dintre noi ne-am rugat pentru ei”, a spus Andre, un lucrator pentru Open Doors.
,,Va multumim ca ne vizitati ca sa ne mangaiati”, a spus Ichako, care este unul din acesti refugiati. Organizatia Open Doors ii va sprijini pe acesti refugiati cu ajutor de urgenta si consiliere traumatica. 
Ajutati si sprijiniti pe crestinii care sunt fortati sa fuga si sa paraseasca casele lor, datorita credintei lor in Isus Christos! 
Gruparea terorista nigeriana, pe care multi o numesc "secta religioasa", Boko Haram, distruge biserici si ucide crestini. Multi dintre crestinii nigerieni au parasit Nigeria si s-au refugiat in Camerun. La inceputul anului 2014, Boko Haram s-a extins si in Camerun, unde vaneaza crestinii nigerieni  refugiati. 
Militantii din grupul Boko Haram au omorat peste 30 de civili si au ars doua biserici in doua atacuri sustinute pe data de 15-16 octombrie, in orasele Amchide si Limani, situate la granita din nordul Camerunului. Ministerul Apararii din Camerun, Edgar Alain Mebe Ngo’o, a declarat ca membrii puternic inarmati ai gruparii Boko Haram au trecut frontiera nigeriana cu vehicule blindate si au atacat satele din jur. El a mai adaugat ca armata a impins inapoi atacul, omorand 107 de militanti  in timp ce 0pt soldati camerunezi si-au pierdut viata.
Un locuitor al orasului Amchide a spus organizatiei de ajutorare Open Doors (Usile Deschise) ca cei care au fost omorati au fost in marea majoritate nigerieni.  Bisericile distruse de rebeli fac parte din Uniunea Bisericilor Evanghelice din Camerun si Biserica Catolica. Camerun imparte o frontiera de 1 240 de mile (1 996 km) cu Nigeria, unde Boko Haram a pornit o insurgenta sangeroasa in ultimii cinci ani.

Simona Caba și Larry Graham la Biserica Română Penticostală Bethesda Troy, Michigan, SUA


Seri de evanghelizare la Biserica Baptistă nr. 2 Timișoara

Biserica Baptista nr.2 Timisoara

Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Baptistă Golgota - Leverkusen, Köln


Pe 16 noiembrie 2014, ora 16:00, vom avea ,,Sărbătoarea mulțumirii“, vă invităm să fiți parte a acestui eveniment la care puteti invita și preteni, rude, apropiați, care să asculte Cuvântul Domnului!
"Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulţumiri şi împlineşte-ţi juruinţele făcute Celui Preaînalt." Psalmii 50:14 

Adresa: Im Hederichsfeld 64, 51379, Biserica Baptista Golgota - Leverkusen, Köln

✡ Conferință de aniversare a 130 de ani de la formarea primei comunități mesianice din Chișinău

Se anunță conferința dedicată aniversării a 130 de ani de la formarea primei comunități mesianice din Chișinău, care a pus baza mișcării mesianice din întreaga lume. Conferința va avea loc în perioada 14-16 noiembrie 2014 pe str.Sfatul Țării 18(Ginta Latină).

Vorbitori la această conferință vor fi Kai Kjaer-Hansen (Danemarca), doctor în teologie și autorul cărții despre Iosif Rabinovitch. Din Cuvîntul lui Dumnezeu vor vorbi mai mulți pastori din diferite țări: 
 
1.Fiona Sorbala (Great Britain)
2.Borys Grysenco (Ukraine)
3.Oleg Scherbacov  (Ukraine)
4.Semen Pozdirca (Moldova) 
 
Timpul de laudă și închinare va fi condus de o trupă din Kiev și Nicolaev. De asemenea, la această conferință va avea loc o lansare de carte în limba rusă "Сборник речей Иосифа Рабиновича" (Colectia de discursuri ale lui Iosif Robinovitch). Cei care se vor înscrie la conferință vor primi în dar un exemplar al cărții.

Data limită de înregistrare este de 11 noiembrie, iar pentru aceasta puteți accesa linkul. La sfîrșitul conferinței va avea loc un concert cu participarea a mai multor trupe muzicale.
Sursa: AICI

Inaugurare și evanghelizare la Biserica Baptistă Breazova, judetul Timiș

Duminica, 26 octombrie, a avut loc in localitatea Breazova, judetul Timis, inaugurarea noului lacas de inchinare al Bisericii Baptiste. Alaturi de credinciosii baptisti din localitate, la eveniment au fost prezenti pastorii Alexandru Lapugean, Ilie Bledea, Ovidiu Ionasi, Iacob Logos, dar si 2 frati din Germania: Andrea Pancratz si Andrei Eris.
Grupul Shema din Otelu Rosu a cantat spre slava lui Dumnezeu. Bucuria a continuat la Breazova cu o saptamana de evanghelizare, la care au fost invitati sa predice Cuvantul fratii pastori:Vasile Paucec,Teofil Ciortuz, Mihaita Danila, Ionel Tutac, Petru Dragu si Ovidiu Ionasi. Biserica din Breazova este pastorita de fratele Ioan Malancea.
Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Aşa vorbeşte Domnul, Răscumpărătorul tău, Sfântul lui Israel: „Eu, Domnul Dumnezeul tău, te învăţ ce este de folos şi te călăuzesc pe calea pe care trebuie să mergi! (Isaia 48:17)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!