După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 septembrie 2014

Conducerea Federației Europene Baptiste s-a întâlnit cu Primul Ministru al României

Inainte de intalnirea prilejuita de Consiliul Federatiei Europene Baptiste care are loc la Bucuresti, Otniel Ioan Bunaciu – Presedinte al EBF, insotit de Tony Peck – Secretarul General al EBF au fost primiti de Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta si de Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. 
Cu ocazia acestei intalniri s-au abordat teme legate de libertatea religioasa, a relatiilor bune cu celelalte biserici crestine si a traficului de persoane. Primul Ministru si-a exprimat entuziasmul cu privire la cooperarea cu credinciosii baptisti in domeniul educatiei.
Reprezentantii Federatiei Europene Baptiste se afla in tara noastra cu ocazia primei intalniri de acest fel din Bucuresti.
Sursa: AICI

Consiliul Federației Europene Baptiste la București

Potrivit Revistei Creștinul Azi, Federatia Europeana Baptista, forul regional de reprezentare a baptistilor din lume reprezentati prin Alianta Mondiala Baptista, va avea loc pentru prima data la Bucuresti, incepand cu 24 septembrie 2014. 
Intalnirea va avea loc la Hotelul RIN Grand Hotel si va incepe cu un serviciu divin care se va tine la sala de conferinta din cadrul hotelului incepand cu ora 18:00.
Lucrarile Consiliului se vor incheia sambata, 27 septembrie 2014. La intalnirile consiliului vor participa reprezentanti din toate Uniunile membre precum si partenerii de misiune ai Federatiei Europene Baptiste.

Vladimir Pustan - Răpirea Bisericii (21 septembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Frankfurt, 20-21 septembrie 2014

Am petrecut două zile binecuvântate, sâmbătă și duminică la biserica Elim din Frankfurt păstorită de Gavril Salanța.

Sâmbătă seara de la ora 18, sala bisericii a fost arhiplină. După mesajul rostit o mulțime de oameni au pășit la altar pentru a primi din partea Domnului iertare, putere, sprijin.

Duminică dimineața am continuat părtășia în prezența unui Dumnezeu care ne dorește cu gelozie pentru Sine. Din nou biserica s-a umplut până la refuz. După slujbă am avut o masă de dragoste cu cei ce îl iubesc pe Domnul. Am trait momente frumoase pline de har. Au fost împreună cu noi și prezbiterul Ștefan Tosa care se ocupă de a doua biserică din Frankfurt, Centrul Creștin, precum și credincioșii acestei biserici.

După amiază am slujit în biserica fraților romi păstorită de fratele Mielu. Domnul a fost cu noi și i-am simțit prezența.

Nu e ușor să trăiești printre străini. Germania este o țară care este socotită rece și distantă. Credincioșii români luptă să țină sus Cuvântul vieții. E nevoie să fie sprijiniți în rugăciune.

Pastorul Salanța m-a dus să văd o biserică extraordinar de frumoasă care din lipsă de credincioși s-a închis. Peste tot în Germania se întâmplă acest lucru pe când bisericile românești se înmulțesc cu ajutorul Duhului Sfânt. Îmi spunea pastorul cu emoție în glas:,,Dacă Dumnezeu ne ajută vom cumpăra această biserică și, de Crăciun, o vom inaugura…!’’. Știu că Dumnezeu îi va ajuta pentru că dragostea de Dumnezeu dă la o parte orice piatră, fie ea și de mormânt…!

Mă pregătesc să revin în țară! Domnul să binecuvânteze călătoria până la capăt. Sunt bucuros pentru cinstea pe care Dumnezeu mi-a dat-o, aceea de a-I sluji!

Adi Mocanu şi Cătălin & Ramona Lup la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


Nelu Brie la Centrul Creştin Român Frankfurt, Germania


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Ashkelon"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Conferinţă regională de tineret la Ploieşti

Sursa: AICI

Scrisoare misionară: Familia Saitis Marcel şi Ioana, Madagascar

Suntem asa de bucurosi si impliniti sa fim din nou in Madagascar, pe campul de misiune in care Dumnezeu ne-a oferit harul sa fim. Dupa o calatorie obositoare si plina de peripetii cu avionul din Romania in Franta si din Paris in Antananarivo, am pus, in sfarsit, piciorul, pe pamant malgas.

Aleluia ! Suntem din nou acasa ! Acasa? 

Nu prea semanati a malgasi, ne-ar fi zis un locuitor al acestei insule, daca ar fi vazut incantarea noastra. Cel putin nu la culoare. Dar la inima semanam cu ei, ne dam toate silintele sa ne identificam cu ei, sa ii iubim si sa le slujim. De aceea ne simtim acasa aici, in Bazinul Indian, unde caldura tropicala incepe sa se arate incetisor, iar fierbinteala soarelui este asa in contrast cu toamna rece din Romania.

