După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 octombrie 2014

✡ Vedem Israelul !!!

Plini de o bucurie anticipativa urcam in avion si ne pregatim pentru decolare. Suntem deja asteptati la Tel Aviv, unde un autocar dotat cu aer conditionat care ne duce la Yope, Cesarea, Haifa si la Carmel, prima etapa a pelerinajului nostru. Mai tarziu vom petrece cateva zile in Galileea, vom innopta in Tiberiada si dupa in Belteem.

Ne asteapta 7 zile pline de soare si ne bucuram deja ca vom cunoaste persoane simpatice, impreuna cu care ne vom bucura de pelerinajul evanghelic.
In ziua urmatoare ne saluta soferul autocarului, la fel de prietenos ca ghidul. Turul pelerinajului evanghelic poate incepe !

Vizitam multe locuri interesante, strans legate de Sfanta Scriptura, ca de exemlu Marea Moarta, unde sotia lui Lot s-a transformat intr-un stalp de sare si unde poti sta in apa fara teama de a te scufunda; Qumran, unde au fost gasite renumitele suluri ale cartii Isaia; Qasr Al Yahud, unde a botezat Ioan Botezatorul. Vizitam Betsaida, Capernaum mergem de-a lungul Iordanului pana la Ierhion.

Facem baie in Marea mediterana si simtim vantul fierbinte din desertul ca si cristalul in Marea Rosie. Mancarea orientala este absolut fantastica.

Mergem cu vaporul pe Lacul Ghenezaret si mancam pestele sfantului Petru intr-un restaurant aflat chiar pe malul marii. Vizitam locurule unde a trait si Si-a desfasurat lucrarea Domnul Isus Hristos. Punctul culminant al calatoriei noastre este fara indoiala Ierusalimul, orasului marelui Imparat, cu zidurile si cladirile sale incarcate cu istorie, cu Zidul Plangerii, locul Templului, Via Dolorosa, Camera de sus, sala in care Isus a sarbatorit ultima cina impreuna cu ucenicii Sai, scaldatoarea Betesda, unde a stat omul care astepta 38ani sa se vindece in apa tulburata si multe alte locuri cat se poate de interesante.
Unul dintre acestea este Muntele Maslinilor, care ofera o priveliste senzationala catre orasul vechi al Ierusalimului si sa nu uitam Gradina Gethsimani, unde Iuda l-a tradat pe Domnul si unde Isus a fost prins, sau gradina mormantului, unde Isus a inviat din morti in a treia zi. Ar mai fi inca atat de multe de enumerotat, dar mai bine sa mergeti acolo pentru a vedea cu ochii vostri.
Meditatiile zilnice si explicatiile ghidului au si ele rol important in toata bucuria pe care o simtim vizitand Israelul. La sfarsit putem spune ca am avut parte de o excursie deosebit de reusita, care ne-a oferit un castig spiritual imens.
Intelegm multe legaturie biblice si ducem cu noi acasa impresii de neuitat.
La despartie ne simtim putin melancolici, deoarece ne-am bucurat de o minunata partasie si am castigat noi prieteni.
Cu totii suntem de aceiasi parere: la anul inapoi la Ierusalim !
Asa ar putea arata urmatorul dumneavoastra pelerinaj evanghelic in Israel !


  • Calatoriti cu Oxentia Tourism in Israel si cu siguranta nu veti regreta !

Rugati-va pentru pacea Ierusalimului ! Ps 122.

Shalom de la Oxentia Tourism !

Beni Cruceru: "Niciun student al UEO n-a scandat «Ponta Președinte»"

