După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Botez la Sala Cireşarii Beiuş


Recenzie la întâlnirea de tineret de la Biserica Elim Ploieşti

Deşi atât Info LOGOS Ploieşti, cât şi NewsNet Creştin au mediatizat intens prima întâlnire de tineret de la Elim, organizată sub genericul “Tineri luminând pentru Isus”, am pătruns în clădirea bisericii încă sub povara prejudecăţilor. Mă temeam că nu va da curs invitaţiei decât o mână de tineri, dat fiind faptul că Biserica Elim funcţionează de puţin timp, dar şi mai ales că nu este amplasată în zona centrală a oraşului, fiind astfel mai puţin accesibilă celor fără maşină, aşa cum sunt majoritatea tinerilor.

M-am înşelat. Am găsit sala plină de tineri şi alţi câţiva zeci au ajuns după momentul începerii întâlnirii. M-a surprins plăcut şi timpul îndelungat alocat închinării prin cântări, intonate de cei prezenţi ridicaţi în picioare, deşi am remarcat în mulţime şi persoane trecute de vârsta tinereţii.

Florin Ianovici a adus un mesaj de actualitate, bine punctat şi explicit, inspirat de nevoia recăpătării bucuriei mântuirii. Mesaj revoluţionar. A atins inima tinerilor. Nu-l dezvolt aici; n-am nici spaţiu suficient, nici harul redării exacte. A creat şi aşteptări sfinte, deoarece a anunţat subiectele viitoarelor întâlniri de la Elim, prin voia Domnului.

Întâlnirea s-a încheiat cu lacrimi de pocăinţă şi cu noi decizii. Sutele de tineri, împreună cu Florin, au îngenunchiat, s-au rugat şi au cântat “Dă-mi iarăşi bucuria mântuirii”. Fascinant. Şi mai ales cu folos...
A consemnat: unul dintre participanţi şi atât.

† Evanghelistul Larry Walker a plecat acasă!

Larry Walker, ambasador al Primei Biserici Baptiste din Dallas, una din cele mai cunoscute si mari Biserici Baptiste din America, a fost chemat acasa.  Evanghelistul Larry Walker s-a născut in familia unui pastor in Albuquerqe, New Mexico si a înțeles ca are nevoie de Domnul Isus încă de la vârsta de 7 ani.
A făcut studii teologice la Baylor University si la Southwestern Baptist Theological Seminary. A început sa predice de la vârsta de 12 ani, modelul sau in predicare fiind Billy Graham, alături de care a participat la numeroase campanii de evanghelizare. A predicat Evanghelia in 127 de țări, mergând in peste 500 de călătorii misionare. A fost nu doar un bun evanghelist, ci si scriitor, compozitor si poet.
Una din țările lui favorite a fost Romania. Venea in tara noastră anual, ultima călătorie misionară având loc in Aprilie cand a predicat Evanghelia la Racasdia, Nicolint, Sannicolau Mare, Timisoara si Lugoj. Zilele trecute a fost in India, iar la întoarcerea spre casa Dumnezeu l-a chemat la odihna cereasca. Larry Walker a fost fondatorul Asociației Vision Walk Internațional Ministries. Pentru ultimele luni ale acestui an evea planificate călătorii misionare in Italia, Filipine, India, Singapore, Indonezia si Brazilia.
Rugăciunea sa era:” Doamne, ajuta-ma sa fiu intens spiritual, dar perfect natural”.
Sursa: AICI

Școala de Lideri "Credință și Acțiune" la Universitatea Biblică București


Târg cu scop caritabil la Biserica Maranata Timișoara

Chiar dacă prognoza meteo ne îndeamnă să stăm în casă și să ne răsfățăm cu un ceai cald , noi vă îndemnăm să treceți pragul Bisericii noastre, Maranata, mâine dimineață, 13 septembrie 2014,de la orele 10.00, pentru o repriză de cumpărături la cele mai ieftine prețuri din România.
Fiindcă unele tradiții sunt bune de urmat, anul acesta vom continua tradiția Bisericii Maranata de a organiza un târg cu vânzare de îmbrăcăminte\ încalțăminte și alte obiecte, urmând ca banii strânși în urma acestui eveniment să fie alocați construcției noii clădiri a Bisericii.
In acest scop, sperăm că nu vă veți lăsa influențați de vremea de afară și ne veți vizita la adresa str. Versului, nr.5, colț cu str. Sănătății.
Vă asteptam cu drag si cu mesele pline…de haine!!! *:)

Botez la Biserica Cetatea Alba Iulia

Duminică, 7 septembrie 2014, pentru Biserica Baptistă Cetatea din Alba Iulia a fost o zi de sărbătoare ocazionată de oficierea unui botez nou-testamentar, in cadrul căruia un număr de 13 persoane au mărturisit  pe Domnul  Isus Hristos ca Mântuitor  personal. Serviciul divin  a  fost  împodobit  de  cântecele  și  mărturiilor  candidaților  și a  tinerilor bisericii precum și de corul mixt al bisericii.
Cuvântul Domnului a fost predicat de către pastorul Bisericii Creștine Baptiste  Maranata din  Timișoara,  Remus  Runcan,  care a fost oficiat și  actul  botezului  împreună cu fratele Ionuț Dragomir,  unul  din pastorii bisericii locale. În cadrul serviciului de seară a avut loc actul solemn al punerii  mâinilor, precum și oficierea Cinei Domnului.
Daniel Oprean

"Predarea ştafetei pastorale" la Biserica Golgota Constanţa

Biserica Baptista Golgota Constanta

Decean la Alba Iulia



Ecce Homo: Concurs pentru Manager Proiect


✡ Poza și gândul zilei

O mie să cadă alături de tine, şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Doar vei privi cu ochii şi vei vedea răsplătirea celor răi. Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!” şi faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; şi ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră. (Psalmii 91:7-12)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!