 In timp ce ne indreptam spre Antsirabe, obositi si cu 20 de bagaje dupa noi, retraiam emotiile primelor clipe cand am pasit pe acest taram indepartat al Africii. Ce frica, ce necunoscut, ce case saracacioase, ce prapastii uriase, ce frumusete a naturii, ce explozie de culori, ce limba diferita. Iar ACUM…ce bine este sa fim acasa, ce naturale sunt toate lucrurile, ce bucurie sa revezi chipuri dragi, ce har sa fii intre acesti oameni cu trasaturi afro-asiatice! Mare har ne-a oferit Domnul sa traim aici!

Treziti-va ! Sunteti pe campul de batalie! Diavolul si ingerii lui sunt vrajmasii vostri !

Nu am apucat bine sa dam bagajele jos de pe si din masina ca am si constatat realitatea bataliei spiritualeprezenta in viata noastra. Wow! Tocmai voiam sa ne odihnim si noi un pic ! Am fost pe drumuri aproape o saptamana. Avionul ne-a fost anulat din cauza grevei in Franta. A trebuit sa luam un alt avion, sa refacem toate bagajele, sa caram in cabina avionului peste 90 kg doar eu si Ioana, plus copiii care tarau si ei ce puteau dupa ei. Oare nu avem dreptul la putina odihna ? Se pare ca Diavolului prea putin ii pasa de odihna noastra! Este un devorator si un distrugator al sfintilor care sunt cu garda jos, obositi dupa orice efort facut. Ucide, sfasie si prapadeste fara nici un pic de mila.

 Asa ca, inca cu bagajele afara, l-am vazut pe Filip cazand pe niste trepte si lovindu-se cu capul si fata de bordura de la mica terasa ce o avem la casa. Fata si unul dintre ochi invinetit, nasul plin de sange, cu o taietura adanca de-a lungul lui – era imaginea unui mic luptator cazut prada unui mare Dusman din lupta nevazuta. Un accident stupid, am putea spune, daca nu am fi simtit pe mai multe planuri presiunea spirituala. Lupta a continuat…
      
Masina ni s-a stricat a doua zi, tocmai cand aveam mai mare nevoie de ea – ceva la sistemul electric a declansat un fum urat mirositor ce iesea de sub capota. Cu greu am reusit sa o aducem pana in curte, ca nu cumva, lasand-o noaptea pe strada, sa o gasim dezmembrata. Apoi mis-a stricat motorul – un scuter de 50 cmc pe care il folosesc pentru scoala si alte nevoi. Apoi s-a stricat bicicleta lui Ruth. Copiii s-au trezit muscati de ceva…Ruth e plina de muscaturi de purici, iar lui Filip i s-au umflat ambele maini de la piscaturile de tantari si intr-una din nopti, toata noaptea a urlat. L-am gasit dimineata plin de bube pe corp, semn al reacomodarii lui la mancarea si clima de la tropice. Bun venit in realitatea fizica si spirituala din Madagascar! 

Dar nu descurajam ! Dimpotriva, am venit in Numele Domnului Isus Hristos, inaintea caruia se va pleca orice genunchi, asa ca vom merge mai departe folosindu-ne de autoritatea Lui. Stim ca in El suntem mai mult decat biruitori!

Tonga Soa! Bine ati venit! - o surpriza frumoasa in casa noastra

Tonga Soa! Bine ati venit! – a fost una dintre surprizele frumoase facute de Ada Vultur, prietena noastra buna, o romanca bine cunoscuta de dvs, ce este implicata in proiectele de traducere a Bibliei in cateva dintre cele 18 dialecte vorbite aici. Ea ne-a decorat casa inainte de sosire, si ne-a pregatit cateva surprize placute.

O iubim pe Ada si ne pare rau ca in curand ne va parasi, mutandu-se din Antsirabe in Toliara, in sudul tarii, unde echipa ei isi are sediul. Viata Adei este una palpitanta si provocatoare – merge in diverse triburi impreuna cu echipa ei, pentru a-i cunoaste pe malgasi, a le invata limba si a le vesti Evanghelia. Dar nu este usoara, nici lipsita de pericole! Asa ca, atunci cand va rugati pentru Madagascar, sa va rugati atat pentru noi, cat si pentru Ada Vultur.

✡ Poza și gândul zilei

Bunătatea şi credincioşia se întâlnesc, dreptatea şi pacea se sărută. Credincioşia răsare din pământ, şi dreptatea priveşte de la înălţimea cerurilor. Domnul ne va da şi fericirea, şi pământul nostru îşi va da roadele. Dreptatea va merge şi înaintea Lui, şi-L va şi urma, călcând pe urmele paşilor Lui! (Psalmii 85:10-13)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!