După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 octombrie 2014

Conferinţă pentru femei la Biserica Baptistă ELIM Ploieşti


Grupul Messis la Biserica Betel Zorilor Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Valentin Dedu la Biserica Baptistă Golgota Timişoara


† Noul Rector al ITPB: Pastor Lector Univ. Dr. Ioan Brie

Pe data de 07.10. a.c. au avut loc, la Institutul Teologic Penticostal din București, alegeri parțiale pentru ocuparea funcției de Rector al ITPB. Desemnarea noului Rector s-a făcut prin vot universal, direct și secret și egal; modalitatea de desemnare respectă legislația în vigoare și rezultatul referendumului organizat în cadrul ITPB în data de 22 iunie 2011.

La alegeri au participat 20 de electori cu drept de vot din cei 21 care apar pe lista electorală; 14 dintre aceștia sunt cadre didactice titulare ale ITPB și 7 sunt reprezentanţi ai studenţilor, membri în senatul ITPB şi în Consiliul Facultății de Teologie Penticostală. Aceștia din urmă au fost aleși de către studenții ITPB pe data de 01 oct. a.c., prin vot universal, direct, secret și egal după cum urmează: 3 studenți în Senatul ITPB și 4 studenți în Consiliul Facultății de Teologie Penticostală. În urma scrutinului, a fost desemnat ca Rector al ITPB candidatul Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie, cu un număr de 20 de voturi, din totalul de 20 de voturi exprimate.

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze activitatea noului Rector, pentru buna propășire a Institutului Teologic Penticostal din București. 

Nelu Brie - Fiți oameni de cuvânt!

Seri de tineret la Biserica Casa Tatălui Londra

Din data de 11.10.2014, tinerii bisericii: “Casa Tatalui” deschid serile de tineret, in fiecare zi de sambata de la orele 18:30.
Scopul nostru este de a ne cunoaste mai bine cu totii, si sa avem un timp de partasie in prezenta lui Dumnezeu.
Sunteti invitati cu drag, toti cei care doresc sa ni se alature. Vom avea ocazia sa legam prietenii, sa ne impartasim experientele cu Domnul si sa ne sustinem in rugaciune unii pe altii.
Asadar, asteptam cu nerabdare ziua de sambata, unde vom avea si invitati speciali care vor marturisi minuni mari, cum Dumnezeu a lucrat in viata lor! Va asteptam la orele 18:30, sa gustati din binecuvantarile Lui Dumnezeu: Mancare si Racoritoare, Cantari, Marturi, Jocuri crestine, Rugaciuni, Excursii, Evanghelizari, si multe alte surprize pe care Dumnezeu le-a pregatit!

Corul politiștilor creștini din județul Bihor la Biserica Tabor Oradea


Duminică, 12 octombrie 2014, între orele 18:00 – 20:00, corul politiștilor creștini din județul Bihor va sluji la Biserica Penticostală Tabor din Oradea, str. Meiului, Nr.4, prin mărturii, mesaj biblic, cântări de laudă și poezii Domnului nostru.

Asociatia Politistilor Crestini din Romania

Botez la Biserica Baptistă Șega Arad

Sursa: AICI

Corupția pastorilor africani

Credincioșii prinși sub dărâmăturile unui hostel aparținând unei biserici nigeriene au fost auziți cântând imnuri religioase în așteptarea echipelor de intervenție. Unii au așteptat zile întregi. Mulți, cu zecile, n-au mai avut însă nicio șansă.

Prăbușirea bisericii a fost o lovitură dură de imagine pentru Biserica Tuturor Națiunilor, o congregație penticostală care numără circa 15.000 de credincioși activi săptămână de săptămână. Controversele care înconjurau oricum biserica au fost potențate de eforturile membrilor de a controla cât mai strict informațiile referitoare la accident, iar lipsa informațiilor a condus la o izbucnire de furie în Africa de Sud, de unde proveneau 80 dintre cele 83 de victime care nu au supraviețuit accidentului.

Super-pastori pentru mega-biserici


Cazul Bisericii Tuturor Națiunilor a ajuns în presa internațională pentru că existența congregației vorbește despre un fenomen aflat în expansiune în Nigeria și, de fapt, în întreaga Africă. Mega-bisericile (congregațiile cu mii de membri activi) sunt din ce în ce mai răspândite, iar super-pastorii lor din ce în ce mai bogați.
Continuarea: AICI

Concert New Levites la Casa de Cultură Suceava


Conferinţă pastorală cu Prof. Dr. Richard Wells la Șiștarovăț, judeţul Arad


Forumul pentru tineri "Misiune prin profesie" la Chișinău

În data de 4 octombrie, a avut loc un forum pentru tineri cu genericul ”Misiune prin profesie”. Acest eveniment a adunat în jur de 500 de tineri creștini, în sala cinematografului ”Gaudeamus”, din Chișinău.
Asociația ”Renașterea Spirituală”, împreună cu școala ”Fără ziduri” au organizat acest forum cu scopul de a vesti mesajul Evangheliei în societatea seculară în care trăiesc tinerii de azi. Profesia aleasă de tineri poate și ar trebui să fie o lucrare de misiune în comunitate.
Printre invitații acestui eveniment au fost Valeriu Ghilețchii, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Insur Șamgunov, consultat în Gall up, Oxford, Mihail Cerencov, profesor la Universitatea Pedagogică ”Dragomanov” din Kiev, Ucraina, și Alexandru Belev, pastorul bisericii ”Fără ziduri” din Chișinău.

Reîncepe Școala Modulară de Ucenicie și Vindecare la Oradea și București

Mai multe detalii: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Cei din pământul depărtat gândiţi-vă la Domnul, şi Ierusalimul să fie în inimile voastre! (Ieremia 51:50b)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!