După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 octombrie 2014

100 de polițisti creștini la Biserica Baptistă Harul Lugoj

Duminică, 5 octombrie 2014, începând cu orele 09:00, un număr de 100 de frați și surori din structurile de autoritate (din judetele TM, CS, AR, HD, MH, BH si CJ) sunt așteptați la Biserica Baptista HARUL din Lugoj, jud. Timiș, pentru o întrunire specială de închinare înaintea lui Dumnezeu.

Asociatia Politistilor Crestini din Romania

Programul publlic se va desfasura atat dimineata, intre orele 10.00-12.00, cat si dupa amiaza, intre orele 17.00-19.00.

 Programul poate fi urmarit live pe www.harul.ro.

Pastorii din închisoarea “Abu Ghraib de pe Mississippi”


  • Regretăm, articolul a fost eliminat.

Cupa Bucuriei 2014 - Susani, județul Timiş


Asociația Crestina-Sportiva "Casa Bucuriei" in colaborare cu opt scoli publice din opt comune ale județului Timiș - BÎRNA, BALINȚ, BETHAUSEN, DUMBRAVA, FARDEA, MANASTIUR, OHABA, TRAIAN VUIA - precum si in colaborare cu Biserica BUCURIA Lugoj a organizat evenimentul sportiv anual "CUPA BUCURIEI" 2014 ediția a III a la care au participat aproximativ 100 de elevi din școlile gimnaziale însoțiti de profesorii de sport si chiar de directorii instituțiilor de învățământ in anumite cazuri (din păcate trei scoli nu au putut fi reprezentate anul acesta deși au fost invitate si sunt partenere ale Asociatiei Casa Bucuriei).

Evenimentul sportiv mult așteptat a fost un real succes, elevii concurând cat se poate de fair-play pentru cucerirea celor cinci trofee puse in joc: Locul I, Locul II, Locul III, Titlul de golgeter, Titlul de cel mai bun jucător. Mesajul cu care au fost întâmpinati toti participanții de la "Cupa Bucuriei" a fost inspirat din textul biblic scris de apostolul Pavel crestinilor din Roma: "Totuși, în toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit. (Romani 8:37)

De fapt cel mai frumos aspect al statutului de a fi mai mult decat victorios este legat de vesnicie. Datorită dragostei lui Cristos pentru mine - nu datorită dragostei mele pentru El - eu am o perspectiva victorioasa asupra eternitatii. Am cerul datorită lui Domnului Cristos.

Expresia "mai mult decat biruitori" are aceeasi rădăcina etimologica din care provin si cuvintele ce reprezintă numele unor firme faimoase la nivel mondial si anume "Nikon" si "Nike". Perspectiva victoriei reale in viata nu poate fi trăită decat alaturi de Cristos "care ne-a iubit". Victoria este a lui Cristos si prin prisma ei pot înfrunta lucrurile pe care apostolul le enumera mai sus: sabia, foamea, lipsa de îmbrăcăminte, persecuție, moartea, veșnicia. 

Câștigătoarele editiilor precedente a fost echipa din localitatea Manastiur. De data asta trofeul a fost câștigat in premiera de echipa școlii gimnaziale din comuna Bethausen.

Le dorim copiilor bucuria de a fi mai mult decat victoriosi cu Cristos. Ediția din anul 2015 ca fi organizata cu ajutorul lui Dumnezeu in luna Mai.

Autor: Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj (fost Biserica REVOLUTIA Lugoj)

Întâlnirea bisericilor nondenominaţionale din Timişoara


Duminică, 5 octombrie, de la orele 18.00 va avea loc întâlnirea celebraţională a bisericilor nondenominaţionale din Timişoara: Agape, Casa Închinării, Deo Gloria, Kairos, Biserica Credinţei, Metanoia şi desigur Aletheia - care va fi gazda întâlnirii din acest an. Vă aşteptăm cu bucurie să ne închinăm împreună ca Trup unit a lui Hristos.

Conferința "Căsnicia fără E-Uri..." la București

Mai multe detalii: AICI

Botez la Biserica Izbânda Drăgăneasa, jud. Prahova

Sursa: AICI

Conferința femeilor la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Sursa: AICI

Decean la Braşov

Sursa: AICI

Biserica Baptistă din Akron, 100 de ani de lucrare

Dragi frati si surori, iubita biserica a lui Hristos!

Prin harul Domnului Biserica Baptistă din Akron, Ohio a trecut de vârsta istorică a celor 100 de ani de existență. Astăzi vrem si noi să spunem „Ebenezer” până aici Domnul ne-a ajutat!

Românii care au semănat primele boabe de credință creștină pe colinele și văile Statului Ohio au plecat spre cele veșnice dar ne-au lăsat în urmă o mărturie greu de egalat.

Frați scumpi ca George Maghiar, George Moțiu, Avram Gredys, Wiliam Ambrozie, Mihai Borha, Ștefan Stuparu, Ioan Ciurdar, Iosif Ardelean, Simion Cure și altii au slujit cu demnitate comunitatea baptistă română din valea statului Ohio. 

Cu această ocazie Biserica Baptistă din Akron, Ohio vrea mai întâi de toate să mulțumească lui Dumnezeu pentru biruința și purtarea de grijă în cei peste o sută de ani de existență iar în al doilea rând să aducem această mărturie generației actuale. Vrem cu această ocazie să semănăm în inima generației tinere credința nestrămutată a Sfintelor Scripturi și să vorbim mai mult despre ”Bunătatea și Credincioșia” lui Dumnezeu.

Mottoul întrunirii noastre am dori să fie „Bunătatea Lui ține în veci, și credincioșia Lui, din neam în neam.” (Psalmul 100:5b)

Întrunirile noastre vor avea loc la Biserica Baptistă Română din Akron, Ohio care este situată la adresa: 1243 Bottler Rd, Uniontown, Ohio, 44685 în zilele de 18, 19, 25, 26 Octombrie 2014. In acest scop am dori să cunoaștem cât mai curând posibil la care din întrunirile noastre doriți să participați și dacă este posibil câți frați și surori din Biserica dumneavoastră doresc să fie prezenți la întrunirile noastre.

Vă rugăm frumos să trimiteți confirmarea dumneavoastră prin E-mail la adresa gcotlet@camoh.org până la data de 10 Octombrie 2014.
Păstor Viorel Clintoc
Diacon Dan Susman

Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă Ghizela, județul Timiș

Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Doamne, eu iubesc locaşul Casei Tale şi locul în care locuieşte slava Ta. (Psalmii 26:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!