După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 octombrie 2014

☉ Conferinţa de tineret “La fel, şi totuşi diferiţi!” la Forli, Italia

Sursa: AICI

Liubomir Novacov la Biserica Harul Lugoj


✉ Scrisoare misionară: Familia Șaitiş Marcel şi Ioana, Madagascar

   Demaraj in plina forta...prin praful african

Am revenit ,,acasaˮ in Madagascar de o luna si jumatate si am sperat ca inainte de a incepe munca, ne vom odihni putin. Dar am fost pur si simplu coplesiti…de inceperea scolii cu toti cei 26 de copii ai nostri si ai dvs de aici, de vizitele pastorilor cu care lucram, de lucrarile de evanghelizare sau ucenicizare – inca posibile datorita sezonului uscatdesi plin de praf in toata insula, cu calduri intre 35-43°C, de lucrarea cu copiii sau de alte indatoriri reluate odata reveniti in Madagascar. Slava Domnului ca ne da putere ca sa putem purta aceste poveri cu dragoste si ne intareste cand ne simtim complesiti.

Culoarul mortii - o metafora posibila a vietii de misionar

In Franta, venind spre Africa, pe autostrada, am fost surprinsi de multimea de motociclisti care circulau intre benzile de viteza doi si trei. Soferii masinilor de pe aceste benzi lasau putin spatiu intre ele, de forma unui culoar, ca motocicletele aflate in viteza sa le poata depasi. Am fost mirat. Acesta este,,culoarul mortiiˮ mi-a spus Ionut, bun prieten, deoarece aici se produc cele mai multe accidente intre motociclete si masini, si, datorita vitezei mari de deplasare, un accident pe acest culoar este mortal.ˮ

Cam asa este si viata de misionar…chemarea il obliga sa mearga cu viteza pe culoarul ,,misiunii transculturalaˮ - un fel de culoar al mortii – lasand totul in urma si alegand viata nesigura din punct de vedere uman a slujirii, singuratatii si instrainarii, intr-o tara unde Dumnezeu il cheama. 

 Silit sa pastreze echilibrul pe ,,rotileˮ pe care le are la dispozitie, sa atinga diverse obiective in timp scurt si sa isi gaseasca si el un drum printre Proiectele Bisericilor de acasa, se mai accidenteaza uneori. Sa ne rugam pentru misionari, ca, daca in iuresul alergarii cad de pe motocicleta misiunii, sa gaseasca repede primul ajutor.

Sărbătoare de Mulțumire la Biserica Biruința Londra


Concert caritabil la Lipova


Ziarul de Banat: Nelu Constantin a trecut la Domnul!

Dirijorul Corului Bisericii Penticostale Filadelfia din Timișoara s-a stins din viață în această diminieață după o suferință de 3 ani. 
Nelu Constantin ( Constantin Ioan) a fost una din persoanele remarcabile ale Timișoarei, imaginea sa fiind simbol al evenimentului anual al Festivalului Muzicii Sacre de la Liceul Ion Vidu, unde se întâlneau formațiile muzicale ale cultelor din Timișoara. 
Nelu Constantin a înfințat primul cor de tineret al unei biserici din Timișoara și a fost un simbol al lumii neoprotestante. Acum este la Domnul !
Marius Leontiuc, 

Vladimir Pustan - Păcatul care nu se iartă (26 octombrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (11)

Capitolul 4.4: Bunătatea lui Dumnezeu

Am văzut că David a fost introdus în tema bunătății lui Dumnezeu de către prietenul lui de la curtea regală, Ionatan, fiul regelui Saul. Ionatan nu numai că i-a vorbit despre bunătatea lui Dumnezeu, dar i-a și demonstrat această bunătate, salvându-i viața, cu riscul propriu de a pierde tronul regal. Și am văzut că Ionatan i-a cerut să aplice și el această bunătate atunci când va ajunge rege, și David a făcut lucrul acesta.

Abiatar, la rândul lui, îl va fi introdus pe David direct în cărțile lui Moise, în cele trei cărți care dezvoltă tema bunătății lui Dumnezeu: Geneza, Exodul și Deuteronomul. Textul de bază, în care Dumnezeu i se revelează lui Moise ca bunătate și adevăr, este Exod 33-34. Acum, când David vrea să educe poporul Israel în tema bunătății lui Dumnezeu, era normal ca el să citeze direct această sursă. Și David o face compunând Psalmul 103. Acest Psalm este cheia gândirii lui David, cheia Cărții Psalmilor, și cheia răspunsului lui Dumnezeu la problema răutății umane. Fiindcă este atât de important, îl vom reda mai jos în întregime:

Dorel Coraş & Grupul Adonai la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


✡ Poza și gândul zilei

Sunt mai învăţat decât toţi învăţătorii mei, căci mă gândesc la învăţăturile Tale. Am mai multă pricepere decât bătrânii, căci păzesc poruncile Tale. (Psalmii 119:99-100)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!