După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 septembrie 2014

Nicolae Geantă în Bucovina



Întâlnire de tineret la Horodnic de jos, judeţul Suceava


Concert Adi Gliga la Biserica Baptistă Metanoia Arad

Conferința "Lucrarea profetică și slujba de vindecare" la Biserica Harul București


Scrisoare misionară: Familia Pașcalău, Etiopia

Dragii noștri frați și surori,

Vă salutăm cu „Pace și bucurie!”

Noi avem motive de bucurie, pentru că am ajuns cu bine în Etiopia. A fost cea mai scurtă călătorie: doar 20 ore, de când am plecat din Cluj-Napoca și până am ajuns în Addis Abeba. De asemenea suntem mulțumitori Domnului că ne-au ajuns toate bagajele.

O familie din Medgidia a dorit să binecuvânteze echipa de traducere din poporul Shekkacho cu biciclete și dorim ca Domnul să le răsplătească din bogăția harului Său. De asemenea îi mulțumim Tatălui Ceresc pentru familia Kidane din Addis Abeba, care ne-a ajutat să găsim un magazin de biciclete, de unde am putut lua 6 din ultimele 7 biciclete de cea mai bună calitate posibilă.

Luni, 8 septembrie, voi pleca spre Maasha însoțit de Husein, un mecanic musulman, dar care crede în Domnul Isus Hristos. Acolo vom monta bicicletele și le vom da câteva lecții de întreținere fraților care le vor folosi, apoi ne vom întoarce în Addis Abeba unde vom sta până în octombrie, când vom avea verificarea traducerii cu consultantul lingvist.

Rugați-vă pentru protecția Domnului peste noi și peste mașină. În Etiopia este anotimpul ploios și drumurile sunt în acord cu starea vremii. Rugați-vă pentru Mirela și copiii, care vor rămâne în Addis Abeba. Domnul să-i ferească și să-i protejeze de oameni răi și alte lucruri care sunt în aceste locuri.
Vă dorim mult har și multe binecuvântări!

Petru, Mirela, Ioan și Ana-Katarina

Petru și Mirela Pașcalău, împreună cu copiii lor Ioan și Ana-Katarina, slujesc cu organizația Wycliffe România din anul 2010, când au plecat în Etiopia pe termen lung pentru un proiect de traducere a Bibliei în limba Shekkacho.

Puteți să vă înscrieți la Newsletter-ul Wycliffe România pentru a fi la curent cu slujirea familiei Pașcalău și a altor misionari, pe www.wycliffe.ro/buletin

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Vladimir Pustan – Îmi pasă de tine pentru că îmi pasă de mine

Deși ar trebui să fie acesta ultimul argument…
Dacă nu e dragoste e numai activism…
Am ajuns cu campania la jumătatea drumului. Asta înseamnă 12.000 de oameni cărora li s-a spus că a cădea pe cale e previzibil ca venirea toamnei dar trebuie să te ridici să nu te apuce iarna și să îngheți. Iar pentru a nu muri trebuie să fie cineva ce să te ridice și să te ducă la soba iubirii. Pentru că altfel am fi cu toții înghețați ca cei din ”Cronicile din Narnia”.
Și totuși, hai să fim pragmatici… Ai și un interes în a urca pe cineva în cârcă. Romani 11:25 ”Fraților vreau să știți taina acesta. O parte din Izrael a căzut într-o împietrire care va ținea până va intra numărul deplin al neamurilor”. Deci taina e simplă și nu mai e taină. Există un număr de sfinți ce trebuie să se mântuiască. De aceea Biserica, implicit tu, prin evanghelizare, poate și puteți grăbi venirea Domnului. Și poți scăpa mai repede de lumea asta de doi bani.
Al doilea motiv și mai pragmatic e că cine întoarce pe un păcătos de la rătăcirea căii lui, va mântui un suflet de la moarte și va acoperi o sumedenie de păcate (Iacov 5:20). Devii un fel de mântuitor iar păcatele acoperite sunt ale tale. Și să nu-mi spui că n-ai nevoie.
Probabil că nu-ți știi interesul. Biserica doarme în papucii dezinteresului iar tu dai like la poze pe Facebook și crezi că faci lucrarea lui Dumnezeu.
Cea mai rău vândută carte a mea a fost ”Secerătorii lui Hristos”, un manual practic ce te învață cum să fii eficient în evanghelizare. Cea mai vândută a fost una ce vorbea despre pornografie și autosatisfacere, depresie și viață fără de sens. Eu cred că e o legătură strânsă între cele două evenimente editoriale.
Așa cum îți pasă de trupul pe care-l duci la solar și-l urci pe cântar zilnic, sau din contră, bagi în el maioneză și hamburgeri în neștire, ar trebui să-ți pese și de sufletul tău. Și dacă o să-ți pese de tine, o să-ți pese și de mine. Oricum, după toamnă vine iarna… Pentru unul din noi doi…

Ziua Mulţumirii la Biserica Apele Vii Timişoara

Biserica Apele Vii

Concert CristoCentric la Centrul Creştin Emanuel Bucureşti


Florina & Alin Jivan şi Nicu Wagner la Biserica Betania Dublin, Irlanda


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Almog"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

✡ Poza și gândul zilei

Căci Domnul mustră pe cine iubeşte, ca un părinte pe copilul pe care-l iubeşte! (Prpverbele 3:12)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!