După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 noiembrie 2014

Florin Ianovici: Merg la vot!

Nu am o obligație doar pentru faptul că m-am născut pe pământul românesc cât, mai ales, pentru viitorul acestui pământ. Și intenționez să fiu responsabil.
Știu că se fac socoteli mizându-se pe inerția și lehamitea românilor. Știu că se fac socoteli mizându-se pe sărăcia și disperarea unora care vor vota cu ochii închiși. Dar eu mă rog ca Dumnezeu să strice socotelile mișelești și să rezolve El ecuația alegerilor. Și vreau să fiu parte din această ecuație.
Votul meu contează. Pentru mine, pentru conștiința mea și pentru demnitatea de a putea spune: ,,Doamne facă-Se voia Ta’’! Dacă nu merg la vot se va face doar voia lor…!
Aici, în Spania unde mă aflu, voi merge cu cei credincioși după biserică să votăm.
Binecuvântează Doamne România!

☉ Conferinţa Naţională a femeilor la Biserica Isus Salvatorul Chişinău, Republica Moldova



✡ Dovezi privind existenţa celui mai mare rege antic al Israelului, regele David

☉ Conferinţă pentru învaţătorii de copii la Londra


Sambata, 8 Noiembrie 2014, Biserica SPERANTA si HAR gazduieste fundatia EGM care va tine o conferinta pentru actualii si viitorii invatori de copii de la Scoala Duminicala.

Te-a cheamat Dumnezeu sa ii slujesti si sa ii inveti pe cei mici?
VINO ....

Sambata, 8 Noiembrie 2014, de la 14:00 la 18:00, la Biserica SPERANTA si HAR Stratford Londra. Cu Daniel Bruda, presedintele fundatiei EGM - ECHIPAREA GENERATIEI DE MAINE.

Participarea gratuita, dar inscrierea este esentiala aici: 

Simpozion C.S.Lewis la Iaşi

Sursa: AICI

☉ Conferinţa IMPACT la Biserica Baptistă Speranţa Braşov

Sursa: AICI

Michael Ramsden la Sala Dalles Bucureşti


Se apropie nu doar alegerile prezidențiale - deși sunt importante și te încurajăm să mergi la vot - ci și două seri speciale cu Michael Ramsden în București, între 10 și 11 noiembrie.

Michael este directorul regional al RZIM pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu, directorul Centrului de Apologetică Creștină de la Oxford și lector la Wycliffe Hall, Universitatea din Oxford.

Intrarea e liberă! Cheamă un prieten și distribuie invitația - nu ne supărăm. 

RZIM Romania

☉ Conferință OSCER la Micești, județul Argeș

Sursa: AICI

Biserica Adventistă lansează prima sa Biblie de studiu pentru femei

Departamentul Misiunea Femeii al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a lansat luna aceasta Biblia pentru femei, prima Biblie de studiu creată de Biserica Adventistă special pentru femei.
Biblia pentru femei, publicată de Safeliz Publishing House, este o versiune New King James a Bibliei care oferă mai mult de 100 de comentarii, materiale de studiu și prezentări ale personajelor biblice feminine importante sau mai puțin cunoscute.
Toate articole au fost scrise de femei adventiste.
Directoarea Departamentului Misiunea Femeii Heather-Dawn Small a spus că ea speră ca noua resursă să încurajeze femeile să citească mai frecvent Biblia.
„Suntem foarte fericite că am putut oferi această resursă pentru a le încuraja pe surorile noastre din toată lumea în călătoria lor alături de Dumnezeu, pentru a motiva femeile care nu prea citesc Biblia să o facă”, a spus Small. „Am dorit să le oferim femeilor instrumente care pot fi folosite în studiul personal al Bibliei și atunci când le oferă studii biblice altora.”
Small a spus că a încercat să realizeze acest proiect timp de patru ani, însă fără succes. Safeliz, o editură adventistă din Spania, a abordat-o în urmă cu 18 luni. Cele două entități au petrecut următoarele cinci luni adunând articole ale scriitoarelor adventiste din toată lumea.
Principalele patru autoare sunt Jo Ann Davidson, profesoară de teologie sistematică la Seminarul Teologic Adventist din cadrul Universității Andrews; Carla Gober, directoarea centrului pentru viață spirituală din cadrul Universității Loma Linda, Elizabeth Talbot, vorbitor/director al Institutului Biblic Isus 101; și Hyveth B. Williams, profesoară de omiletică a Seminarului Teologic Adventist din cadrul Universității Andrews.
Biblia pentru femei include și articole scrise de mai mult de 40 de alte femei din toată lumea. Aceasta include, de asemenea, fotografii ale unor opere originale cu privire la femei din Biblie, ca și o serie de studii biblice. „O femeie ar putea oferi oricui studii biblice, folosindu-se de Biblia ei”, a spus Small.
Președintele Bisericii Adventiste Ted N. C. Wilson, s-a rugat pentru cele ce vor folosi noua Biblie pentru femei în cadrul Consiliului Anual ce a avut loc săptămâna trecută, spunând că aceasta va fi o binecuvântare pentru femei din toată lumea.
Biblia pentru femei este disponibilă în engleză, franceză și spaniolă la adventistbookcenter.com.
Sursa: AICI

