După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 septembrie 2014

„Mic dejun cu rugăciune” la Mănăstirea Putna

În perioada 24 – 27 septembrie 2014, Camera Deputaţilor va organiza la Mănăstirea Putna întâlnirea anuală „Mic dejun cu rugăciune”, cu tema: „Statul şi biserica: misiune comună pentru pace şi reconciliere”.
Sursa: AICI

Părtăşia Bisericilor Baptiste din Maramureşul istoric 2014

Locaţie: Biserica Baptistă din Onceşti
Data: 28 Septembrie ora 16.00 – 18.00
Tema întâlnirii: Creştinul, de la “bine” la “foarte bine.” 
Text: Proverbe 21:29b “Cel fără prihană îşi îmbunătăţeşte calea.”

Scopul întâlnirii : Rugăciune, zidire spirituală, evanghelizare.
Din program:
  1. Cântări comune
  2. Îndemn la rugăciune pentru nevoile bisericilor din Maramureşul istoric, rugăciune pentru ţară, rugăciune pentru Ucraina.
  3. Masă agape
  4. Stand cu literatură creştină gratuită (şi cu vânzare pt. cei interesaţi)
  5. Biblii gratuit
Vă aşteptăm cu drag!

Noutate editorială: "Dicţionar enciclopedic de personaje biblice" - de Richard Losch

Dicţionarul enciclopedic de personaje biblice îşi merită cu prisosinţă numele: veţi găsi realmente fiecare personaj din Biblie în această lucrare exhaustivă şi fascinantă. De la primul articol, cel despre Aaron, până la ultimul, cel despre Zorobabel, Richard Losch prezintă fiecare persoană într-un stil narativ care îi va captiva pe cititori. În cuprinsul dicţionarului veţi găsi nume foarte cunoscute, dar şi unele mai obscure care apar în Scriptură.

Totuşi, spre deosebire de alte lucrări similare, aici accentul cade, cu precădere, pe îmbogăţirea cunoştinţelor despre personaje mai puţin celebre. Losch afirmă că s-a scris atât de mult despre oamenii renumiți de pe paginile Scripturii, încât el a ales să acorde atenţie celor mai puţin cunoscuţi sau unor aspecte mai puţin discutate din vieţile personajelor foarte celebre.

Această abordare nouă şi surprinzătoare pe care o propune Losch nu se înscrie nicidecum în categoria lucrărilor de referinţă aride. Dimpotrivă, este o carte în care te adânceşti şi pe care o savurezi.

Richard R. Losch a slujit la St James Episcopal Church din Livingston, Alabama, în prezent fiind pensionar. Este, de asemenea, autorul unei cărţi despre locurile biblice, The Uttermost Part of the Earth. A Guide to Places in the Bible.
Mai multe detalii: AICI


Botez la Biserica Bethel Ploiești


Viorel Iuga la Ploiești


Vladimir Pustan - Puterea unui singur om (21 septembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Alin şi Emima Timofte la Biserica Baptistă Ghetsimani Caranşebes

Sursa: AICI

Seri de închinare cu IHOP-TM la Centrul Creştin Caleb Cluj-Napoca

Centrul Crestin Caleb

✡ Poza și gândul zilei

Sunaţi din trâmbiţă la luna nouă, la luna plină, în ziua sărbătorii noastre! Căci aceasta este o Lege pentru Israel, o poruncă a Dumnezeului lui Iacov. (Psalmii 81:3-4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!