După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 septembrie 2014

Concert de muzică creștină la Beclean

Sursa: AICI

Biserica Happy Valley din Phoenix depăşeşte pragul de 1000 de membri

Una dintre cele mai mari comunităţi din diaspora română se află în metropola Phoenix, capitala statului Arizona. Înfiinţată în toamna anului 1986 cu un număr de 36 de persoane adulte, Biserica Happy Valley şi-a inaugurat primul  sanctuar în luna decembrie, 1987. 

Încredinţaţi deplin în planul şi călăuzirea lui Dumnezeu precum şi datorită creşterii continue a numărului de credincioşi, ca urmare a fenomenului de imigraţie si emigraţie, fraţii de la Happy Valley au început în primăvara anului 2001, construcţia unui nou locaş de închinare. 

Finalizată 5 ani mai târziu, clădirea bisericii penticostale Happy Valley, prin dimnensiunea şi capacitatea sanctuarului de găzduire (aproximativ 3.000 de persoane), conferă comunităţii penticostale românesti din statul Marelui Canion  calificativul de a fi proprietarii celei mai mari construcţii apârţinând unei comunităţi româneşti din diaspora. Proprietatea bisericii se întinde pe o suprafaţă de 28 acri (aproximativ 11 hectare). 

Consacrarea Casei de Rugăciune “Happy Valley” s-a desfăşurat la data de 6 Aprilie, 2006  prin participarea a aproximativ 3.000 de persoane,  a ambasadorului României în SUA, la timpul respectiv, domnul Sorin Ducaru, a congressman-ului Trent Franks, precum şi a altor personalităţi din viaţa politică şi socială americană.

La data de 22 aprilie, 1990, după un timp de post şi rugăciune, membrii comunităţii încredinţează slujba de păstor senior al bisericii, fratelui Cornel Avram, care păstoreşte biserica şi în prezent. Creşterea spirituală dar şi numerică a bisericii, în decursul anilor care au urmat, constitue o mărturie elocventă privind lucrarea Duhului Sfânt, prin harul Domnului Isus Hristos şi a prezenţei nemijlocite a lui Dumnezeu în mjlocul acestei congregaţii. Un exemplu concludent, privind dinamica bisericii, a fost oferit într-un raport de evidenţă, de secretarul bisericii, fr.Petru Creţiu : "La începutul anului 1995, numărul membrilor majori ai bisericii s-a ridicat la cifra de 77. 

În decurs de 12 ani, din 1995 şi până la sfârsitul anului 2007, în biserică s-au botezat în apă 364 de persoane, au avut loc 376 de binecuvântări de copii şi 102 căsătorii. La sfârsitul anului 2007 au fost înregistraţi 871 de membri, la care se adaugă desigur copiii şi aparţinătorii. Actualmente, Biserica Happy Valley din Phoenix, Arizona, prin Harul Domnului Isus Hristos, este formată din 1.108 membri majori şi 985 de aparţinători (copiii şi cei care nu sunt membri), în total 2.093 de suflete.

În concluzie, cunoscând lucrarea binecuvântată şi în plină desfăsurare la Biserica Penticostală Happy Valley din Phoenix , în mod inevitabil gândul ne duce la relatarea din Cartea Faptele Ap. cap 2 vers.47: "Ei lăudau pe Dumnezeu şi erau plăcuti în faţa întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor, pe cei ce erau mântuiţi".

Radu Oprea
Phoenix, Arizona

Pastor Nelu Brie la Sala Polivalentă Bistrița

Vineri, 19 septembrie 2014, începând cu ora 18:00 ești așteptat la Sala Polivalentă pentru o seară pentru sufletul tău. Vor cânta corurile reunite ale Bisericilor Penticostale Emanuel și Sfânta Treime din Bistrița, grupul Amadeo, Alin și Emima Timofte, iar mesajul evanghelistic va fi adus de pastorul Nelu Brie, doctor în teologie.
Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia București



Eveniment Fitzuica Suceava: Festivalul Toamnei - Studfest

Urmează Festivalul Toamnei, o serie de evenimente Fitzuica dedicate studenților.

Seară americană

Vineri, 10 Octombrie, ora 18.00, Camera de Comerț Suceava, vizavi de bazinul USV, în spate la Padrino. Va fi o seară studențească marca Fitzuica Suceava, cu bună dispoziție, jocuri și interacțiune pe marginea culturii de peste ocean, dar și cu chestiuni serioase. Vei avea ocazia să discuți și să înveți de la doi oameni de afaceri americani care ne vor împărtăși din poveștile lor de viață și rețetele lor de succes.
Intrarea liberă!

