După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 octombrie 2014

Florin Ianovici la Biserica Baptistă Elim Ploiești


CBN News: Evreii se întorc în Israel împlinind profeția biblică


Bistrițeanul.ro: Au filmat un videoclip în Biserica Evanghelică, dar nu vor să-l lanseze nicăieri

Zeci de tineri bistrițeni și-au dat întâlnire zilele trecute, la Biserica Evanghelică din Bistrița, pentru a-și încălzi sufletele cântând și filmând un videoclip intitulat „Sfânt”. Tinerii nu vor să se facă neapărat cunoscuți în felul acesta, nici nu visează la concursuri muzicale, ci vor pur și simplu să...
... să-l facă cunoscut pe Dumnezeu!

Grupul numit AmaDeo (în traducere liberă „Dragoste față de Dumnezeu”) este un grup format din prieteni, majoritatea bistrițeni, toți având aceeași dragoste și pasiune față de Dumnezeu – după cum povestesc chiar ei – un grup de tineri care s-au întâlnit recent, într-o zi răcoroasă de toamnă, la Biserica Evanghelică pentru a cânta, cu reverență, melodia intitulată: Sfânt.
Continuarea pe www.bistriteanul.ro

Fitzuica: Seară americană la Suceava



Invitat Bryan Dempsey, director Vivint SUA, companie cu 7.000 angajați. Vivint are un venit de 2.5 miliarde $ anual asigurat de cei peste 750.000 de abonați. Birourile lor se întind pe o suprafață de 560.000 mp. 

Pe lângă subiectul afacerilor și banilor, Bryan Dempsey își va spune povestea de viață și călătoria lui spirituală, de la droguri și alcool, la succes și care a fost cheia reușitei lui.

Fiindcă locurile sunt limitate este sugerată rezervarea printr-un email la FestivalulToamnei@gmail.com în care să indicați numele persoanelor care doresc să participe și numărul lor de telefon.

Întâlnirea seniorilor Bisericii Emanuel Galați

Joi, 9 octombrie 2014, orele 10.00 - 13.00

Săptămâna Evangheliei la Biserica Baptistă Harul Orăștie


Sărbătoarea Secerișului la Biserica Speranța Chișinău

Sursa: AICI

Aniversarea a 20 de ani de CBEE (video)

✡ Poza și gândul zilei

Iată, binecuvântaţi pe Domnul, toţi robii Domnului, care staţi noaptea în Casa Domnului! Ridicaţi-vă mâinile spre Sfântul Locaş şi binecuvântaţi pe Domnul! Domnul să te binecuvânteze din Sion, El, care a făcut cerurile şi pământul! (Psalmii 134:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Inaugurarea noului sanctuar al Bisericii Baptiste Maranata Timișoara