"Sunt câteva lucruri de clarificat. Vorbesc din perspectiva unuia care a fost martor ocular, nu a unuia care și-a format o opinie de pe net. Prea mulți comentatori, foști studenți sau opozanți vindicativi au acuzat cum au văzut ei vizita pe baza informațiilor segmentate de pe net, puțini au fost cei care au vorbit din poziția de martori. S-a întâmplat să fiu la cursuri săptămâna trecută și să fiu prezent la această vizită. Iată umilele mele observații:
1. Pot spune sigur că niciun student sau angajat al UEO n-a scandat „Ponta Președinte”. Eram în capelă împreună cu restul studenților și profesorilor. N-am auzit aceste scandări din interior, am văzut ulterior filmările. Din imagini se poate vedea că cei care scandează sunt mulțimea PSD-istă ce-și așteaptă idolul, nicidecum studenți. S-a văzut ca fiind de prost gust toată treaba asta într-un spațiu academic evanghelic? DA! Presa a profitat (cum obișnuiește s-o facă) și a titrat pompos că la o universitate privată confesională Ponta a fost primit cu urări prezidențiale, știu și ei că puțin scandal crește vizualizările. Eu vă prezint însă cum s-au văzut lucrurile din interior, nu din exterior. E cât se poate de clar că nu studenții au scandat, ci admiratorii locali ai PSD, veniți din oraș să participe la eveniment."

Pastor Levi Prejban: Trădător sau trădat


Se vede lămurit cum se formează două tabere creștine, două perspective diferite vis a vis de recenta vizită a primului ministru la capela Universității Emanuel din Oradea: unii sunt acuzatorii alții apărătorii. Fiecare grupare are argumente: unii după auzite, alții după simțul inimii și cei mai puțini după cercetări.

Rolul meu este acela de a face pace, de a chema la unitate aducându-vă aminte de faptul că în toate trebuie să primeze părerea lui Dumnezeu. Oare EL ce zice?

Pentru dumneavostră am să divulg câteva informații de culise din pricina obligației de a lua apărarea adevărului. 

La deschiderea anului universitar conducerea Universității Emanuel a făcut o invitație ministrului educației, invitație care a fost politicos refuzată. Nu cu mult timp în urmă ministrul educației a revenit asupra invitației spunând că ar dori să-și onoreze promisiunea de a vizita ulterior Universitatea Emanuel, dar dacă se poate să fie însoțit de primul ministru. Și iată deznodământul: în locul vizitei ministrului educației având scop academic a ajuns primul ministru având scop electoral. 

Sună a trădare, nu? Cu siguranță au fost și se simt trădați cei din conducerea Universității Emanuel, mai ales că au fost puși în aceeași oală cu membrii de partid care au strigat lozinci pe afară. Dar ei nu se vor apăra ci vor lua de bun versetul biblic care zice: ,, Cine defaimă pe aproapele său este fără minte, dar omul cu pricepere primește și tace,, (Proverbe 11:12). 

Oricum, Dumnezeu știe să folosească chiar și astfel de întâmplări pentru împlinirea planurilor Sale. Primul ministru a fost din nou expus Evangheliei, el și cei ce l-au însoțit. Pentru ei acel ceas petrecut în capela Universității Emanuel din Oradea va fi un martor în fața Dreptului Judecător.

Eu vă chem să ne rugăm pentru primul ministru și pentru cei din anturajul său. Să ne rugăm pentru Universitatea Emanuel din Oradea și pentru cei care o conduc. Cu siguranță Dumnezeu asta vrea, asta e părerea Lui, EL ne vrea pe toți!

Dar Eu vă spun vouă care Mă ascultați: ,,Iubiți pe vrăjmașii voștri, faceți bine celor ce vă urăsc, binecuvântați pe cei ce vă blastămă, rugați-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi.
                                                                             Domnul Isus Cristos, Ev. Luca 6:27-28

Articol preluat cu aprobare din Jurnalul uni pastor

Seminarul ”Dragostea și unirea fizică în familie” la Chișinău

Mai multe detalii: AICI

Marea Sărbătoare a Mulţumirii la Biserica Emanuel Sibiu


Vlad Crîznic la Chicago

RZIM Romania

✔ Botez la Biserica Creştină după Evanghelie Cisnădie


Botez 
la Biserica Creştină după Evanghelie Cisnădie
Duminică, 26 octombrie 2014, 
ora 10.00

Adi Mocan la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


Decean la Târgu-Mureş

Sursa: AICI

Vladimir Pustan - Somnul de veci (19 octombrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

✡ Poza și gândul zilei

Învăţătura înţeleptului este un izvor de viaţă, ca să abată pe om din cursele morţii. (Proverbele 13:14)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!