Seminar inteligență emoțională

Luni, 13 Octombrie, ora 18.00, Camera de Comerț Suceava, vizavi de bazinul USV, în spate la Padrino. Intrarea liberă! 
Speaker: Vali Lupu, București, doctorat în leadership.
Intrarea liberă!

Concert muzică Gospel cu trupa New Levites, București

Marți, 14 Octombrie, ora 18.00, Casa de Cultură Suceava, sala mică
Povești de suflet, muzică extrem de bună și interacțiune studențească
Intrarea liberă!

Festival de film de scurt metraj

Miercuri, 15 Octombrie, ora 18.00, Casa de Cultură Suceava, sala mică
Filme premiate internațional, scurte, dar extrem de captivante. 
Intrarea liberă!

Fiindcă locurile sunt limitate, pentru fiecare eveniment este sugerată rezervarea locurilor printr-un email FitzuicaSuceava@gmail.com în care să indicați numele persoanelor și numărul lor de telefon.

Vladimir Pustan - Războiul spiritual (14 septembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Pastor Ioan Moldovan la Biserica Peniel Londra


In acest weekend vom avea 3 programe la care vom avea harul sa fim slujiti de Pastorul Biserici Speranta Oradea Ioan Moldovan si muzical va slujii Narcisa Opris Narcisa.

Cele 3 programe vor fi: 
  • Vineri seara - Seara Tinerilor - 7:30 pm
  • Duminica dimineata 8 - 9:30 am
  • Duminica seara 5:30 pm - La acest program vom celebra 2 ani de la deschiderea Bisericii Peniel.
Pe aceasta cale am dorii sa va invitam si pe dumneavoastra sa fiti impreuna cu noi. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Biserica Penticostala Peniel Londra

Scrisoare misionară: Sami Şoldan, Mongolia

Dragi prieteni,
 
   Ieri am avut ocazia să mă întâlnesc cu un grup de lideri mongolezi, să împărtăşim veşti din lucrare şi să ne rugăm unii pentru alţii. Am notat câteva motive de rugăciune şi am aprecia susţinerea voastră în rugăciune pentru aceste cauze. Diavolul încearcă şi aici, prin dezbinare, să încetinească progresul lucrării, dar constienţi fiind de comploturile lui, dorim să fim vigilenţi şi să căutăm să cultivăm relaţiile între lideri. Aceasta este a 3-a întâlnire de acest gen şi ne-am propus să ne întâlnim în fiecare lună.

Bayra: 
·    Pentru lucrarea de evanghelizare prin sport, din capitală. 
·    Proiectul de construcţie care are în vedere începerea unui nou punct de lucru în districtul Olziit.
·    Pentru starea de sănătate a soţiei lui Tumen, care în ultima perioadă nu se simte prea bine.


Dashdavaa:
·  Cele 2 gheeruri în care se desfăşoară serviciile duminicale cu adulţii, respectiv lucrarea cu copii, necesită reparaţii pentru a fi pregătite de intrarea în sezonul rece. Rugaţi-vă ca Domnul să le ofere toate cele necesare pentru achiziţionarea unei noi prelate, a unui strat suplimentar de lână şi pentru lemne şi cărbuni pentru încălzire, pentru a face faţă iernii aspre de aici. De asemenea, ei iau în considerare construcţia unei clădiri (8x6 m) care ar scuti multe dintre probleme în timpul iernii.

Lkhaasuren (Luke):
·  Clădirea pe care o administrează are un sistem de încălzire pe current, iar în timpul iernii cheltuielile sunt colosale (factura la curent fiind de aproximativ 1500$/lună). În această clădire funcţionează spitalul creştin Speranţa şi două biserici. Rugaţi-vă Domnului să găsim o soluţie să schimbăm acest sistem de încălzire pe curent pe unul pe lemne sau cărbune. 

Ganbat: 
·   Clădirea care a fost construită pentru a fi un centru de echipare creştin nu poate fi folosită pentru că nu a fost încă racordată la reţeaua de apă şi canalizare a oraşului. Am depus mai multe cereri, dar este destul de complicat. Rugaţi-vă să primim aprobare şi să începem să folosim această clădire pentru lucrarea Domnului

Sami:
   În luna octombrie plănuiesc să mă întorc în România pentru o perioadă. Rugaţi-vă Domnului pentru protecţie şi un timp bun acasă.

 Samuel Șoldan


Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Vasile Al.Taloș - În școala Domnului Isus (14 septembrie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Veniţi să cântăm cu veselie Domnului şi să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre. Să mergem înaintea Lui cu laude, să facem să răsune cântece în cinstea Lui! Căci Domnul este un Dumnezeu mare, este un împărat mare mai presus de toţi dumnezeii. (Psalmii 95:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!