După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 octombrie 2014

Vladimir Pustan - Duminică la vot

Mahmuri de la ziua Morților, târându-și dovleci de Halloween cu o sacoșă cu făină în mână, românii se vor duce duminică la vot. Neoprotestanții după ce vor celebra Cina Domnului, pentru că așa s-a nimerit să fie. De ziua morților, de sperietură și de euharistie. 

Adept al votului cenzitar scriu că alegerile sunt libere dar rezultatele le plătim. Președinții răi sunt aleși de cetățeni buni care nu votează. 

Considerați votul ca un privilegiu pentru că în decembrie 1989 s-a murit și pentru asta. Pedeapsa de-a nu fi interesați de politică e să fii condus timp de patru ani de proști mai mari decât tine. 

M-a întrebat cineva dacă creștinii de azi sunt preocupați doar de lumea asta. Cred că nici de asta, nici de cealaltă. Trăim nu în democrație sau anarhie ci în apatie. 

Mă voi duce duminică la vot pentru că i-am învățat pe oameni în biserică faptul că trebuie să umblăm după lumea cealaltă, dar pe asta trebuie să ne străduim s-o facem mai bună.

Vladimir Pustan

Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Muntele Sionului Ghioroc, județul Arad

Sursa: AICI

Alin & Emima Timofte şi Simona Caba la Biserica Română Philadelphia Chicago

Duminica, 2 Noiembrie 2014, dimineata, organizam un serviciu de misiune. Cu noi o sa fie una din primele misionare romane, Simona Caba, o adevarata pionera misionara in Mozambique. In acelasi serviciu o sa avem muzica speciala adusa de unul dintre cele mai cunoscute cupluri in domeniul muzicii crestine din Romania: Alin si Emima Timofte. 
Philadelphia Romanian Church Chicago

Grupul Speranța: Concert la Biserica Română Baptistă Chicago

Misiunea Speranta 


✡ Media oferă o imagine distorsionată a Israelului

♫ Corul bărbătesc “Ostaşii lui Hristos” din Londra la Biserica Penticostală Ipoteşti, județul Suceava

Biserica penticostala din Ipotesti va invita duminica, 2 noiembrie, la o seara speciala de evanghelizare in care vor sluji prin cantare Corul barbatesc din Londra iar prin predicarea Evangheliei pastorul Ionica Jijie.
Sunteti asteptati cu toata dragostea la program incepand cu ora 17.00!
Sursa: AICI

Beniamin Fărăgău: Siguranţa relaţiei cu Dumnezeu (19 Octombrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

Pastor Gearl Spicer & Vasile Micula la Biserica Maranata Timişoara


✡ Poza și gândul zilei

Multă pace au cei ce iubesc Legea Ta şi nu li se întâmplă nicio nenorocire. (Psalmii 119:165)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!