După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 septembrie 2014

Pastor Timotei Rusu la Biserica Elim Ploieşti


Victor Ponta la Biserica Penticostală Betel Dumbrăveni, judeţul Suceava

Duminică, 14 septembrie 2014, premierul României a participat la inaugurarea grădiniţei “Dumbrava minunată” în localitatea Dumbrăveni în judeţul Suceava. 

După acest eveniment, Victor Ponta a fost invitat de primarul localităţii Dumbrăveni, Ioan Pavăl să viziteze biserica penticostală Betel, biserică de care primarul aparţine. 

La biserica Betel din Dumbrăveni era în desfăşurare o cununie religioasă când a ajuns premierul însoţit de ministrul Titus Corlăţean şi de oficialităţile judeţului Suceava. Au zăbovit la biserică pâna la finalizarea programului.
Mai multe poze pe Suceava Evanghelica

Gândul.info: Hillsong, noul fenomen religios care adună sute de mii de tineri la întruniri

Un australian bine făcut şi bronzat, în vârstă de 32 de ani, având tatuat pe biceps cuvântul “credinţă” strigă în faţa unei mulţimi în delir, cu smarthphone-urile în mâinile ridicate: "Să câştigăm acest oraş împreună! " Mulţimea nu are nevoie de mai mult, izbucnind în urale. Tineri devotaţi lui Isus au venit din toată ţara la Teatrul Belasco din Los Angeles, dornici să ajute o megabiserică australiană penticostală, care îşi face tot mai mulţi adepţi în întreaga lume, să îşi stabilească primul avanpost pe Coasta de Vest a Americii, scrie nytimes.com
Continuarea pe www.gandul.info

Florin Ianovici: Mergi înainte cu credință!

1 Petru 3:15 "Ci sfinţiţi în inimile voastre pe Hristos ca Domn.” Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi; dar cu blândeţe şi teamă,"

Uneori nu ai pe ce să îți spijini capul. Privirea nu mai e limpede din pricina lacrimilor iar durerea te clatină. Nu știi ce să faci și nu știi cum să reacționezi. La ce să te gândești când viața ridică un zid înaintea ta?

Gândește-te la moștenirea ta! Nu ce lași aici va conta ci ceea ce strângi cu Dumnezeu e esențial. Dacă nu strângi cu Hristos atunci totul este risipit. Niciodată să nu te dai bătut și niciodată să nu pui sabia jos. Oricât de mult ar conta opinia oamenilor, ea este doar vremelnică pe când judecata lui Dumnezeu este veșnică. 

Când stai în mijlocul necazurilor, când înfrunți furtunile și vânturile năpraznice să îți aduci aminte de moștenirea ta. Nimeni nu ți-o poate lua și nimeni nu ți-o poate risipi afară de tine. Răspunde încercărilor în așa fel încât să birui răul prin bine ca să aduni cu Dumnezeu. Cel mai bun răspuns în fața neprietenilor e să rodești și să te pregătești de următorul drum în alergarea pentru Hristos!

Gândește-te la cei ce te iubesc! Ei merită zâmbetul tău și cuvintele tale și dragostea ta. Ei sunt dați de Dumnezeu ca leac pentru durerile tale. Atâția oameni și-au pierdut prietenii pentru că s-au ocupat prea mult de neprieteni. Când te întrebi printre suspine unde este Dumnezeu, să te uiți spre familie, prieteni și acolo îl vei vedea pe Dumnezeu care te privește. De dragul lor să îți stergi lacrimile, să îți sufleci mânecile și să mergi înainte cu credință.

Gândește-te la trecutul și viitorul tău! Nu tot ce ai făcut e drept! Sunt amintiri care dor și ne smeresc! Cântarul de sine trebuie să fie drept și cinstit. Au fost situații când nu ai fost pocăit. De aceea e bine să taci și să aștepți în tăcere ajutorul Domnului. Să nu uiți că Dumnezeu croiește ziua de mâine. El schimbă vremurile și împrejurările. El înalță și El coboară pe oameni. Viitorul tău depinde de modul cum îți privești trecutul în ziua încercării. Dacă te smerești Dumnezeu te va înălța. E lege sfântă!

Când Pablo Casals a împlinit 95 de ani, un reporter l-a întrebat: "Domnule Casals, aveți 95 de ani și sunteți unul dintre cei mai mari violocenliști din toate timpurile. De ce încă mai exersati 6 ore pe zi?" Casals i-a raspuns: "Pentru că încă cred ca fac progrese."
Mergi înainte cu credință…!

Vladimir Pustan - Un botez cum poate nu ai văzut niciodată (14 septembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Pastor Daniel Fodorean: "Am mulțumit Bisericii pentru oportunitatea de a sluji 20 de ani"

Astazi la Biserica Golgota din Constanța am finalizat procesul de tranzitie pastorală generat în luna Ianuarie. A fost ultima duminica în care am predicat în calitate de pastor al bisericii Golgota. 

Am mulțumit Bisericii pentru oportunitatea de a sluji 20 de ani. Au fost emoții, lacrimi de bucurie, cuvinte de apreciere și de aduceri aminte. Ne-am rugat pentru noul pastor al bisericii. 

Tuturor care ați fost parte în Biserica Golgota (Km4) în acești 20 de ani și sunteți plecați în prezent vă mulțumesc pentru timpul petrecut împreună. Pastorul Bisericii Golgota din Constanța este Bradean Sergiu Marius.

Acesta este un material realizat de Daniel Fodorean si prezentat in serviciul divin al Bisericii Golgota din 14.09.2014 cu ocazia predarii stafetei pastorale. Retragerea din lucrarea pastorala a Bisericii Golgota a pastorului Daniel Fodorean si instalarea pastorului Sergiu Bradean.

Noutate editorială: Cu inima în palme - de Petru Huţuţui

Sursa: AICI

Conferintă profetică cu Jimmy DeYoung Jr. la Arad


Beniamin Fărăgău - Cel născut din Dumnezeu biruiește lumea (14 Septembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Beniamin Fărăgău

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Ashdod"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

✡ Poza și gândul zilei

"Domnul este partea mea de moştenire”, zice sufletul meu; de aceea nădăjduiesc în El. Domnul este bun cu cine nădăjduieşte în El, cu sufletul care-L caută. Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului. (Plangerile lui Ieremia 3:24-26)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!