✔ Botez la Biserica “Lumina Lumii” din Chieri, Italia

Biserica Creştină Baptistă Moldovenească “Lumina lumii” din Chieri are bucuria de a vă invita să luaţi parte la un serviciu special de botez Nou-testamental, duminică 09 noiembrie 2014 ora 10, în Strada Andezeno 19, Chieri. 
Trei persoane vor face publică mărturia unei vieţi schimbate în Domnul Isus, iar Cuvântul Domnului va fi predicat de fratele Vitalie Fedula, pastor la Biserica Baptistă “Isus Salvatorul” din Chişinău, Rep. Moldova. Domnul să dea har peste această lucrare specială şi oameni care nu-L cunosc pe El să fie atinşi de Cuvântul Domnului!
Vă aşteptăm cu drag!

Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (14)

Capitolul 4.7: Ce înseamnă să fii bun?

Oamenii care au trăit toată viața lor în răutate cu greu ar putea să ne spună ce-i aceea bunătate. David știa foarte bine acest lucru și de aceea a întreprins imensa lui acțiune de a educa un popor întreg în bunătate. Cartea Psalmilor este manualul de educație în bunătate, conceput de omul acesta ”după inima lui Dumnezeu.”

Psalmul 1, care nu are indicat cine îi este autorul, este considerat de cercetători ca fiind conceput ca introducere în acest manual. Tema lui este răutatea și bunătatea. Ca să vedem contrastul, trebuie să înțelegem ce înțelegea David prin ”Legea Domnului.” Termenul ebraic ”torah”, este tradus în limbile europene prin ”Legea”, dar o cunoaștere elementară a limbii ebraice îți va spune că ”torah” înseamnă ”învățătura.” Fiindcă la noi s-a tradus prin ”Legea”, în percepția noastră ”legea lui Moise” creează o imagine de strictețe, de duritate, de impunere plină de autoritate fără milă. Pentru David, ”torah” însemna cele cinci cărți ale lui Moise, Geneza, Exodul, Levitic, Numeri și Deuteronom, din care el a învățat despre bunătatea lui Dumnezeu, despre modul în care Moise a devenit cel mai bun om din lume și despre modul în care Moise l-a descris pe Iosif ca pe un om care a ilustrat cel mai bine în istorie ce înseamnă bunătatea iertătoare și generoasă a lui Dumnezeu. Din finalul acestei colecții de cinci cărți, David a aflat cum i-a confruntat Dumnezeu pe israeliți cu alegerea între răutate și bunătate, care este alegerea între viață și moarte (Deuteronom 30).

Iată de ce, David scrie în introducerea la manualul său despre bunătate că omul fericit este omul care, pe de o parte, ”nu se duce la sfatul celor răi”, iar pe de alta își găsește în cărțile de învățătură ale lui Moise substanța meditației și a delectării lui, cu alte cuvinte, omul fericit este omul care a făcut alegerea cea bună: s-a separat de răutate și a ales să se formeze în școala bunătății lui Dumnezeu.

✡ Poza și gândul zilei

O! de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un râu, şi fericirea ta, ca valurile mării. (Isaia 48:18)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!