După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 octombrie 2014

Libertatea: Cea mai frumoasă femeie din România s-a pocăit!

În 2010 a câştigat concursul Miss Universe România, iar de atunci viaţa ei a mers într-o direcţie total opusă show-urilor de modă şi petrecerilor extravagante. Oana Lazăr Paveluc s-a căsătorit în 2013 şi tot atunci frumoasa brunetă a decis să se şi pocăiască, alegând religia penticostală.

Oana Lazăr Paveluc a fost declarată în 2010 cea mai frumoasă femeie din România, după ce a câştigat titlul Miss Universe. Focoasa brunetă însă nu a adoptat stilul de viaţă specific modelelor cu petreceri extravagante şi călătorii prin toată lumea la spectacole de modă sau pentru shootinguri, ci din contră. Tânăra s-a măritat la Miami şi s-a pocăit, trecând la religia penticostală. Frumoasa româncă s-a dedicat în totalitate noii credinţe, dar şi familiei, iar în câteva luni va deveni mămică pentru prima dată.


"Astăzi, 25.08.2014, se împlineşte 1 an de zile, de când am ales să îl urmez pe Dumnezeu.
Pot spune că viaţa mea s-a schimbat în cel mai frumos mod. Am avut şi am parte de multe binecuvântări şi o fericire deplină. 
Mulţumesc Domnului pentru aceste minunate lucrări pe care le-a făcut şi le face în continuare în viaţa şi familia mea", şi-a anunţat Oana Lazăr prietenii virtuali.

Nelu Poenar & Carl Smith la Biserica Creştină după Evanghelie Băicoi, judeţul Prahova



Evanghelistul Jose Zayas în Banat

Evanghelistul american Jose Zayas, in colaborare cu Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara, organizează in perioada 1-5 Octombrie 2014 întâlniri cu caracter evanghelistic in județul Timis. 
Programul întâlnirilor este următorul:
  • miercuri, 1 Octombrie - evanghelizare pentru familii la Jimbolia
  • joi, 2 Octombrie - evanghelizare pentru jurnalisti la Timisoara, evanghelizare pentru tineri la Buzias, evanghelizare pentru ceferisti la Timisoara si evanghelizare pentru familii la Deta
  • vineri, 3 Octombrie - evanghelizare pentru batrani la Lugoj, evanghelizare pentru puscariasi la Timisoara, evanghelizare pentru tineri la Timisoara si evanghelizare pentru romi la Timisoara
  • sambata, 4 Octombrie - evanghelizare pentru taximetristi la Timisoara, evanghelizare pentru femei la Timisoara, evanghelizare pentru oamenii strazii la Timisoara, evanghelizare pentru tineri la Lugoj si evanghelizare pentru familii la Timisoara
  • duminica, 5 Octombrie - evanghelizare pentru politisti la Lugoj, evanghelizare pentru toate categoriile de varsta la Timisoara.
    Rugati-va ca Dumnezeu sa binecuvanteze cu rod spiritual bogat aceasta campanile de vestire a Evangheliei!
Sursa: AICI

Conferinţa pastorală “Taţi şi fii spirituali” la Brașov

Sursa: AICI

Pastor Ioan Șerban & Narcisa Opriş la Biserica Penticostală Betania Londra

Betania Londra

Seri de evanghelizare și Sărbătoarea mulțumirii la Biserica Baptistă Chitigaz, Ungaria

Sursa: AICI


CBEE: Aniversare 20 de ani de existenţă

Colegiul Biblic Est European Oradea aniverseaza 20 de ani de existență.
Pe parcursul a trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, 3-5 octombrie, studenți, absolventi si profesori CBEE vor sarbatori prezenta lui Dumnezeu si binecuvantarile Sale.
Cu aceasta ocazie va fi organizat si un simpozion pe tema educatiei crestine, vineri dimineata la sediul CBEE.
Sarbatoarea va continua vineri seara la Biserica Tabor si duminica seara la Biserica Betania.
Informatii despre dezvoltarea CBEE in acesti 20 de ani pot fi gasite in pliantul aniversar.
Mai multe detalii: AICI

Botez la Biserica Apele Vii Timişoara

Biserica Apele Vii

Weekend-ul de apologetică cu Vlad Crîznic & Natan Mladin la Biserica Biruința Londra

Biserica Baptista Biruinta Londra

Botez nou testamentar la Biserica Baptistă Brezon (Forotic, județul Caraș-Severin)


Duminică 28.09.2014, Biserica Baptistă de la Brezon (Forotic) a avut parte de bucuria unui botez nou testamentar a unei familii. 
Deoarece la Brezon nu avem baptistier, botezul s-a oficiat la Biserica Baptistă da la Ţerova lângă Reşiţa şi a început la ora 9 şi jumătate.
Ne-am bucurat de prezența Domnului Isus și a numeroși prieteni și invitați. Dumnezeu să binecuvinteze cu statornicie și credincioșie pe toți ai Lui!
Pastor Ovidiu Copocean

✡ Poza și gândul zilei

Eu am încredere în bunătatea Ta, sunt cu inima veselă, din pricina mântuirii Tale: cânt Domnului, căci mi-a făcut bine! (Psalmii 13:5-6)
NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!